08 Mart 2014, Cumartesi 10:17:31

UÇAĞIN PİLOTLARI NE KADAR TECRÜBELİYDİ?

Malezya Havayolları'nın denize düşen ve mürettebatı dahil 239 kişinin bulunan uçağı kaç yaşındaydı? Uçağı pilotları ne kadar tecrübeliydi? İşte detaylar...
  • BILIR BILMEZ AHMAK YORUMLAR YAPANLAR, BEYIN HUCRE SAYILARINIZI OLCTURUN. ACIL DURUM ICINDE CIRPINAN BIR UCAK HALA OTOMATIK PILOTTA KALIR MI ? DIYE BIR DUSUNUN.YUH OLA SIZE!
  • Pilotların bu uçak tipindeki tecrübesi nedir acaba?
  • Pilotlar degilde Kabin cok tecrubeliydi
  • 35 bin feette yaklaşık 900 km hızla ilerleyen ve muhtemelen otomatik pilotta olan bir uçağın pilot hatasıyla düşmesi bence çok zor.
  • Sadece tecrübeye takılmayınız.Tecrübeden kaynaklanan hatalar da olabilir.Eğitim seviyesi,CRM,hava,uçağın durumu vb.faktörler de değerlendirilmeli.Allah rahmet eylesin hepsine.
  • Malezya havayolları Filipinler havayolları Endonezya havayolları Tayland havayolları Çin havayolları ve Türk hava yolları gibi hızlı büyüyen 3.dünya ülkelerinde böyle manzaların heran olma ihtimali çok yüksek malesef yolcu bulmak ve tutmak adına başta lowcoast olmak üzere gelirleri arttırıp giderleri düşürmek adına çeşitli uygulamaları var evet Thy'de bu gruba kesinlikle dahildir şirket jeopolitik fiziki konumu sayesinde kar elde etmektedir yoksa heleki iç hatlarda yolcu portföyü felaket ötesidir dışı seni içi beni bilen bilir, Japon havayolları Singapur havayolları ve son 10 yıldaki mükemmel profesyonelleşme ve yatırım ile Kore havayollarını tenzih ederim..Gerçekler sinir bozar kızdırır üzgünüm.
  • Pozisyonlarina gore her İki pilotta fazlasiyla tecrubeli.
  • Aşağıda gerek firma ismi katarak gerekse bilinçsizce kendince dalga geçtiğini sanarak yorum yapan insan bile demeye dilimin varmadığı yaratıklar. Rabbim sizi ıslah etsin... Tüm havacılık camiasının başı sağolsun... Yakınlarını kaybeden ailelere başsağlığı diliyorum... Bir uçak yolcusu olarak firmalar hakkında atıp tutan, kendi firması diğerinin firması diyerek saçma sapan yorum yapan herkesi ayrıca kınıyorum... Birbirimizi kötüleyerek yapabileceğimiz sadece bu sektörün çökmesine katkı sağlamak olur.. Buradan ekmek yiyen hayatını bu işe adamış herkese ayrımsız olarak güvenli yolculuklar diliyorum... ülkemizde hızla büyüyen bu sektörün iki tane saçma insanın yorumuna bakarak firmalar arası tatlı rekabeti bir savaş varmış gibi görmemelerini diliyorum... Lütfen sizlerden rica ediyorum... Firmaları karalamayın... eleştiri sınırı başka bir şey karalamak kötü bir şey... Herkese yeniden güvenli yolculuklar diliyorum... Hayırlı uçuşlar olsun.
  • Tüm ölen müslümanlar allah rahmet etsin
  • Yahu ne çok konuştunuz be kardeşim daha neyin nolduğu belli değil, yok 777ler şöyle , pilotlar böyle bi durun sakin olun ne kadar işsiz var aramızda.

Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağı Tho Chu adası yakınlarında denize düştü.

Kuala Lumpur - Pekin uçuşunu yapan 'MH370' sefer sayılı Boeing 777-200 tipi yolcu uçağıyla bağlantı yerel saatle gece 2.40'ta (TSİ 20.40) kesildi. Kalkıştan yaklaşık 2 saat sonra deniz üzerindeyken radarda kaybolan uçakta, 227 yolcu ile 12 mürettebat bulunuyordu.

Yaşanan olay sonrası Malezyalı yetkililer, düşen uçağın fabrika çıkışlı olarak Malezya Havayolları'na teslim edildiğini ve B777-200 tipi yolcu uçağının ilk uçuşunu 2002 yılında yaptığını duyurdu.

Malezya Havayolları'ndan yapılan açıklama da ise uçağın kokpit ekibinde görevli pilotların toplamda 21 bin saatten fazla bir uçuş tecrübesine sahip oldukları belirtildi. Uçağın kaptan pilotu Zaharie Ahmad Shah (53) yaşında ve 1981’den bu yana Malezya Havayolları’nda görev yapıyordu. Son derece deneyimli olan kaptan pilotun 18 bin 365 uçuş saati bulunuyordu. İkinci pilot Fariq Ab. Hamid (27) ise 2007 yılından bu yana Malezya Havayolları’nda görev yapıyor ve 2 bin 763 uçuş saati var.

UÇAĞIN PİLOTLARI NE KADAR TECRÜBELİYDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

AHMAK YORUMLAR ~ 10 yıl önce
BILIR BILMEZ AHMAK YORUMLAR YAPANLAR, BEYIN HUCRE SAYILARINIZI OLCTURUN. ACIL DURUM ICINDE CIRPINAN BIR UCAK HALA OTOMATIK PILOTTA KALIR MI ? DIYE BIR DUSUNUN.YUH OLA SIZE!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pilotların bu uçak tipindeki tecrübesi nedir acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotlar ~ 10 yıl önce
Pilotlar degilde Kabin cok tecrubeliydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iskorpit ~ 10 yıl önce
35 bin feette yaklaşık 900 km hızla ilerleyen ve muhtemelen otomatik pilotta olan bir uçağın pilot hatasıyla düşmesi bence çok zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onemanshow ~ 10 yıl önce
Sadece tecrübeye takılmayınız.Tecrübeden kaynaklanan hatalar da olabilir.Eğitim seviyesi,CRM,hava,uçağın durumu vb.faktörler de değerlendirilmeli.Allah rahmet eylesin hepsine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski memur ~ 10 yıl önce
Malezya havayolları Filipinler havayolları Endonezya havayolları Tayland havayolları Çin havayolları ve Türk hava yolları gibi hızlı büyüyen 3.dünya ülkelerinde böyle manzaların heran olma ihtimali çok yüksek malesef yolcu bulmak ve tutmak adına başta lowcoast olmak üzere gelirleri arttırıp giderleri düşürmek adına çeşitli uygulamaları var evet Thy'de bu gruba kesinlikle dahildir şirket jeopolitik fiziki konumu sayesinde kar elde etmektedir yoksa heleki iç hatlarda yolcu portföyü felaket ötesidir dışı seni içi beni bilen bilir, Japon havayolları Singapur havayolları ve son 10 yıldaki mükemmel profesyonelleşme ve yatırım ile Kore havayollarını tenzih ederim..Gerçekler sinir bozar kızdırır üzgünüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pozisyonlarina gore her İki pilotta fazlasiyla tecrubeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seviyesiz yorumlara ~ 10 yıl önce
Aşağıda gerek firma ismi katarak gerekse bilinçsizce kendince dalga geçtiğini sanarak yorum yapan insan bile demeye dilimin varmadığı yaratıklar. Rabbim sizi ıslah etsin... Tüm havacılık camiasının başı sağolsun... Yakınlarını kaybeden ailelere başsağlığı diliyorum... Bir uçak yolcusu olarak firmalar hakkında atıp tutan, kendi firması diğerinin firması diyerek saçma sapan yorum yapan herkesi ayrıca kınıyorum... Birbirimizi kötüleyerek yapabileceğimiz sadece bu sektörün çökmesine katkı sağlamak olur.. Buradan ekmek yiyen hayatını bu işe adamış herkese ayrımsız olarak güvenli yolculuklar diliyorum... ülkemizde hızla büyüyen bu sektörün iki tane saçma insanın yorumuna bakarak firmalar arası tatlı rekabeti bir savaş varmış gibi görmemelerini diliyorum... Lütfen sizlerden rica ediyorum... Firmaları karalamayın... eleştiri sınırı başka bir şey karalamak kötü bir şey... Herkese yeniden güvenli yolculuklar diliyorum... Hayırlı uçuşlar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müslüman ~ 10 yıl önce
Tüm ölen müslümanlar allah rahmet etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus driver ~ 10 yıl önce
Olenlerin hepsine allah rahmet etsin. Umarim Kaptan intihar etmemistir
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yahu ne çok konuştunuz be kardeşim daha neyin nolduğu belli değil, yok 777ler şöyle , pilotlar böyle bi durun sakin olun ne kadar işsiz var aramızda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000