12 Mart 2014, Çarşamba 08:11:08

KAYIP UÇAĞI ARAMA ÇALIŞMALARINA TAM DESTEK

Malezya Havayolları'na ait Kuala Lumpur-Pekin seferini yapan ve 4 gün önce ortadan kaybolan uçakla ilgili Malezya, Japonya'dan arama çalışmaları için yardım talep etti.
  • Bu ucagı birileri vurmadıysa ben de ne oliim..
  • Hala neden bulunmuyor hani nerde yüksek teknoloji!!!!!
  • İnşallah tez zamanda bulunur. Gerçekten çok üzücü bir durum. Allah ailelerine sabır versin...

Malezya Havayolları'na ait Kuala Lumpur-Pekin seferini yapan ve 4 gün önce ortadan kaybolan uçakla ilgili Malezya, Japonya'dan arama çalışmaları için yardım talep etti. Tokyo yönetimi ise yapılan yardım çağrısına karşılık her türlü imkânı sağlayacağı taahhüdünde bulundu.

MH370 sefer sayılı uçak 239 yolcusuyla Güney Çin Denizi üzerinde Vietnam hava sahası yakınında Cuma günü ortadan kaybolmuştu.

Malezyalı yetkililer, uçuş kartını alan tüm yolcuların söz konusu uçağa bindiğini duyurdu. Bu açıklamayla, daha önce Malezya Sicil Havacılık Kurumu'nun, beş yolcunun uçuş kartını aldığı halde uçağa binmediği açıklaması da yalanlanmış oldu.

Öte yandan dün yapılan diğer bir açıklamada, uçağa çalıntı pasaportla binen iki kişiden birinin, 19 yaşında Pouria Nour Mohammad Mehrdad isimli Iranlı bir erkek olduğu kaydedildi. Iranlı'nın Frankfurt'ta yaşayan annesinin ise oğlunun çalıntı pasaport kullandığını bildiği ifade edildi. Ayrıca Iranlı gencin herhangi bir terörist grupla bağlantısı olmadığı ve hedefinin Almanya'ya göç etmek olduğu belirtildi.

Çalıntı pasaportla binen yolcuklardan birinin terörle ilgisinin olmadığını açıklayan Malezya hükümeti, her ihtimale karşı ''uçak kaçırma ve terör'' ihtimali üzerinde durmaya devam ediyor. Yetkililer, çalıntı pasaportla uçağa binenlerin kullandığı pasaportların, uluslararası havacılık kurallarına göre uygunluk arz ettiğini söyledi.

Uçakta 154 yolcusu bulunan Çin ise henüz bir sonuca ulaşılamayan arama çalışmaları için Kuala Lumpur'dan daha fazla çaba göstermesini istedi. Çin ayrıca uçakta bulunan vatandaşlarının fotoğraflarını Malezya'ya gönderdiğini bildirdi. Bu arada Malezya Havayolları, bu sabah Pekin'den yerel saatle 01.30'da kalkan tarifeli uçakla yolcu yakınlarının bir bölümünü Malezya'ya götürdü.

KAYIP UÇAĞI ARAMA ÇALIŞMALARINA TAM DESTEK

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu ucagı birileri vurmadıysa ben de ne oliim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hala neden bulunmuyor hani nerde yüksek teknoloji!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İnşallah tez zamanda bulunur. Gerçekten çok üzücü bir durum. Allah ailelerine sabır versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000