15 Mart 2014, Cumartesi 09:43:19

KAYIP UÇAK İÇİN ŞOK AÇIKLAMA!

Malezya Başbakanı Najib Razak yaptığı açıklamada, kayıp Malezya uçağının sisteminin 'kasten devredışı bırakıldığını' söyledi.
  • O uçağın Türkmenistan'a düşmediği kesin.
  • Biz burdan ne desek bos fakat bu kadar da olmaz.Bu ucak dusmemis olabilir profesyonel kisiler tarafindan kacirilmis olabilir.
  • Nasil gider o bolgelere radar tespit edemez mi transponder kapali olsada? Alcak irtifa ucasada tamamen daglik bir bolge..vfr mi uctu bu ucak? dunyanin gelmis gecmis en buyuk havacilik olayidir bu..
  • ortada bir uçak var ama uçuyor mu ,düştü mu,içinde kaç yolcu var,ne kadar yakit var,yolcuların pasaportu sahte ni gercek mi,nereye gidiyor belirsiz kesin paralel devletin uçağı bu .. şaka bir yana ,yolcular sağ salim bir yerlerdedir,ziya tarkan kozan
  • endonezya da böyle bir kaza olmuş ve kaza raporunun sonuçlanması 6 ayı bulmuştu. hiçbir terörist propaganda yapmadan eylem yapmaz bu bir. denize düşen uçaklar dibe battığı için arama çok maliyeli bunu kim karşılayacak bu da iki. malezya yetkilisi de arama maliyetini dünyada terörizmle mücadele eden ülkelere yıkma peşinde gibi geldi bana
  • Çok enteresan ama bu durumu muhtemelen FAA kendi ıcınde cozmustur bile bunlarımda neler yapacagını izliyordur yoksa transponderini kapatsa bile bu kdr sure havada kalıp kimsenin radar da görüp sen nesin dememesi imkansız
  • bu uçağı uzaylılar kaçırdı. bunun başka açıklaması yok :))))
  • Ucagin kalkis oncesi ne kadar yakit aldigi bilinmiyormu? Ona gore plan yapsinlar nereye kadar gider bu arac
  • Kara kutu sinyal göndermez diyen arkadaş; anlaşılan havacılıkta ya yenisin yada hayatın boyunca panel açıp kapatmışsın.
  • Ben arkadaşa takılıyordum hemen ayar vermişsiniz teşekkürler.

Başbakan Najib, kayıp uçakla ilgili açıklamalarda bulunmak üzere basın mensuplarının karşısına çıktı. Razar, araştırmacıların, uçağın iletişim sisteminin 'kasten' devredışı bırakıldığına inandığını söyledi. Uçağın Çin'e doğru 7 saat boyunca havada seyahat ettiği iddia edildi.

ARAMA KORİDORLARI OLUŞTURULACAK

Bir haftadır kayıp olan uçakla ilgili 2 arama koridoru oluşturulacağını söyleyen Najib, Tayland'dan başlayıp Kazakistan ve Türkmenistan sınırına uzanan 'Kuzey koridoru' ile Endonezya'dan başlayıp Hint Okyanusu'na ulaşan 'güney koridoru'nu anlattı.

'KAZA DEĞİL KASITLI'

Bugün yapılan açıklamalar, Malezya Havayolları'na ait Boeing 777 tipi yolcu uçağının ortadan kaybolmasının 'kaza sonucu' olmadığını ortaya koyar nitelikte. Dolayısıyla bundan sonra yapılan incelemeler, uçağın kim tarafından ve hangi gerekçeyle kaçırıldığı ya da düşürüldüğü üzerine yoğunlaşacak ve genişletilecek. 

ARAMA ÇALIŞMALARI YENİ BİR AŞAMADA

Başbakan Najib, Güney Çin Denizi'nde uçağın son sinyallerinin alındığı bölgede yapılan aramaların koridorlar çevresinde genişletileceğini duyurdu. Araştırma koridorlarında, son uydu verilerinin de inceleneceğini belirten Najib, "Artık açıktır ki, MH370'in arama çalışmaları yeni bir aşamaya ulaştı" dedi.

Najib, "Umuyoruz ki, yeni bilgiler uçağın bulunmasında bizi bir adım öteye götürecektir" ifadesini kullandı.

Uçak bu rotadan mı gitti:

KAYIP UÇAK İÇİN ŞOK AÇIKLAMA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Ali ~ 10 yıl önce
O uçağın Türkmenistan'a düşmediği kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Biz burdan ne desek bos fakat bu kadar da olmaz.Bu ucak dusmemis olabilir profesyonel kisiler tarafindan kacirilmis olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saka mi ~ 10 yıl önce
Nasil gider o bolgelere radar tespit edemez mi transponder kapali olsada? Alcak irtifa ucasada tamamen daglik bir bolge..vfr mi uctu bu ucak? dunyanin gelmis gecmis en buyuk havacilik olayidir bu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
ortada bir uçak var ama uçuyor mu ,düştü mu,içinde kaç yolcu var,ne kadar yakit var,yolcuların pasaportu sahte ni gercek mi,nereye gidiyor belirsiz kesin paralel devletin uçağı bu .. şaka bir yana ,yolcular sağ salim bir yerlerdedir,ziya tarkan kozan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
m.aydın ~ 10 yıl önce
endonezya da böyle bir kaza olmuş ve kaza raporunun sonuçlanması 6 ayı bulmuştu. hiçbir terörist propaganda yapmadan eylem yapmaz bu bir. denize düşen uçaklar dibe battığı için arama çok maliyeli bunu kim karşılayacak bu da iki. malezya yetkilisi de arama maliyetini dünyada terörizmle mücadele eden ülkelere yıkma peşinde gibi geldi bana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çok enteresan ama bu durumu muhtemelen FAA kendi ıcınde cozmustur bile bunlarımda neler yapacagını izliyordur yoksa transponderini kapatsa bile bu kdr sure havada kalıp kimsenin radar da görüp sen nesin dememesi imkansız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ufo-777 ~ 10 yıl önce
bu uçağı uzaylılar kaçırdı. bunun başka açıklaması yok :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trip yakit ~ 10 yıl önce
Ucagin kalkis oncesi ne kadar yakit aldigi bilinmiyormu? Ona gore plan yapsinlar nereye kadar gider bu arac

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avionics ~ 10 yıl önce
Kara kutu sinyal göndermez diyen arkadaş; anlaşılan havacılıkta ya yenisin yada hayatın boyunca panel açıp kapatmışsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay be 2 ~ 10 yıl önce
Ben arkadaşa takılıyordum hemen ayar vermişsiniz teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000