18 Mayıs 2014, Pazar 08:32:38

KAYIP UÇAĞI HİKAYESİ BEYAZ PERDEYE AKTARILACAK

Malezya Havayolları'nın 8 Mart tarihinde Kuala Lumpur-Pekin seferini yaptığı sırada kaybolan ve bir türlü bulunamayan yolcu uçağının hikaysi film oluyor.
  • Çeke çeke Bollywood mu çekmiş. Youtube'dan fragmanı izledim. Fragmanda bir sahnede uçaktaki hostes, birisiyle sevişiyodu uçakta. Yonetmen kamasutranin etkisinden kurtulamamis belli ki.
  • boeıng 777 200 böyle devasa bir uçaktan hiçbir ama hiçbir iz bulunmaması ve uçak üreticisinden hiç biraçıklama gelmemesi bu kazanın abd menşeli oldugunun en açık kanıtıdır ALLAH kazazade yakınlarına sabır versin hollyvooda iş çıktı
  • Kamasutrayi 3 boyutlu ceken adam ucagin dusme sebebini ne diye gostericek sizce
  • Film yapmaya gerek yok Lost dizisi var zaten. Uçağın modeli bile aynı...
  • Film bir "kurgu"dur. Ne gercekleri yansitmak gibi bir zorunlulugu vardir ne de böyle bir iddiasi.. Hicbir seyi oldugu gibi aktarmaz, aktaramaz, aktarirsa film olmaz zaten.. Hikâyeden yola cikmak da ayri bir seydir.. O yolun filmi nereye götürecegini de senaryo ve oyunculuk kalitesi, yönetmenin becerileri belirler, Titanik gibi...
  • Hele bi uçak bulunaydı sabretseydin sonra çektiğin film ile alakasız bir gerçek ortaya çıkacak örneğin motor arızası ve benzeri olabilir bir sebepten düşmüş sonra rezil olacaksın o çektiğin filmle doğmamış çocuğa don biçiyor mübarek..
  • Daha cok erken degilmi ?

Fransa'da devam eden 67'nci Cannes Film Festivali'nin en büyük sürprizlerinden biri de davetlilerden Bollywood sinemasının ünlü prodüktörlerinden Rupesh Paul'un açıkladığı film projesi oldu. Ünlü prodüktör, Malezya Havayolları'nın kayıp uçağının hikayesini beyaz perdeye yansıtacak.

Kamasutra tekniklerini anlatan 3 boyutlu olarak çektiği filmle adından söz ettiren Paul, kayıp Malezya uçağının hikayesinden yola çıkarak kazayla ilgili anlatılmamış olanları beyaz perdeye aktaracağı "The Vanisihng Act" filmini tanıttı. 

KAYIP UÇAĞI HİKAYESİ BEYAZ PERDEYE AKTARILACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çeke çeke Bollywood mu çekmiş. Youtube'dan fragmanı izledim. Fragmanda bir sahnede uçaktaki hostes, birisiyle sevişiyodu uçakta. Yonetmen kamasutranin etkisinden kurtulamamis belli ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Frgaman! ~ 10 yıl önce
Çabuk linkini ver! :-)
hobi ~ 10 yıl önce
boeıng 777 200 böyle devasa bir uçaktan hiçbir ama hiçbir iz bulunmaması ve uçak üreticisinden hiç biraçıklama gelmemesi bu kazanın abd menşeli oldugunun en açık kanıtıdır ALLAH kazazade yakınlarına sabır versin hollyvooda iş çıktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kamasutrayi 3 boyutlu ceken adam ucagin dusme sebebini ne diye gostericek sizce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dizi ~ 10 yıl önce
Film yapmaya gerek yok Lost dizisi var zaten. Uçağın modeli bile aynı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nikomedian ~ 10 yıl önce
Film bir "kurgu"dur. Ne gercekleri yansitmak gibi bir zorunlulugu vardir ne de böyle bir iddiasi.. Hicbir seyi oldugu gibi aktarmaz, aktaramaz, aktarirsa film olmaz zaten.. Hikâyeden yola cikmak da ayri bir seydir.. O yolun filmi nereye götürecegini de senaryo ve oyunculuk kalitesi, yönetmenin becerileri belirler, Titanik gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bekle Ziya ~ 10 yıl önce
Hele bi uçak bulunaydı sabretseydin sonra çektiğin film ile alakasız bir gerçek ortaya çıkacak örneğin motor arızası ve benzeri olabilir bir sebepten düşmüş sonra rezil olacaksın o çektiğin filmle doğmamış çocuğa don biçiyor mübarek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Daha cok erken degilmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000