13 Nisan 2009, Pazartesi 11:04:22

MNG HAVAYOLLARI DOLUDİZGİN...

MNG Havayolları, yeni bir hamleyle Bursa’ya kargo seferi düzenleme kararı aldı…
  • Maaşlar ödeniyor arkadaşlar tıkır tıkır Sonuçta Charter Seferleri de olsa 1 senelik anlaşma var ortada. Başrı başarıdır. Küçümsemeyelim lütfen. Bir civciv müşterisi değil 4 civciv müşterisinden bahsediyoruz. Saygılar, sevgilerle.
  • MNG de Erzurum'a kargo taşısın! Oltu taşı, kıtlama şekeri, kar, ne bulursa işte...
  • mng cargo bi ara sabiha gökçenden kargo taşıyodu neden durdurdugunu bilmiyom ama,mng gittikten sonra sabiha gökçeni merkez yapan kuzu cargo 3 uçagı burdan kargo taşıyo.uçaklar hiç yerde durmuyo act cargo da 2 uçagını saw merkezli kulanıyo mng yi tekrar bekliyoruz.
  • Tahminim bu belli bir veya bir kaç seferden oluşan charter seferidir. Charter seferi yapmak atılım mıdır ?
  • şirket önce maaşları ödesin.aldıkları ya da almayı planladıkları uçakların parasını ekip maaşlarını geç edeyerek ekiplerden çıkarmayı düşünen bir şirkettin atılım yaptığını söylemek hiçte doğru değil.

Her geçen gün yeni atılımlar yaparak, sektörde adından söz ettiren MNG Havayolları, bu kez de Bursa’ya seferler düzenleyecek.

AirportHaber’e gelen bilgilere göre, 14 Nisan’da (yarın) Bursa’ya kargo seferi düzenleyecek olan MNG, bu kente civciv taşıyacak.

Bursa tercihinin yakıt giderleri konusunda tasarruf sağlanacağı için önemli olduğu ve şirket yönetiminin bu yönde talebinin olduğu da gelen bilgiler arasında.

UYARI

MNG HAVAYOLLARI DOLUDİZGİN...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
Maaşlar ödeniyor arkadaşlar tıkır tıkır Sonuçta Charter Seferleri de olsa 1 senelik anlaşma var ortada. Başrı başarıdır. Küçümsemeyelim lütfen. Bir civciv müşterisi değil 4 civciv müşterisinden bahsediyoruz. Saygılar, sevgilerle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MNG de Erzurum'a kargo taşısın! Oltu taşı, kıtlama şekeri, kar, ne bulursa işte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
mng cargo bi ara sabiha gökçenden kargo taşıyodu neden durdurdugunu bilmiyom ama,mng gittikten sonra sabiha gökçeni merkez yapan kuzu cargo 3 uçagı burdan kargo taşıyo.uçaklar hiç yerde durmuyo act cargo da 2 uçagını saw merkezli kulanıyo mng yi tekrar bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tahminim bu belli bir veya bir kaç seferden oluşan charter seferidir. Charter seferi yapmak atılım mıdır ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
şirket önce maaşları ödesin.aldıkları ya da almayı planladıkları uçakların parasını ekip maaşlarını geç edeyerek ekiplerden çıkarmayı düşünen bir şirkettin atılım yaptığını söylemek hiçte doğru değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000