28 Mart 2014, Cuma 15:04:07

KAYIP UÇAĞA AİT YENİ CİSİMLER BULUNDU

Malezya Havayolları'nın günlerdir kayıp olan uçağı için arama çalışması yapılan bölgede bazı "yeni cisimler" tespit edildiğini açıkladı.
  • Bu uçak yeni bir bermuda şeytan uckeni mi buldu? Nasil kaybolur... Bu iste ya boeing firmasini kötülemek istiyorlar yada uçak firmasini......
  • Buyuk sıkıntı Allah ailelerine sabır versin
  • Ben bu işten hic birşey anlamadım yemin ediyom.!!
  • Ne cisimmiş arkadaş. 22 cisim, 120 cisim, şimdide 11 cisim. Adamlar ya madara olmak için elinden geleni yapıyor Yada gerçekten bir tezgah döndü onu örtbası uğraşındalar.
  • Neden yarindan once cunku hemen tehdit geldi yarina kadar o parcalar oradan temizlenecek ve bizlerde her zaman ki gibi "gemiye vs seylere aitmis"seklinde haberler gorecegiz.
  • daha gecen gun bunlar ucak dusmus falanca yerde dememislermiydi.. kesin biseyler donuyor ama hadi hayirlisi..demekki sahte karakutuyu hala hazirliyamadilar

Avustralyalı yetkililer, Malezya Havayolları'na ait kayıp uçak için arama çalışması yapılan yeni bölgede havadan bazı "cisimler" tespit edildiğini açıkladı.

Yetkililer, havadan görülen bu 11 cismin denizden de doğrulanması gerektiğini, ancak bunun yarından önce yapılamayacağını kaydetti.

Yeni bölgede arama

Avustralya, "kayda değer bir ipucu" doğrultusunda kayıp uçağı bulma çalışmalarının Hint Okyanusu'nun başka bir kısmına kaydırıldığını duyurdu.

Avusturalya Sahil Güvenlik Kurumu çalışmaların daha önce arama yapılan bölgenin 1100 kilometre kuzeydoğusuna odaklanacağını belirtti.

Değişikliğin radar verileri üzerinde yapılan yeni analizin uçağın düşünülenden daha hızlı gittiğini göstermesi üzerine yapıldığı açıklandı.

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'dan 239 yolcu ve mürettebatla kalkan uçak 8 Mart'ta kaybolmuştu.

Malezyalı yetkililer uydu verilerine dayanarak uçağın Hint Okyanusu'nun güneyine doğru uçtuğu sonucuna varmıştı. Şu ana kadar uçağa dair herhangi bir ize rastlanamadı.

Arama çalışmaları bu sabaha kadar Avustralya'nın Perth kentinin 2500 kilometre güneybatısında yürütülüyordu.

Ancak Avustralya Sahil Güvenlik Kurumu AMSA'nın Acil Durumlar Genel Müdürü John Young arama ekiplerinin yeni veriler ışığında başka yerlere geçtiğini söyledi.

Arama çalışmalarını koordine eden AMSA'dan yapılan yazılı açıklamada yeni bilgilerin Malezya'daki uluslararası araştırma ekibinden geldiği vurgulandı.

'Uçak daha hızlı gidiyordu'

Açıklamada, "Yeni veriler uçağın daha önce düşünülenden daha hızlı seyrettiğini gösteriyor. Bu durum da uçağın daha fazla yakıt kullandığını ve Hint Okyanusu'nda aldığı mesafenin daha az olduğunu düşündürüyor" denildi.

Araştırılan yeni alanın Perth kentinin 1850 kilometre batısı olduğu kaydediliyor.

Bölgenin bugün dokuz askeri uçak tarafından aranacağı belirtiliyor.

Kalktıktan sonraki bir saatten kısa süre içinde sivil radarlardan kaybolan uçağın akibeti esrarını koruyor.

Uzmanlar uçağın neden rotasının dışına çıktığını ve hava trafik kontrolörleriyle iletişimi kestiğini tespit edemedi.

KAYIP UÇAĞA AİT YENİ CİSİMLER BULUNDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu uçak yeni bir bermuda şeytan uckeni mi buldu? Nasil kaybolur... Bu iste ya boeing firmasini kötülemek istiyorlar yada uçak firmasini......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Buyuk sıkıntı Allah ailelerine sabır versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ben bu işten hic birşey anlamadım yemin ediyom.!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne cisimmiş arkadaş. 22 cisim, 120 cisim, şimdide 11 cisim. Adamlar ya madara olmak için elinden geleni yapıyor Yada gerçekten bir tezgah döndü onu örtbası uğraşındalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Neden yarindan once cunku hemen tehdit geldi yarina kadar o parcalar oradan temizlenecek ve bizlerde her zaman ki gibi "gemiye vs seylere aitmis"seklinde haberler gorecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
poland ~ 10 yıl önce
daha gecen gun bunlar ucak dusmus falanca yerde dememislermiydi.. kesin biseyler donuyor ama hadi hayirlisi..demekki sahte karakutuyu hala hazirliyamadilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000