29 Nisan 2014, Salı 17:21:40

"KAYIP UÇAK BULUNDU" İDDİASI

8 Mart'ta 239 yolcusuyla kaybolan Malezya Havayolları uçağına ait parçaların Bengal Körfezi'nde bulunduğu iddia edildi.
  • hahaha iş yoğunluğu? şaka mısınız abicim. günde kaç haber ekliyorsunuz sanki ? trajınız ne kadar da iş yoğunluğu diyorsunuz. doğru haber yapamıyorsan yazamıyorsan meydana çıkma.!
  • Dünya denizlerinin en derin yeri Japonya ve Endonezya arasındaki "MARİANA ÇUKURUDUR" ve derinliği 10.990 METREDİR.... Nokta .
  • Neresinden okuyorsunuz haberi anlamadım ki? Haberde "...Hint Okyanusu'nda şu anda arama yapılan yerin 5 bin kilometre uzağında bulunuyor..." deniyor. 5000km derinlikte değil. Dünyanın çapı zaten 12.742km'dir (ortalama). Bir lafımda Airporthaber'e: Haberi saptırarak tıklamayı artırmaya çalışmak da pek hoş değil.
  • HABER İLGİ ÇEKSİN DİYE " KAYIP UÇAK BULUNDU " YAZILMIŞ. TÜMÜNÜ OKUYUNCA " BULUNDU DİYE BİR İDDİAMIZ YOK " DENİLİYOR. Şark kurnazlığı yapılmış. OKUR KANDIRILIYORR.
  • Hep varsayım hep teori ama sonuç yok...!!!
  • Arkadaslar dikkatli okursanız " suanda arama yapılan yerin 5000km uzağında " diyor . Yerin 5000km altıda degil ...
  • ...believed to be the wreckage of a commercial airliner" about 100 miles south of Bangladesh in the Bay of Bengal ...
  • Tamam bunu da teori listesine yazalım biraz ilerletelim büyük bir kurum bu sözleri ifade ediyor ama iddia edilen nokta -5000 km.Nasıl çıkacak ordan ? hadi parçaları bulduk kesin orda yatıyor.İfade edilen derinlikteki basıncı , vurgun yeme "kesinliğini" hesap etmeyecekmiyiz ? Çok zor işler
  • 5 bin KM nasil olur ya o 5 bin metredir

Avustralya petrol ve doğalgaz arama şirketi "GeoResonance", esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Malezya uçağına ait parçaları, Bengal Körfezi'nde bulduklarını ileri sürdü.

YERİN 5 BİN KM UZAĞINDA BULUNDU

"GeoResonance"ın parçaları bulduğunu iddia ettiği nokta, Hint Okyanusu'nda şu anda arama yapılan yerin 5 bin kilometre uzağında bulunuyor.

Avustralya merkezli petrol ve doğalgaz arama şirketi "GeoResonance" yaptığı açıklamada, kaybolan Malezya uçağını kendi imkanlarıyla 10 Mart'tan bu yana aradıklarını duyurdu.

Avustralya merkezli şirketin sözcüsü David Pope, arama çalışmalarına uçağın radarda son olarak görüldüğü noktadan başladıklarını, uçağı bulmak için 20 farklı teknolojiden faydalandıklarını söyledi.

Pope, "Bengal Körfezi'nde kazadan 3 gün önce 5 Mart'ta görüntü almıştık. Aynı bölgede aldığımız görüntüler birbirine benzemiyor. Bu parçaların MH370 sefer sayılı uçağa ait oluğu yönünde kesin bir iddiamız yok. Ama bölgede araştırma yapılması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

8 Mart'ta kaybolan uçakla ilgili bugüne kadar tek bir parça bulunamadı.

Malezya'nın başkenti Kualo Lumpur'dan Çin'in başkenti Pekin'e uçarken kaybolan uçağın, rotasından çıkarak Avustralya açıklarında okyanusa düştüğü tahmin ediliyor.

"KAYIP UÇAK BULUNDU" İDDİASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

furkan ~ 10 yıl önce
hahaha iş yoğunluğu? şaka mısınız abicim. günde kaç haber ekliyorsunuz sanki ? trajınız ne kadar da iş yoğunluğu diyorsunuz. doğru haber yapamıyorsan yazamıyorsan meydana çıkma.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buyrunn ~ 10 yıl önce
Af buyurun bu sefer ciddiyim ? Ben habere yorum yaptım arkamdan laf gelmeye başladı yorumumu takip etmeye başladım ne kadar kötü yorumlar gelebilir diye haberi yanlış anlamam sebebiyle. Airporthaber.com dan değilim ben aşağıda "buyrunn" nickname ile yorumu okuyun anlayacaksınız.İyi günler dilerim
İzmirli ~ 10 yıl önce
Dünya denizlerinin en derin yeri Japonya ve Endonezya arasındaki "MARİANA ÇUKURUDUR" ve derinliği 10.990 METREDİR.... Nokta .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumculara: ~ 10 yıl önce
Neresinden okuyorsunuz haberi anlamadım ki? Haberde "...Hint Okyanusu'nda şu anda arama yapılan yerin 5 bin kilometre uzağında bulunuyor..." deniyor. 5000km derinlikte değil. Dünyanın çapı zaten 12.742km'dir (ortalama). Bir lafımda Airporthaber'e: Haberi saptırarak tıklamayı artırmaya çalışmak da pek hoş değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
düzeltme ~ 10 yıl önce
İş yorgunluğuna bağlı olarak yapılan hataya karşı kaç kez düzeltme versemde affetmeyeceksiniz görmezden gelecekseniz düzeltmeyi.Bildiğinize devam edin.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
HABER İLGİ ÇEKSİN DİYE " KAYIP UÇAK BULUNDU " YAZILMIŞ. TÜMÜNÜ OKUYUNCA " BULUNDU DİYE BİR İDDİAMIZ YOK " DENİLİYOR. Şark kurnazlığı yapılmış. OKUR KANDIRILIYORR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hep varsayım hep teori ama sonuç yok...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkadaslar dikkatli okursanız " suanda arama yapılan yerin 5000km uzağında " diyor . Yerin 5000km altıda degil ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ek bilgi ~ 10 yıl önce
...believed to be the wreckage of a commercial airliner" about 100 miles south of Bangladesh in the Bay of Bengal ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
buyrunn ~ 10 yıl önce
Tamam bunu da teori listesine yazalım biraz ilerletelim büyük bir kurum bu sözleri ifade ediyor ama iddia edilen nokta -5000 km.Nasıl çıkacak ordan ? hadi parçaları bulduk kesin orda yatıyor.İfade edilen derinlikteki basıncı , vurgun yeme "kesinliğini" hesap etmeyecekmiyiz ? Çok zor işler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qr ~ 10 yıl önce
Hımm sen dunya üzerinde 5000 km lik bir derinlik olduguna inanıyorsun yani oylemi? Hatta vurgun yeme basınc endişelerinde var? :) Haberi dikkatli oku istersen.
qr'a ~ 10 yıl önce
5000km'den çok daha derinlikler olduğuna emin olabilirsin, bi google'da arat istersen.
buyrunn'a ~ 10 yıl önce
öyle olsa bile 5km derinliğe tüpsüz dalacak halleri yok, insansız araçlarla arıyorlar. bi ilerleyin be abicim.
VUrrrrrrr ~ 10 yıl önce
Öyle bir derinlik olsa o arkadaş vurgunu başka bir şeyden yer. Neydi o ya?..
düzeltme (buyrunn) ~ 10 yıl önce
Aşağıdaki yorumda düzeltme verdim kusura bakmayın iş yorgunluğu dikkat dağınıklığı :)
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
5 bin KM nasil olur ya o 5 bin metredir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düzeltme (buyrunn) ~ 10 yıl önce
Bulunulan lokasyonun 5 bin metre uzağında.A-b arası 3100 mil felan yani

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000