08 Eylül 2013, Pazar 11:00:42

EUROPE JET UÇAĞI FACİADAN DÖNDÜ

Merkezi İstanbul Florya'da bulunan ve business uçuşlar yapan Europ jet Havayolları'na ait özet jet uçağı dün akşam faciayı kıl payı atlattı.
  • Eski firman geri satılıyormuş...tam sırası fırla şişman....bakarsın abilerin eksik komisyonunu öderler... :)
  • " Cehenemin ateşi yoktur. Herkes ateşini kendi getirir. " Duydun mu şişman ?
  • Son yazılan yoruma kesinlikle katılıyorum, şirkette herşey yolunda giderken Alman mantalitesi adı altında ofise çoban kılıklı herifleri doldurduğunuz için şirket battı Ahmet bey.. O toplantı odasında yaptığınız saçma sapan konuşmalar, size en yakın adamlarınızı herkesin içinde yerin dibine sokmalarınız ve hiçbir suçu yokken işten çıkardığınız çalışanlar.. Hepsinin ah'ları var bunu iyi bilin.. İki kelimeyi bir araya getiremeyen kilim desenli KOÇ nerde şimdi :)
  • Tek bir sebebi var, Eğer bir şirket açıyorsan ve işi yürütmek istiyorsan, kesinlikle işi bilen adamlarla çalışıp dostuna sırt çevirmeyecek ve onların değerini bileceksin. Arkanda duran adamları, seninle bu yola baş koyan insanları tek tek silersen ve ne olduğu belirsiz adamlarla yola devam edersen final böyle olur. Bu şirket eğer İzzettin-Cumhur-Ertan-Ömür-Turgut-Serkan ve Ahmet K. isimleriyle devam etmiş olsaydı şuan herşey çok farklı olurdu. Yinede üzüldüm, Ahmet kaptanın emeklerine ve diğer ekibin emeklerine.. Çok yazık oldu..
  • Hacı Sultaniyegah geliyor... kaç dönerci kaçç... :)
  • Sözkonusu firmanın son durumu nedir?
  • Adam kesesini doldurdu, yani sizce umrundamı ne düşündüğünüz ? Kaybeden kim oldu peki ? Kaybedenler ; CFO-CCO-COO Ve keseyi dolduranlar ; CEO-CIO Bu kadar basit :)
  • Kim ne derse desin... Herkes istediği cevabı versin... Büyük yönetici hala en büyük benim desin... Maalesef aslan gibi firmayı bitirdiniz, bizim görevimiz sadece duadır. VELLEADDİLİN AMİN...
  • Sana güzel bi cevap verirdim de işte Airporthaber yayınlamıyor. Ama anladın sen onu :)
  • Nerede bu firmanın büyük, büyük CEO su ve yandaş akrabaları...

Rusya'daki Vnukovo Havalimanı'nda gerçekleşen olayın detayları şöyle;

Türkiye'de geçtiğimiz yıl kurulan Europe jet Havayolları, Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan Vnukovo Havalimanı'nda iniş takımları açılmayınca gövde üzerine iniş yapmak zorunda kaldı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; Vnukovo Havalimanı'na inişe geçtiği sırada, Europe jet'e ait Bombardier Challenger 850 tipi uçağın iniş takımlarının açılmadığı fark edildi. Bir süre havada tur atan uçağın pilotu, iniş takımlarının açılması için büyük çaba sarf etti. Bir kaç kez kule tarafından gözlemlenen uçağın, iniş takımlarının açılıp açılmadığından emin olundu. 

Takımların açılmadığı kesinleşince havalimanında olaüğanüstü güvenlik tedbirleri alınarak Europe jet Havayolları uçağının gövde üzerine iniş yapması kararlaştırıldı.

Havalimanı emniyetinin ve itfaiye ekiplerinin pist kenarlarında hazır bekletildiği anda, tehlikeli iniş gerçekleştirildi. Bu tehlikeli iniş sırasında uçağın içerisinde hangi iş adamı ya da siyasinin olduğuna dair bilgil edinilemedi.

Europe jet Havayolları'ndan da konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan Europe jet Havayolları'nın uçağı, MNG jet havayollarının lisansı altında uçuyordu.



©AirportHaber

EUROPE JET UÇAĞI FACİADAN DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (93)

Haberin var mı ? ~ 9 yıl önce
Eski firman geri satılıyormuş...tam sırası fırla şişman....bakarsın abilerin eksik komisyonunu öderler... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARACAOĞLAN derki ~ 9 yıl önce
" Cehenemin ateşi yoktur. Herkes ateşini kendi getirir. " Duydun mu şişman ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesinlikle ~ 9 yıl önce
Son yazılan yoruma kesinlikle katılıyorum, şirkette herşey yolunda giderken Alman mantalitesi adı altında ofise çoban kılıklı herifleri doldurduğunuz için şirket battı Ahmet bey.. O toplantı odasında yaptığınız saçma sapan konuşmalar, size en yakın adamlarınızı herkesin içinde yerin dibine sokmalarınız ve hiçbir suçu yokken işten çıkardığınız çalışanlar.. Hepsinin ah'ları var bunu iyi bilin.. İki kelimeyi bir araya getiremeyen kilim desenli KOÇ nerde şimdi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlahi adalet yakın ~ 9 yıl önce
Herkes yaptığını elbet çekecektir.Bu dünya kötülerin olsa dahi ahiret alemi iyilerin diyarıdır...İLAHİ ADALET e az kaldı... Nerede King Pilotlar ? Dönercilerin şahı ? Lufthansa nın beyin takımı ? Görüşlere aynen katılıyorum...
Heheee ~ 9 yıl önce
Haşmet el kulli kukulata fısssss
Merak ediyorum ~ 9 yıl önce
Çok haklısınız ben de ,zamanında şişmana yaranmak için " KOÇ'a kafa attık " diyen çakma asker takımı pilotçukları merak ettim. şimdilerde duvarlara mı kafa atıyorlardır. ??
Yazık.. ~ 10 yıl önce
Tek bir sebebi var, Eğer bir şirket açıyorsan ve işi yürütmek istiyorsan, kesinlikle işi bilen adamlarla çalışıp dostuna sırt çevirmeyecek ve onların değerini bileceksin. Arkanda duran adamları, seninle bu yola baş koyan insanları tek tek silersen ve ne olduğu belirsiz adamlarla yola devam edersen final böyle olur. Bu şirket eğer İzzettin-Cumhur-Ertan-Ömür-Turgut-Serkan ve Ahmet K. isimleriyle devam etmiş olsaydı şuan herşey çok farklı olurdu. Yinede üzüldüm, Ahmet kaptanın emeklerine ve diğer ekibin emeklerine.. Çok yazık oldu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saol ~ 9 yıl önce
Kim yazmış ise DOĞRU yazmış. Ağzınıza sağlık... Bu kafa ile hiçbir baltaya sap olunmaz..
Kaçççç ~ 10 yıl önce
Hacı Sultaniyegah geliyor... kaç dönerci kaçç... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne oldu ~ 10 yıl önce
Sözkonusu firmanın son durumu nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heheee ~ 10 yıl önce
Güldürmeyin beni hangi durum. :))) Durumu mu kalmış .... Final yapalı 1 yıl olmuş... Und !!!
Nerede :) ~ 10 yıl önce
Adam kesesini doldurdu, yani sizce umrundamı ne düşündüğünüz ? Kaybeden kim oldu peki ? Kaybedenler ; CFO-CCO-COO Ve keseyi dolduranlar ; CEO-CIO Bu kadar basit :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlahi adalet ~ 10 yıl önce
Elbet bir gün bu doldurmalar mutlaka bir yerden çıkar, artık nereden, kimden, nasıl ve ne şekilde bunu da yüce rabbim bilir. Bunun adı da İLAHİ ADALET tir. Kaybedenlerin ise yorumun aksine gerçekteki kazançları kısa zaman içinde ortaya çıkacaktır. Az beklemek lazım...
Doğru ~ 10 yıl önce
Asıl Aceme ve gerçek eski elemanlarına yazık oluyor.. Paranın helali güzeldir, yalan dolan ile elde edileni ise insanın en sevdiğinden çıkar... İnanmayan doktorlara sorsun...
Veladdalin amin... ~ 10 yıl önce
Kim ne derse desin... Herkes istediği cevabı versin... Büyük yönetici hala en büyük benim desin... Maalesef aslan gibi firmayı bitirdiniz, bizim görevimiz sadece duadır. VELLEADDİLİN AMİN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nerede ??? ~ 10 yıl önce
Nerede bu firmanın ; * Tayyare şoförleri, * Aslan ceo ları, * Koç abileri, * Kral marka pazarlamacıları, * 100 uçaklık filoları, * Kaplan teknikcileri, Ne demişler " BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR "
Nerede'ye.. ~ 10 yıl önce
Sana güzel bi cevap verirdim de işte Airporthaber yayınlamıyor. Ama anladın sen onu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 10 yıl önce
Sen cevabını asıl, parasal hesap vermen gereken kişilere vermeye bak bu sana yeter. Sanırım sen de bunu anladın. KING CEO :)))
Nerede ? ~ 10 yıl önce
Nerede bu firmanın büyük, büyük CEO su ve yandaş akrabaları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000