15 Haziran 2010, Salı 12:08:33

MNG Teknik Rusya’da eğitim veriyor

MNG Teknik Eğitim Merkezi, gerek kendi personelinin gerekse Türk Sivil Havacılık sektörünün Uçak Bakımı konusundaki teknik eğitim ihtiyaçlarını uluslararası standartlarda verdiği eğitimler ile karşılarken, aynı zamanda ülke dışındaki kuruluşlara da eğitim vermeye devam ediyor.
  • her şey iyi güzel ama 30 yaşına gelmiş kişileri daha önce eli bile takım ekipman tutmamış 3/8 dedin mi one diyen kişileri egitim vermek meslek sahibi yapmak hoş güzel önemli olan kendi bünyesinde çalışan pesonelini bu işe erken yaşta başlamış kişilerii artık bazı yolları kat etmiş işi ögrenmiş geç yetenekli personeli elinden kaçırmamak öyle degilmii ben mng çalışanı olarak mng nin personele şu bakışı vardır sadece 500-700 dolara adam çalıştırmak öyle yyardımcı teknisyenler var ki lisanli olanları cebinden çıkarıl tek başına uçaga gönder uçagı sefere versin böylle kişileri bu paralarla çalışıtırıp zam istedigi zamam o zamam başka yere bakıcan lafını duyuyosun adam başka şirkete gitmemeyip ne yapsın soruyorum mng çalışanı
  • Benim en son hatırladığım kadarıyla MNG eğitimdeki hocaların ingilizce seviyeleri ders verecek seviyede değildi. Bu arada eğitim kalitesini söylemiyorum bile. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok Ruslar düşünsün. Gerçi amaç sadece kurs sertifikasını almak olduğu için o da önemli değil.
  • mng teknigi kutluyorum

Bunun son örneği Rusya Federasyonu’nda faaliyet göstermekte olan bir havayolu ve uçak bakım şirketi ile yapılan eğitim anlaşması ile MNG Teknik, 01 Haziran 2010 tarihinden itibaren Rusya’da A319/320/321, B737 NG ve B737 CL tip eğitimleri başlattı.

Öte yandan, MNG Teknik İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “MNG Teknik, Türk Sivil Havacılık sektörünün Uçak Bakım alanındaki yetişmiş personel ihtiyacını karşılamak ve istihdama katkıda bulunmak üzere 22 Mart 2010 tarihinde İŞKUR ile ortaklaşa başlattığı ve halen 40 kursiyerin devam ettiği, %50 istihdam garantili  “Uçak Bakım Teknik Elemanı Yetiştirme Kursu”nun ikincisini 50 kursiyerin katılımı ile Eylül 2010’da başlatmayı planlamaktadır. MNG Teknik’in Atatürk Havalimanı’nda devam eden yeni hangar projesi kapsamında Eğitim Merkezi’nin derslik ve eğitmen sayılarının artırılması ve yeni sentetik eğitim yardımcıları ile eğitimin kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik çalışmaları devam etmektedir.” denildi.

MNG Teknik Rusya’da eğitim veriyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
her şey iyi güzel ama 30 yaşına gelmiş kişileri daha önce eli bile takım ekipman tutmamış 3/8 dedin mi one diyen kişileri egitim vermek meslek sahibi yapmak hoş güzel önemli olan kendi bünyesinde çalışan pesonelini bu işe erken yaşta başlamış kişilerii artık bazı yolları kat etmiş işi ögrenmiş geç yetenekli personeli elinden kaçırmamak öyle degilmii ben mng çalışanı olarak mng nin personele şu bakışı vardır sadece 500-700 dolara adam çalıştırmak öyle yyardımcı teknisyenler var ki lisanli olanları cebinden çıkarıl tek başına uçaga gönder uçagı sefere versin böylle kişileri bu paralarla çalışıtırıp zam istedigi zamam o zamam başka yere bakıcan lafını duyuyosun adam başka şirkete gitmemeyip ne yapsın soruyorum mng çalışanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Benim en son hatırladığım kadarıyla MNG eğitimdeki hocaların ingilizce seviyeleri ders verecek seviyede değildi. Bu arada eğitim kalitesini söylemiyorum bile. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok Ruslar düşünsün. Gerçi amaç sadece kurs sertifikasını almak olduğu için o da önemli değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
mng teknigi kutluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000