06 Temmuz 2009, Pazartesi 09:32:27

HAVACILIK SEKTÖRÜNDE 2009’UN EN MÜTHİŞ HABERİ

Havacılık sektörünün alternatifsiz tek haber kaynağı AirportHaber yine gündemi belirleyecek bir haberi okuyucuları ile paylaşıyor. Havacılık sektörümüze bomba gibi düşecek bu haberin aktörleri Onur Air ve MNG Teknik ile MNG Havayolları...
  • Kazasız belasız hayırlı olur inşallah. hangi şirkette hakedene para verilmişte onur air da verilsin, haketmeyenler yan gelip yatarak alıyorlar zaten hakedene birşey kalmıyor....
  • Onur air bu satın alma olayından sonra personeline bir 5 sene daha zam yapmaz..
  • bagana nın mytech le hiç alakası olamdı ki zaten herşey kağıt üstünde galiba.çizmeci ile çalışılmayacağını bilecek kadar zeki adamdır sn bagana.yavuz bey öylelerine bişey yapamazda işte garibim çalışanların maaşlarını birkaç ay vermeyip rusyada orda burda havayolu şirketi kurar.sonra bakım yapmaz patır patır düşerler.adamın tarzı bu.
  • Ben MNGnin hangarina ONURAIR`in gececegini 2 ay evvel duymustum.MNG teknikte bilmeyen yok zaten.Ama heriki sirket ve calisanlarina hayirli olmasini yurekten diliyorum.Turk sivil havaciligina da hayirli olur insallah.Gecmiste kaybedilen zamanlar insallah kisa surede telafi edilir.Bu ulkenin "disa bagimlilik"zincirini kirmasi ruya olmamali.
  • arkadaş hatlar karıştı galiba...bir yan başlık lütfen...
  • YILLARINI SİVİL HAVACILIĞA VERMİŞ OLAN SN ERDAĞINI CANDAN KUTLUYORUM.TABİKİ DOĞRU SÖYLÜYOR.7 MİLYONLUK BELÇİKA ÜZERİNDE 70 MİLYON HAVA SEYRÜ SEFERİ VAR 70 MİLYONLUK TÜRKİYENİN ÜZERİNDE KAÇ HAVA TRAFİĞİ VAR DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?ŞUNUDA İYİ BİLİN KPSS İMTEHANIYLA HAVA TRAFİK KONTROLÖRÜ ALMAYINIZ HER İŞİN BİR MEKTEBİ VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM SAYGILAR
  • evet MyTechnic sürünüyor. Herkes burada oldugu ıcın bın pısman ve duzelecegıde yok. Maasların ne zaman yatacagı bellı degıl, kımsede ses yok. Nasıl bır vicdan aklım hafızam almıyor. Bıze vereceklerı paraları boyle kullanıp yenı atılımlar yapıyorlar. Yıne de Eden Bulur denıyor, bu kadar beddua ıle de cok uzun sure rast gıtmez ısler. Bır an gelır hersey tersıne doner...
  • Bagana My Techinc'e ortak değilmiydi?(gerçi şirkete hiç gitmiyormuş!)Herhalde Çizmeci ile yollar tamamen ayrıldı.My Technic'de zaten arkadaşlar sürünüyor,şimdi daha da bir sürünürler.Maaşlarını alamıyorlar 2 aydır.
  • Kafasız Laleli; 2 şirket birleşmiyor,sadece mng neye ait bir mülkü Onur Air alıyor.Daha anlama kapasiten bu kadar yetersiz iken koskoca pegasus u ağzına dolamış iş yapıyosun kimsin sen ya.
  • BU GELİŞMEYİ AİRPORTHABER DUYURDUĞU İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.ŞİRKETİMİZİN BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖRMEK ÇOK SEVİNDİRİCİ ÇOK GÜZEL.EMİN ADIMLARLA BÜYÜYORUZ. BİRDE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM BU HABERLE İSTANBUL HAVA YOLLARININ NE ALAKASI VAR ONU ANLAMIŞ DEĞİLİM.

AirportHaber Cuma günü Türk Hava Yolları’nın OPET ile ortak yakıt işine girdiğini akşam saatlerinde okuyucularına duyurarak bombayı patlatmıştı. Bu haftanın bombasını da yine AirportHaber patlatıyor.  Onur Havayolları ile MNG Teknik ve MNG Havayolları arasında uzun süredir sessiz sedasız sürdürülen görüşmeler sonlandı.

Onur Air, sürpriz bir karar alarak MNG Teknik'in hangarı ile MNG Havayolları’nın binasını aldı. MNG Teknik ile MNG Havayolları’nın binası için yapılan görüşmelerin ayrıntıları şöyle.

İki şirket arasında yapılan görüşmelere göre MNG Teknik, mevcut binasında yeni yapılan yerin tamamlanmasına kadar çalışmalarını sürdürecek. MNG Teknik, bilindiği gibi Atatürk Havalimanı E Kapısı tarafında yeni bir hangar inşa etmek için DHMİ’den yer kiralamıştı. Yeni teknik hangarın yapılması için hafriyat çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan MNG Teknik, inşaatın bitmesinden sonra tamamen yeni yere taşınacak. MNG Teknik'in boşalttığı yere ise Onur Havayolları teknik taşınacak. Onur Havayolları MNG Teknik'in yerine taşındıktan sonra birçok bakımını kendisi yapmaya başlayacak.

Öte yandan Onur Havayolları, MNG Havayolları’nın boşalttığı binaya taşınacak. MNG Havayolları’nın da MNG Teknik ile aynı binaya taşınması bekleniyor.

Onur Havayolları ve MNG Teknik konu ile ilgili gelişmeyi doğruladı. Ancak MNG Teknik ve MNG Havayolları’na bu satıştan dolayı ne kadar ödeme yapılacağı açıklanmadı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin de bu satışı onayladığı ifade edildi.

©AirportHaber.com

UYARI

HAVACILIK SEKTÖRÜNDE 2009’UN EN MÜTHİŞ HABERİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 15 yıl önce
Kazasız belasız hayırlı olur inşallah. hangi şirkette hakedene para verilmişte onur air da verilsin, haketmeyenler yan gelip yatarak alıyorlar zaten hakedene birşey kalmıyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Onur air bu satın alma olayından sonra personeline bir 5 sene daha zam yapmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bagana nın mytech le hiç alakası olamdı ki zaten herşey kağıt üstünde galiba.çizmeci ile çalışılmayacağını bilecek kadar zeki adamdır sn bagana.yavuz bey öylelerine bişey yapamazda işte garibim çalışanların maaşlarını birkaç ay vermeyip rusyada orda burda havayolu şirketi kurar.sonra bakım yapmaz patır patır düşerler.adamın tarzı bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben MNGnin hangarina ONURAIR`in gececegini 2 ay evvel duymustum.MNG teknikte bilmeyen yok zaten.Ama heriki sirket ve calisanlarina hayirli olmasini yurekten diliyorum.Turk sivil havaciligina da hayirli olur insallah.Gecmiste kaybedilen zamanlar insallah kisa surede telafi edilir.Bu ulkenin "disa bagimlilik"zincirini kirmasi ruya olmamali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaş hatlar karıştı galiba...bir yan başlık lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YILLARINI SİVİL HAVACILIĞA VERMİŞ OLAN SN ERDAĞINI CANDAN KUTLUYORUM.TABİKİ DOĞRU SÖYLÜYOR.7 MİLYONLUK BELÇİKA ÜZERİNDE 70 MİLYON HAVA SEYRÜ SEFERİ VAR 70 MİLYONLUK TÜRKİYENİN ÜZERİNDE KAÇ HAVA TRAFİĞİ VAR DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?ŞUNUDA İYİ BİLİN KPSS İMTEHANIYLA HAVA TRAFİK KONTROLÖRÜ ALMAYINIZ HER İŞİN BİR MEKTEBİ VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM SAYGILAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
evet MyTechnic sürünüyor. Herkes burada oldugu ıcın bın pısman ve duzelecegıde yok. Maasların ne zaman yatacagı bellı degıl, kımsede ses yok. Nasıl bır vicdan aklım hafızam almıyor. Bıze vereceklerı paraları boyle kullanıp yenı atılımlar yapıyorlar. Yıne de Eden Bulur denıyor, bu kadar beddua ıle de cok uzun sure rast gıtmez ısler. Bır an gelır hersey tersıne doner...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bagana My Techinc'e ortak değilmiydi?(gerçi şirkete hiç gitmiyormuş!)Herhalde Çizmeci ile yollar tamamen ayrıldı.My Technic'de zaten arkadaşlar sürünüyor,şimdi daha da bir sürünürler.Maaşlarını alamıyorlar 2 aydır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kafasız Laleli; 2 şirket birleşmiyor,sadece mng neye ait bir mülkü Onur Air alıyor.Daha anlama kapasiten bu kadar yetersiz iken koskoca pegasus u ağzına dolamış iş yapıyosun kimsin sen ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU GELİŞMEYİ AİRPORTHABER DUYURDUĞU İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.ŞİRKETİMİZİN BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖRMEK ÇOK SEVİNDİRİCİ ÇOK GÜZEL.EMİN ADIMLARLA BÜYÜYORUZ. BİRDE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM BU HABERLE İSTANBUL HAVA YOLLARININ NE ALAKASI VAR ONU ANLAMIŞ DEĞİLİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000