04 Aralık 2014, Perşembe 08:41:10

UÇAĞIN ENKAZI BİRLEŞTİRİLİP İNCELEME YAPILACAK

Malezya Havayolları'nın Ukrayna'da düşürülen uçağının enkazı, Hollanda tarafından birleştirilerek inceleme yapılacak.
  • EL OĞLU NASILDA VATANDAŞINA SAHİP ÇIKIYOR ! OYSA Kİ 1975 DE FLORYA DA DÜŞEN VE HOLLANDA NIN BİZE KAKALADIĞI O KAHROLASI UÇAK HALA 75M DERİNDE YATIYOR VE BİZİM THY NİN UMURUNDA DEĞİL. BALIKÇI AĞLARINA ZAMAN ZAMAN PARÇALARI TAKILAN BU UÇAKTA FATİH TERİMİN KAYINPEDERİ VE SEYYAL TANERİN HOSTES OLAN ABLASIDA HALA BULUNUYOR :(

Hollandalı yetkililer halen enkazdan ceset çıkarıldığını, soruşturmanın daha dikkatli incelenmesi için kendi ülkelerinde bir askeri üste uçak parçalarını bir araya getirerek kazanın sebebini bulmaya çalışacaklarını belirttiler.

Ukrayna uçağın yerden fırlatılan bir füze tarafından düşürüldüğü teorisini reddederken, Hollandalı yetkililer tam tersini iddia ediyor.

Hollanda uçak parçalarını TIR’larla ülkesine taşımaya başlarken, Almanya soruşturmaya tam destek veriyor.

Malezya Hava Yolları’na ait Boeing 777 tipi yolcu uçağı 17 Temmuz tarihinde Ukrayna’da düştüğü zaman 298 yolcu kazada hayatını kaybetmişti. Kazada hayatını kaybeden 198 yolcu Hollanda vatandaşıydı. 

UÇAĞIN ENKAZI BİRLEŞTİRİLİP İNCELEME YAPILACAK

Yorumlar

EGEMEN ~ 9 yıl önce
EL OĞLU NASILDA VATANDAŞINA SAHİP ÇIKIYOR ! OYSA Kİ 1975 DE FLORYA DA DÜŞEN VE HOLLANDA NIN BİZE KAKALADIĞI O KAHROLASI UÇAK HALA 75M DERİNDE YATIYOR VE BİZİM THY NİN UMURUNDA DEĞİL. BALIKÇI AĞLARINA ZAMAN ZAMAN PARÇALARI TAKILAN BU UÇAKTA FATİH TERİMİN KAYINPEDERİ VE SEYYAL TANERİN HOSTES OLAN ABLASIDA HALA BULUNUYOR :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000