03 Ağustos 2015, Pazartesi 08:17:30

O parça uçağa ait değil

Hint Okyanusu'nda 1, 5 yıl önce kayboan uçağa ait olduğu sanılan bir parça hafta içinde bulunmuştu.
  • merdiven mi? Yakıt deposunun deliği var bildiğin kanat bu kimi kandırıyorsunuz siz
  • Yok daha neleR. Zaten MH370 akibetini ikinci malezya ucaginin kaybiyla anlasildi. Bu olay illaki birgun ortaya cikicak. Ve sonra olacaklar olasikla bu MH370 bu duruma düşürenler; - evlerinde ölü olarak bulundu ( kalp krizi) - trafik kazası ( yağmurlu kaygan yol ) derler - özel uçakları ile birlikte düştüler ( belirlenemeyen sebeb) Bu devirde artık bu tür olayları kimse kanmıyor. Rusyada sözde yine Malezya havayollarına ait düşen 2. uçak enkaz üstündeki hiç yanmayan pasaportların akıbeti ne oldu?

Hint Okyanusu'nda 1, 5 yıl önce kayboan uçağa ait olduğu sanılan bir parça hafta içinde bulunmuştu. Yetkililer ikinci bir parçanın daha bulunduğunu duyurdu. Ancak Malezyalı yetkililerin daha sonra yaptığı açıklamada bu parçanın kayıp uçağa ait olmadığı aksine bir merdiven olduğunu ifade etti.

Yetkililerin açıklamasına göre, Reunion adasında bulunan parça uçağın kapısına ait ve kapının üzerinde yabancı bir dilde yazılar var. Bu parça da ilki gibi araştırma için fransaya gönderilecek.

Hafta başında, yine Reunion adasında 2 metre uzunluğunda bir parça bulunmuştu. Kayıp uçağın kanatlarından birine ait olabileceği tahmin edilen bu parça inceleme için Fransa'ya gönderilmişti. Malezya Havayolları'na ait Boeing 777 tipi uçak, Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken 8 mart 2014'te 227 yolcu ve 12 kişilik mürettebatıyla kaybolmuştu.

PARÇA UÇAĞA AİT DEĞİL

Sputnik'te yer alan habere göre Malezyalı yetkililer, dün sabah bulunduğu belirtilen yeni parçanın kayıp uçağa ait olmadığını açıkladı.

Yetkililer, bu sabah Hint Okyanusu'ndaki Reunion adasında bulunan bir kalıntının geçen yıl kaybolan ve hala bulunamayan Malezya uçağına ait ikinci parça olmadığını bildirdi.

Malezya Sivil Havacılık İdaresi Direktörü Ezheruddin Abdurrahman, sabah saatlerinde adada bulunan ve uçağa ait olduğu iddia edilen yeni parçanın bir 'ev merdiveni' olduğunu, Malezya uçağına ait ikinci parça olmadığını açıkladı.

'YENİ PARÇA BİR EV MERDİVENİ'

Abdurrahman, "Fransa'ya getirilen uçak kanadıyla ilgili soruşturmanın başında ben bulunuyorum. Medyada yeni bulunan parçanın uçağın kapısının bir parçası olduğuna dair haberleri okudum. Adada, alanda bulunan arkadaşlarımızla iletişime geçerek haberlerin doğru olup olmadığını kontrol ettim. Yeni bulunan parça evde kullanılan bir merdivenmiş" dedi.

Diğer yandan, Malezyalı yetkililer, Hint Okyanusu'nda bulunan Madagaskar'ın kuzeyindeki Reunion adasında çarşamba günü kayıp Malezya uçağına ait olduğu ileri sürülen bir parçanın bulunmasının ardından bölgedeki ülkelerden uçağın enkazını bulmak için yardım talep etti.

Ulaştırma Bakanlığı'ndan isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, adaya yakın ülkelerden, bir uçağa ait olabilecek enkaz parçaları bulmaları durumunda kendilerine haber verilmesini istediklerini söyledi.

Hint Okyanusu’ndaki Fransa’ya ait Reunion adasında çarşamba günü iki metrelik bir uçak kanadı parçası bulunmuş, kayıp Malezya uçağı MH370’e ait olduğu ileri sürülen parça inceleme için Fransa'ya gönderilmişti.

Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken 8 Mart 2014'te 227 yolcu ve 12 mürettebatı ile kaybolan MH370 sefer sayılı Malezya uçağına ne olduğu bugüne hala ortaya çıkarılamadı.

O parça uçağa ait değil

Yorumlar

yorum ~ 9 yıl önce
merdiven mi? Yakıt deposunun deliği var bildiğin kanat bu kimi kandırıyorsunuz siz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alexcander ~ 9 yıl önce
Yok daha neleR. Zaten MH370 akibetini ikinci malezya ucaginin kaybiyla anlasildi. Bu olay illaki birgun ortaya cikicak. Ve sonra olacaklar olasikla bu MH370 bu duruma düşürenler; - evlerinde ölü olarak bulundu ( kalp krizi) - trafik kazası ( yağmurlu kaygan yol ) derler - özel uçakları ile birlikte düştüler ( belirlenemeyen sebeb) Bu devirde artık bu tür olayları kimse kanmıyor. Rusyada sözde yine Malezya havayollarına ait düşen 2. uçak enkaz üstündeki hiç yanmayan pasaportların akıbeti ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000