14 Mart 2014, Cuma 11:58:05

KAYIP UÇAK İÇİN YENİ İDDİA!

Bir haftadır kayıp olan Malezya yolcu uçağının, rotasından çok farklı bir yönde ilerlediğine dair görüş giderek kuvvetleniyor.
  • Bence vietnam 'a indiler ve çalı çırpıyla kapattılar uçağı.kamufle edip saklıyolar.ama neden ? Başka ne olabilir ki.herşey geliyor insanın aklına .hayır acil durum bidirse veya bir problemimiz var dese tamam.ama hiçbirşey demeden kaybolması....ilginç?.diyelim hava korsani Kokpite girdi telsizi devredışı bıraktı.sinyali de kapattı.eee hiçbir radar yakalayamadımı yani.hani uydular?.gelişmiş gps uydu navigasyon konum belirleme...vs hikaye mi hepsi?
  • Akla yatkin senaryo soyle olmali Kokpit personeli planlanan sekilde Malezya radardan ciktikdan sonra transponder ve acarsi kapatti.sivil radar kontrolu olmayan sahada rotadan ayrilarak alcalmaya basladi. Askeri radarlar gorduler ancak tanimlayamadilar. Kisa bir sure sonra vadi iclerinden planlanan rotada ve dusuk irtifada ucusa devam edildi askeri radarlarla da irtibat kesildi. Muhtemelen Vietnamda kullanilmayan askeri bir piste inis gerceklesti. 777ile cok kolay olmasa da yapilabilir.Yolcularin cep telefonlarinin bir sure aranabilir olmasi,motor sinyallerinin dort saat uydudan alinabilmesi,askeri radarlarin sola donusu izlemis olmalari,kara kutu ve els sinyallerinin halen alinamamis olmasi,ve daha bir cok veri ucagin normal sekilde motor kapattigini gosteriyor. Saygilar İrfan Dolek
  • Giderek lost filmini anımsatmaya başlıyor..
  • Helios airways 522 benzeri sekilde oksijen tukenmesi sonucu herkez bayildi,otomatik pilotlada yakit bitene kadar biryerlere kadar uctu.
  • Malezya Başkanı yarım saat önce medyaya canlı açıklamada bulundu, "uçak kasıtlı biri veya birileri tarafından kuzey veya guney koridorunu kullanarak kaçırıldı" dedi. Artık tüm aramalar bu bilgilere göle yapılacağını belirtti.
  • Yil olmus 2014 hala bi ucak bulunamiyor. Yazik insanlara ve ailelerine.
  • Uzaylılar aldı götürdü bence bu tayyareyi...
  • O karakutuyu istiyorum.çünkü eğer o karakutu bulunmazsa bu kaza komplo teorilerine mahkum.karakutu uzunca bir süre sinyal yollamaya devam ediyor sanırım.inşallah bulunur ve tüm gerçekler ortaya çıkar.insan hatası,sabotaj veya teknik arıza.777-200'lerin sicilini bu sebeplerden hangisi belirleycek bakalım.
  • Acaba bu ucak kaçırılıp Malezya da Petronas kulelerine çaptırılmak istendi.Bu fark edildi ve uçak düşürüldü. Her şey mümkün.Yakinda çıkar ortaya...Kacak binen iki yolcu olması bu tezi güçlendiriyor.
  • bir turlu inanmak istemesemde pilotlarin bu ucagi isteyerek veya birilerinin zorlamasiyla kacirdigini dusunuyorum

Bir haftadır kayıp olan Malezya yolcu uçağının, rotasından çok farklı bir yönde ilerlediğine dair görüş giderek kuvvetleniyor.

Olayla ilgili incelemeye yakın kaynakların Reuters'a verdiği bilgiye göre, taşıdığı 239 kişiyle birlikte kaybolan MH370 sefer sayılı uçak, en son Malay Yarımadası'ndan Andaman Adaları'na doğru giderken tespit edildi.

İsimlerinin gizli tutulması kaydıyla ajansa konuşan iki kaynak, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'dan Çin'in başkenti Pekin'e gitmesi gereken uçağın askeri radarlar tarafından son olarak tespit edildiği sırada, yön bulma noktalarını takip ederek rota belirlediğini belirtti. Kaynaklar, bunun da uçağın havacılık eğitimi alan biri tarafından uçurulduğu anlamına geldiğini söyledi.

Malezyalı üst düzey bir polis yetkilisi ise Reuters'a yaptığı açıklamada, sabotaj ve uçak kaçırma ihtimalleri üzerinde durduklarını söyledi.

Kaynaklar, yeni bulgular ışığında yapılan çok uluslu arama çalışmalarının Andaman Denizi ve Hint Okyanusu'na kaydırıldığını ifade etti.

KAYIP UÇAK İÇİN YENİ İDDİA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

??? ~ 10 yıl önce
Bence vietnam 'a indiler ve çalı çırpıyla kapattılar uçağı.kamufle edip saklıyolar.ama neden ? Başka ne olabilir ki.herşey geliyor insanın aklına .hayır acil durum bidirse veya bir problemimiz var dese tamam.ama hiçbirşey demeden kaybolması....ilginç?.diyelim hava korsani Kokpite girdi telsizi devredışı bıraktı.sinyali de kapattı.eee hiçbir radar yakalayamadımı yani.hani uydular?.gelişmiş gps uydu navigasyon konum belirleme...vs hikaye mi hepsi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Akla yatkin senaryo soyle olmali Kokpit personeli planlanan sekilde Malezya radardan ciktikdan sonra transponder ve acarsi kapatti.sivil radar kontrolu olmayan sahada rotadan ayrilarak alcalmaya basladi. Askeri radarlar gorduler ancak tanimlayamadilar. Kisa bir sure sonra vadi iclerinden planlanan rotada ve dusuk irtifada ucusa devam edildi askeri radarlarla da irtibat kesildi. Muhtemelen Vietnamda kullanilmayan askeri bir piste inis gerceklesti. 777ile cok kolay olmasa da yapilabilir.Yolcularin cep telefonlarinin bir sure aranabilir olmasi,motor sinyallerinin dort saat uydudan alinabilmesi,askeri radarlarin sola donusu izlemis olmalari,kara kutu ve els sinyallerinin halen alinamamis olmasi,ve daha bir cok veri ucagin normal sekilde motor kapattigini gosteriyor. Saygilar İrfan Dolek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXX ~ 10 yıl önce
Giderek lost filmini anımsatmaya başlıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Global ~ 10 yıl önce
Helios airways 522 benzeri sekilde oksijen tukenmesi sonucu herkez bayildi,otomatik pilotlada yakit bitene kadar biryerlere kadar uctu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Malezya Başkanı yarım saat önce medyaya canlı açıklamada bulundu, "uçak kasıtlı biri veya birileri tarafından kuzey veya guney koridorunu kullanarak kaçırıldı" dedi. Artık tüm aramalar bu bilgilere göle yapılacağını belirtti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yil olmus 2014 hala bi ucak bulunamiyor. Yazik insanlara ve ailelerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zencefil ~ 10 yıl önce
Uzaylılar aldı götürdü bence bu tayyareyi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turuncu karakutu ~ 10 yıl önce
O karakutuyu istiyorum.çünkü eğer o karakutu bulunmazsa bu kaza komplo teorilerine mahkum.karakutu uzunca bir süre sinyal yollamaya devam ediyor sanırım.inşallah bulunur ve tüm gerçekler ortaya çıkar.insan hatası,sabotaj veya teknik arıza.777-200'lerin sicilini bu sebeplerden hangisi belirleycek bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Acaba bu ucak kaçırılıp Malezya da Petronas kulelerine çaptırılmak istendi.Bu fark edildi ve uçak düşürüldü. Her şey mümkün.Yakinda çıkar ortaya...Kacak binen iki yolcu olması bu tezi güçlendiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
artik ~ 10 yıl önce
bir turlu inanmak istemesemde pilotlarin bu ucagi isteyerek veya birilerinin zorlamasiyla kacirdigini dusunuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000