16 Haziran 2010, Çarşamba 12:06:11

MNG Teknik, mezuniyet törenine katıldı

Atatürk Havalimanı’nda faaliyet gösteren tek özel uçak bakım merkezi olan MNG Teknik, Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu mezuniyet törenine katıldı.
  • 4 ay önce mng de mülakata katıldım,mülakatı sonlandırmadan başka bir firma ile görüşüp görüşmediğimi sordular bende görüştüğümü belirttim eğer onlardan olumlu haber gelmesi durumnda haber vermemi süreci hızlandıracaklarını söylediler nitekm öyle oldu diğer firma olumlu yönde görüş belirtti mng yi aradm durumu anlattm süreci hızlandrmaları için cvpları şu oldu oraya başlayın tmm dedim 2 saat sonra mng aradı ve biz olumlu cvp veriyoruz kabul edildin dediler dedim eminmisinz 2 saat önce x şahıs diğer yere başlamamı söyledi dediler ki şu maaşı teklif ediyorz kabul edersenz bende mng de görv almayı çok istediğim içn diğer tarafa olmsuz cvp verdim sonrası komedi 4 aydır mngnin işe başlatmasını bekliyorum nslsa tuzları kuru umutlarla oynmk çk koly
  • Meslek kavramanı kavrayamayan bir anlayışa hitap etmek bile ezici bir yorumdur.Meslek lisesinden mezun olupta buradaki mezunlardan bir kaç adım ileride olabilmek mesleğinizin ne denli korunduğunu gösteriyor.Bir hemşirenin doktordan bir kaç adım önünde olması ne kadar saçma kabul edilirse buradaki durumda aynıdır!
  • bir eskişehir mezunu olarak her kocaeli unv. tesi yazısında yeni okul açmaya ne gerek var yorumu yazan arkadaşın niyeti açıkca bellidir tartışmaya bile gerek yok kocaelili kardeşilerimizede tebriklerimizi iletmek duser bize
  • hayırlısı olsun.yarın mesleğe başladığınızda kitabı okuyamayan no english no el becerisi arkadaşlarınız görünce aldığınız eğitime umarım kızmazsınız.iş geçmişi kabin içinden mokaptan bilmem ne end meslek lisesinden olupta sizin bi kaç adım önünüzde olanları görünce sabredin diyelim.kanunlarla korunsa ne olur korunmasa ne olur.siz kendi şahsi eğitiminize bakın.karşılığını bi yerde bulursunuz umarım.hayrılsı olsun.
  • Osman Kardeş, sana ve bütün mezunlara hayırlı uğurlu olsun. Arkadaşların selamı var... Metin Söker
  • Mesleğiniz kanunla korunduğu taktirde okulun anlamı olur.Burada tartışmaların genelde bu kadar okula gerek var mı yok mu kısmından çok. Bu bölümlerde okuyanlar mezun olduklarında meslerleri kanunlarla korunuyor mu ona bakmak ya da bunun üzerine tartışmak daha doğru olur kanaatindeyim
  • öncelikle bu okul 6 senedir var.ikincisi suanda havacılık sektoru cok iyi durumda.firmalar eleman yetiştirmek için sagda solda kurs acmaya basladılarr.kimseyi yanlıs bilgilendirmeyelim..
  • teknik bçlüm mezunlarının tamamına iş teklifi yapılmıştır... ayrıca bu okul yeni deği 5 senelik bir okuldur.
  • mevcut sivil havacılık okulları mezunları iş bulamazken yeni okulların açılmasına gerek var mı?bunun akademik personel haricinde kimseye yararı yok.

Kocaeli Üniversitesi Aslanbey Yerleşkesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp, SHYO Müdürü Doç. Dr. Erhan Bütün, MNG Teknik İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Başkanı Gamze Yılmaz, MNG Teknik Eğitim Başkanı Ahmet Muhtar Çakıroğlu, sektör temsilcileri, öğretim görevlileri ve öğrenci yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşma yapan MNG Teknik İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Başkanı Gamze Yılmaz “Değerli öğrenciler, inanıyorum ki sizler artık kendi kanatlarınızla uçmaya başlayacağınız bugünden itibaren daha çok çalışacak ve başarılı olmak adına elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Kocaeli Üniversitesi’nin değerli akademisyenleri sizleri bu bilinçle yetiştirdi. Biz de MNG Teknik olarak bu bilinci devam ettirmenin önemini biliyor ve önceliklerimizde en üst seviyede tutuyoruz. Siz değerli gençlerin en iyi koşullarda ve hak ettiginiz imkanlarda çalışabilmeniz için çok zaman harcıyoruz. Değerli yönetici arkadaşlarımla birlikte yeni bakış açıları yaratılabilmesi için ciddi uğraşlar verdigimizin bilinmesini isterim.” dedi.

Gamze Yılmaz tarafından Uçak Elektrik-Elektronik, Uçak Gövde Motor ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümleri’nin birinci, ikinci ve üçüncülerine çeşitli ödüller takdim edildikten sonra kep atma töreni gerçekleştirildi. Mezun olan öğrencilerin ve yakınlarının bir hayli mutlu ve duygulu anlar yaşadıkları tören diplomaların takdim edilmesinin ardından sona erdi.







MNG Teknik, mezuniyet törenine katıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
4 ay önce mng de mülakata katıldım,mülakatı sonlandırmadan başka bir firma ile görüşüp görüşmediğimi sordular bende görüştüğümü belirttim eğer onlardan olumlu haber gelmesi durumnda haber vermemi süreci hızlandıracaklarını söylediler nitekm öyle oldu diğer firma olumlu yönde görüş belirtti mng yi aradm durumu anlattm süreci hızlandrmaları için cvpları şu oldu oraya başlayın tmm dedim 2 saat sonra mng aradı ve biz olumlu cvp veriyoruz kabul edildin dediler dedim eminmisinz 2 saat önce x şahıs diğer yere başlamamı söyledi dediler ki şu maaşı teklif ediyorz kabul edersenz bende mng de görv almayı çok istediğim içn diğer tarafa olmsuz cvp verdim sonrası komedi 4 aydır mngnin işe başlatmasını bekliyorum nslsa tuzları kuru umutlarla oynmk çk koly

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Meslek kavramanı kavrayamayan bir anlayışa hitap etmek bile ezici bir yorumdur.Meslek lisesinden mezun olupta buradaki mezunlardan bir kaç adım ileride olabilmek mesleğinizin ne denli korunduğunu gösteriyor.Bir hemşirenin doktordan bir kaç adım önünde olması ne kadar saçma kabul edilirse buradaki durumda aynıdır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir eskişehir mezunu olarak her kocaeli unv. tesi yazısında yeni okul açmaya ne gerek var yorumu yazan arkadaşın niyeti açıkca bellidir tartışmaya bile gerek yok kocaelili kardeşilerimizede tebriklerimizi iletmek duser bize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayırlısı olsun.yarın mesleğe başladığınızda kitabı okuyamayan no english no el becerisi arkadaşlarınız görünce aldığınız eğitime umarım kızmazsınız.iş geçmişi kabin içinden mokaptan bilmem ne end meslek lisesinden olupta sizin bi kaç adım önünüzde olanları görünce sabredin diyelim.kanunlarla korunsa ne olur korunmasa ne olur.siz kendi şahsi eğitiminize bakın.karşılığını bi yerde bulursunuz umarım.hayrılsı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Osman Kardeş, sana ve bütün mezunlara hayırlı uğurlu olsun. Arkadaşların selamı var... Metin Söker

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Mesleğiniz kanunla korunduğu taktirde okulun anlamı olur.Burada tartışmaların genelde bu kadar okula gerek var mı yok mu kısmından çok. Bu bölümlerde okuyanlar mezun olduklarında meslerleri kanunlarla korunuyor mu ona bakmak ya da bunun üzerine tartışmak daha doğru olur kanaatindeyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
öncelikle bu okul 6 senedir var.ikincisi suanda havacılık sektoru cok iyi durumda.firmalar eleman yetiştirmek için sagda solda kurs acmaya basladılarr.kimseyi yanlıs bilgilendirmeyelim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
teknik bçlüm mezunlarının tamamına iş teklifi yapılmıştır... ayrıca bu okul yeni deği 5 senelik bir okuldur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
mevcut sivil havacılık okulları mezunları iş bulamazken yeni okulların açılmasına gerek var mı?bunun akademik personel haricinde kimseye yararı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000