10 Temmuz 2015, Cuma 18:11:41

Malezya Havayolları İstanbul’dan çekiliyor

Bir uçağı kaybolan, bir uçağı füze ile vurularak düşürülen Malezya Havayolları, ekonomik açıdan zor günler geçirirken İstanbul operasyonlarını da durdurma kararı aldı.
  • Aslında Çok Kötü oldu eskiden İstanbul Malezya Seferleri vardı keşke yeniden koysalar
  • Malezya Hava Yolları daha önce ödül de almış iyi bir hava yolu bence.Ben defalarca uçtum,memnun kaldım.Başlarından talihsiz iki olay geçti ve sanıyorum Air Asia düşük maliyetli hava yolu rekabeti hava yolunu zora soktu.Fiyatları da uygundu ve uzakdoğu,Avustralya'ya uygun fiyatlarla bir çok kişi Türkiye'den uçtu.Aynı hatta THY çok daha pahalı.Bence İstanbul'dan çekilmesi Türkiye için kötü oldu.İnşallah düzelirler ve tekrar İstanbul uçuşlarını başlatırlar.
  • Malezya Havayolları ya Aer Lingus gibi yeniden iyilesecek ya da Sabena gibi batacak. Ikisi de Christoph Mueller zamaninda oldu. Bakalım zaman ne gösterecek.
  • Thy ye gundogdu fiyatlari artar artik...tekellesmeye hayir!
  • THY de fiyatlar uçar artık
  • 2 kere uctum, sabah kahvaltisinda pilav ogle yemeginde pilav, Calisanlarin hepsi erkekti ucakta, ozellikle Istanbul ucusunda, bes para etmez bir sirket
  • Paris hattında A380 yerine B777 ler ucacakmis. A380 sadece Londra ya ucacakmis. Male Brisbane seferleri de iptal edilmiş.
  • Vaybe mh
  • ben de bir kez uçmuştum, B777-200 eski berbat bir uçaktı, benim koltuğun eğlence sistemi çalışmıyordu, yemek kötüydü, ama kabin personeli çok profesyoneldi.
  • THY'ye demekki cok yolcu kaptırdı IST - KUL hattındaki çekiliyor Türkiye pazarından, THY varken asla MH ile uçmam!

Üst üste yaşadığı kazalarla zor günler geçiren Malezya Havayolları, Türkiye pazarından çıkma kararı aldı.

Uzun yıllardır devam eden Kuala Lumpur-İstanbul seferlerinin 24 Ağustos’tan itibaren durdurulacağı kaydedildi. Yaşadığı kazalardan sonra ekonomik açıdan sıkıntılı bir sürece giren Malezya Havayolları, eski doluluk oranlarını bir türlü yakalayamıyordu. Bu rotada THY ile rekabette de başarısız olan Malezya Havayolları, haftanın 5 günü yaptığı seferleri tamamen durdurdu.

İKİ KAZA ŞİRKETİ ZORA SOKTU!
Malaysia Airlines 370 sefer sayılı uçuşu, 8 Mart 2014 tarihinde China Southern Airlines adına yolcu taşıyan Malaysia Airlines'a ait yolcu uçağının Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanı ile Pekin Başkent Uluslararası Havalimanı arasındaki seferi sırasında kaybolmuştu. Uçak 227'si yolcu ve 12'si mürettebat toplam 239 kişi taşıyordu.

Bu olaydan birkaç ay sonra Malaysia Airlines'ın 17 sefer sayılı uçuşu, 17 Temmuz 2014 tarihinde Amsterdam Schiphol Havalimanı'ndan Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanı'na gittiği sırada Rusya sınırından 60 kilometre uzakta bulunan Ukrayna'nın Donetsk Oblastı'na bağlı Hrabove köyüne düştü. Uçağın füzeyle vurulduğu anlaşıldı. Bu iki kaza sonrası şirket büyük prestij kaybederken birçok hatta uçaklar neredeyse boş uçuyordu.

©AirportHaber

Malezya Havayolları İstanbul’dan çekiliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Ahmet Yasir Kaplan ~ 6 yıl önce
Aslında Çok Kötü oldu eskiden İstanbul Malezya Seferleri vardı keşke yeniden koysalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan arslantürk ~ 9 yıl önce
Malezya Hava Yolları daha önce ödül de almış iyi bir hava yolu bence.Ben defalarca uçtum,memnun kaldım.Başlarından talihsiz iki olay geçti ve sanıyorum Air Asia düşük maliyetli hava yolu rekabeti hava yolunu zora soktu.Fiyatları da uygundu ve uzakdoğu,Avustralya'ya uygun fiyatlarla bir çok kişi Türkiye'den uçtu.Aynı hatta THY çok daha pahalı.Bence İstanbul'dan çekilmesi Türkiye için kötü oldu.İnşallah düzelirler ve tekrar İstanbul uçuşlarını başlatırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Malezya Havayolları ya Aer Lingus gibi yeniden iyilesecek ya da Sabena gibi batacak. Ikisi de Christoph Mueller zamaninda oldu. Bakalım zaman ne gösterecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thy ye gundogdu fiyatlari artar artik...tekellesmeye hayir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bmx ~ 9 yıl önce
THY de fiyatlar uçar artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eko ~ 9 yıl önce
2 kere uctum, sabah kahvaltisinda pilav ogle yemeginde pilav, Calisanlarin hepsi erkekti ucakta, ozellikle Istanbul ucusunda, bes para etmez bir sirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medjai ~ 9 yıl önce
Ikram tamam da, kabin ekibinin cinsiyetinden neden rahatsiz oldun?
Sayin eko ~ 9 yıl önce
Siz ne istediginizi bilmi yorsunuz anlasilan.
bence de ~ 9 yıl önce
Öküzün altında buzağı arar gibi hemen cinsel çağrışımlar yapılmasın. kabin görevlilerinin erkek olmasındansa kadın olmasını tercih ederim. Kültürel olarak ikramı yapan, ev sahibesi konumunda olan hep kadındır çünkü. Bunun altında birşey olması gerekmez.
servis ~ 9 yıl önce
o yaptığı servis işinin küçük bir parçası asıl görevi acil durumda seni uçaktan tahliye etmek. makyajı süsü bozulmasın diye parmak ucuyla çay kahve servisi yapan hostesmi arıyorsun
~ 9 yıl önce
Paris hattında A380 yerine B777 ler ucacakmis. A380 sadece Londra ya ucacakmis. Male Brisbane seferleri de iptal edilmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Vaybe mh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlısı olsun ~ 9 yıl önce
ben de bir kez uçmuştum, B777-200 eski berbat bir uçaktı, benim koltuğun eğlence sistemi çalışmıyordu, yemek kötüydü, ama kabin personeli çok profesyoneldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cello ~ 9 yıl önce
THY'ye demekki cok yolcu kaptırdı IST - KUL hattındaki çekiliyor Türkiye pazarından, THY varken asla MH ile uçmam!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000