20 Mart 2014, Perşembe 08:04:31

PİLOT KAYITLARI SİLMİŞ!

Kaybolan Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağının pilotunun evinden alınan uçuş simülatöründeki dosyaların kısa süre önce silindiği bildirildi.
  • Fsx ten birsey cikmaz beyler
  • Simulator Fs2004. Resimdeki ucak PSS firmasina ait bir 777.Kayitlar Recovery olarak geri getirilebilir.
  • Ben çok profosyonelce araştırmalar yapıldığını sanıyorum. bir çok arkadaş kızacak ama, çok ince detaylar araştırılıyor, sonuçta gerçekten kaybolan bir uçak var, ayrıca belirtmek gerekir ki, eğer bir kaçırılma ve saklanma olayı ise, organize eden ekibin dünya'ya inanılmaz bir mesajı olacak.
  • Sildiğim simulatör kayıtlarını geri getireyim ve uçucu arkadaşlarımı da bu konuda uyarayım da Allah muhafaza, görevli olduğumuz uçaklardan biri kaybolursa araştırmacılar rahat rahat bulsunlar uçağın yerini.. Gidin uçağın yerini tespit etmeye çalışın baylar..
  • çooook sağlam ve profesyonelce bir iş. çok iyi bir ekip işi,ve sağlam bir örgüt. kim yaptıysa tebrik etmek lazım.Demek ki neymiş 'Uçuş Emniyeti', security v.s. dersini tüm dünya devletlerine full yolculu bir uçağın 'Hijack' olayı gözüne sokulurmuş. FLIGHT SAFETY''. uçağın rotasının değiştiğini bile son anda ortaya çıkarabildiler!
  • Koskoca uçak yok oldu,bunlar pilotun bilgisayarından sildiği dosyaların peşine düşüp oradan birşeyler çıkarmaya çalışıyorlar. Yahu kardeşim kaybolan Cessna 172 değil, Boeing 777! Pilotun geri dönüşüm kutusundan çıkamayacak kadar büyük bir uçak bu. Önce uçağı bulun,ondan sonra bakarız kaptan neyi silmiş,silmemiş. Pilotun sildiği dosyalardan birşey bulsan ne olacak? Uçak yok kardeşim ortada. Malezyalı elemanların çaresizliklerinin çok açık ifadesidir pilotun geri dönüşüm kutusunu kurcalamak.. Bu adamların yaptığı araştırmadan hiçbirşey çıkmaz,bu çok net..
  • Uğraştığınız iey flight simulator x in bir logbook dosyası.Prof şekilde silmediyse kolay şekilde recovery edilebilir o.Biraz uğraşın ya
  • Bu isler boyledir olayi cozemeyeceklerini anlayinca pilotu suclayip isin icinden cikarlar.Herkes bilgisayarindan birseyler siler ne ilgisi varsa

Malezya Savunma Bakanı Hişammuddin Hüseyin, düzenlediği basın toplantısında, uçağın kaptanı Zaharie Ahmed Şah'ın evinde hafta sonu yapılan aramada el konulan simülatörde yapılan incelemelerde geçen ay silindiği tespit edilen dosyaların kurtarılması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

KAYITLAR YAKLAŞIK 1 AY ÖNCE SİLİNMİŞ

Polis şefi Halid Abu, simülatördeki program kayıtlarını içeren dosyaların 3 Şubat'ta silindiğini belirtti. Hüseyin, kaptan Ahmed Şah'ın, herhangi yanlış bir şey yaptığı ispat edilinceye kadar suçsuz olduğunu ifade etti.

PİLOT KAYITLARI SİLMİŞ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Fsx ten birsey cikmaz beyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Simulator Fs2004. Resimdeki ucak PSS firmasina ait bir 777.Kayitlar Recovery olarak geri getirilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CİDDİ ~ 10 yıl önce
Ben çok profosyonelce araştırmalar yapıldığını sanıyorum. bir çok arkadaş kızacak ama, çok ince detaylar araştırılıyor, sonuçta gerçekten kaybolan bir uçak var, ayrıca belirtmek gerekir ki, eğer bir kaçırılma ve saklanma olayı ise, organize eden ekibin dünya'ya inanılmaz bir mesajı olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK/Fo ~ 10 yıl önce
Sildiğim simulatör kayıtlarını geri getireyim ve uçucu arkadaşlarımı da bu konuda uyarayım da Allah muhafaza, görevli olduğumuz uçaklardan biri kaybolursa araştırmacılar rahat rahat bulsunlar uçağın yerini.. Gidin uçağın yerini tespit etmeye çalışın baylar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Organize ~ 10 yıl önce
çooook sağlam ve profesyonelce bir iş. çok iyi bir ekip işi,ve sağlam bir örgüt. kim yaptıysa tebrik etmek lazım.Demek ki neymiş 'Uçuş Emniyeti', security v.s. dersini tüm dünya devletlerine full yolculu bir uçağın 'Hijack' olayı gözüne sokulurmuş. FLIGHT SAFETY''. uçağın rotasının değiştiğini bile son anda ortaya çıkarabildiler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Koskoca uçak yok oldu,bunlar pilotun bilgisayarından sildiği dosyaların peşine düşüp oradan birşeyler çıkarmaya çalışıyorlar. Yahu kardeşim kaybolan Cessna 172 değil, Boeing 777! Pilotun geri dönüşüm kutusundan çıkamayacak kadar büyük bir uçak bu. Önce uçağı bulun,ondan sonra bakarız kaptan neyi silmiş,silmemiş. Pilotun sildiği dosyalardan birşey bulsan ne olacak? Uçak yok kardeşim ortada. Malezyalı elemanların çaresizliklerinin çok açık ifadesidir pilotun geri dönüşüm kutusunu kurcalamak.. Bu adamların yaptığı araştırmadan hiçbirşey çıkmaz,bu çok net..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H.B. ~ 10 yıl önce
Amaç uçağı bulmak zaten. Eğer uçağı pilot kaçırdıysa muhtemelen simulatorde ineceği yeri daha önceden denemiştir diye düşünüyorlar.
hayret ~ 10 yıl önce
ilk defa gerçek bir pilotun flight sim ile oynadığını duyuyorum, büyük ihtimal yanlış haberdir. Hiçbir pilot uğraşmaz boş vakitlerinde o işlerle.
Avitor ~ 10 yıl önce
yorumunuzu okuyan da millet isi gucu birakmis bilgisayar ile ugrasiyor sanir,20 ulke onlarca gemi ve ucak ile zaten aramalar yapiliyor,bunu anlamakta neden gucluk cekiyorsunuz ben de onu anlamiyorum
fsx ~ 10 yıl önce
Uğraştığınız iey flight simulator x in bir logbook dosyası.Prof şekilde silmediyse kolay şekilde recovery edilebilir o.Biraz uğraşın ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilotu sucla gitsin ~ 10 yıl önce
Bu isler boyledir olayi cozemeyeceklerini anlayinca pilotu suclayip isin icinden cikarlar.Herkes bilgisayarindan birseyler siler ne ilgisi varsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000