18 Temmuz 2014, Cuma 10:09:57

HEDEFTE PUTİN'İN UÇAĞI MI VARDI?

Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağının Rusya sınırı yakınında, Ukrayna topraklarında düşürülmesinin şoku devam ederken, ortaya yeni bir iddia atıldı.
  • 33,000 feet den gorduler oyle mi?
  • Oyle soyleniyor poetin i kim sever Diktator nolcak
  • Dünyada her tarafta savaşlar aldı başını gidiyor, en çok zararı biz Müslümanlar ve daha sonrada biraz biraz Hristiyanlar ( Ortadoks kesimi ) görmeye başladılar, orada ölen Rusların cesetleri ya da Filistinde ki cesetler, hepsi aynıda benim anlamadığım birilerine ( buradan açık açık ilan etmek istemiyorum ) hiç bir şey olmuyor!!!!!! acaba bu Dünya ne zaman bu birileri için silkelenecek çok merak ediyorum. Allah onları beter etsin ne diyeyim....
  • Kıyamet geliyor bence farkında mısınız farklı yerlerde savaş niteliğindeki olaylar gün geçtikçe hız kazanmaya başladı,diğer ülkelerde dahil olursa insanlığın sonu çok uzak değil
  • adamlar 40 bin fitteki uçağı vuracak güçteler ama hangi uçağı vuracaklarını bilemiyorlar.... böyle saçma bir haber olmaz..
  • Evet küçücük bir ayrıntı var, birisinde 4 motor var. Keklik mi avlıyor bunlar boyası benziyormuş. Hesap kitap neyse, Yada kim yaptıysa bilinçli yaptığı bellide amaçları ne? Olan uçaktaki yolcusuyla ekibiyle garibanlara oldu.
  • Yav he he. Uçağı kesinlikle rusya vurdu. Aslında amaçları Ukrayna'ya ait bir askeri uçağı vurmaktı ancak yanlışlıkla yolcu uçağını vurdular. Şimdi de Ukrayna yaptı diye göstermeye çalışıyorlar.
  • Bence Ukrayna hava kuvvetlerine ait bir savaş uçağı, Putin'in uçağı diye yanlışlıkla Malezya uçağını düşürdü. Uzaktan bakıldığında Putin'in uçağının boyası Malezya uçağınınkine çok benziyor. Hem kısa bir süre önce Rusya tarafından düşürülen Ukrayna'ya ait savaş ve kargo uçaklarının da intikamını aldıklarını düşünmüşlerdir. Çok acı ama bu aptal savaşlar yüzünden masum insanlar ölüyor. İnsanlık nereye gidiyor acaba ?
  • Yok artik ali sami

Rusya resmi havacılık kurumu Rosaviatsiya'dan üst düzey bir kaynak, İnterfaks haber ajansına yaptığı açıklamada, saldırıda asıl hedefin Başkan Putin'in uçağı olma ihtimaline işaret etti.

Ajansa konuşan yetkili, "Şunu söyleyebilirim ki Putin'in uçağı '1 Numara' ile Malezye uçağı, bir noktada birbiriyle kesişen bir rotada uçtu. Bu paralellik, Varşova yakınlarında, 10 bin 100 metrede yaşandı. Fark şuydu ki, Putin'in uçağı saldırının olduğu noktadan Moskova saatiyle saat 16.21'de geçti.  Malezya uçağı ise 15.44'de geçti ve vuruldu" dedi.

Aynı yetkili, iki uçağın da büyüklük, şekil ve hatta boya renkleri olarak birbirlerine benzediklerini ve uzak mesafeden ayırt edilemeyecek durumda olduklarını belirtti. Bu yorum, hedefin aslında Putin'in uçağı olabileceği tartışmalarını başlattı.

Diğer yandan Russia Today, Rus medyasında yer alan 'Putin'in uçağı hedefti' iddialarının yalanlandığını duyurdu.

Russia Today, haberini Rusya'daki Vnukova havaalanından bir kaynağa dayandırdı. Russia Today'in kaynağı, Putin'in uçağı uzun süredir Ukrayna hava sahasını kullanmadığını söyledi.

HEDEFTE PUTİN'İN UÇAĞI MI VARDI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Ne goz be? ~ 10 yıl önce
33,000 feet den gorduler oyle mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 10 yıl önce
evet, o nasıl bir gözmüş ya !
Nl ~ 10 yıl önce
Oyle soyleniyor poetin i kim sever Diktator nolcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlya ~ 10 yıl önce
Dünyada her tarafta savaşlar aldı başını gidiyor, en çok zararı biz Müslümanlar ve daha sonrada biraz biraz Hristiyanlar ( Ortadoks kesimi ) görmeye başladılar, orada ölen Rusların cesetleri ya da Filistinde ki cesetler, hepsi aynıda benim anlamadığım birilerine ( buradan açık açık ilan etmek istemiyorum ) hiç bir şey olmuyor!!!!!! acaba bu Dünya ne zaman bu birileri için silkelenecek çok merak ediyorum. Allah onları beter etsin ne diyeyim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kıyamet geliyor bence farkında mısınız farklı yerlerde savaş niteliğindeki olaylar gün geçtikçe hız kazanmaya başladı,diğer ülkelerde dahil olursa insanlığın sonu çok uzak değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçma ~ 10 yıl önce
adamlar 40 bin fitteki uçağı vuracak güçteler ama hangi uçağı vuracaklarını bilemiyorlar.... böyle saçma bir haber olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Evet küçücük bir ayrıntı var, birisinde 4 motor var. Keklik mi avlıyor bunlar boyası benziyormuş. Hesap kitap neyse, Yada kim yaptıysa bilinçli yaptığı bellide amaçları ne? Olan uçaktaki yolcusuyla ekibiyle garibanlara oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ok ~ 10 yıl önce
Yav he he. Uçağı kesinlikle rusya vurdu. Aslında amaçları Ukrayna'ya ait bir askeri uçağı vurmaktı ancak yanlışlıkla yolcu uçağını vurdular. Şimdi de Ukrayna yaptı diye göstermeye çalışıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumum ~ 10 yıl önce
Bence Ukrayna hava kuvvetlerine ait bir savaş uçağı, Putin'in uçağı diye yanlışlıkla Malezya uçağını düşürdü. Uzaktan bakıldığında Putin'in uçağının boyası Malezya uçağınınkine çok benziyor. Hem kısa bir süre önce Rusya tarafından düşürülen Ukrayna'ya ait savaş ve kargo uçaklarının da intikamını aldıklarını düşünmüşlerdir. Çok acı ama bu aptal savaşlar yüzünden masum insanlar ölüyor. İnsanlık nereye gidiyor acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasılmış ~ 10 yıl önce
Yorumumu beğenmeyenlere gelsin; http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/ucagi-vuranlar-goruntulendi.html
yorum ~ 10 yıl önce
haberin aynısını gelip buraya yazmışsın hacıabi, sonra niye beğenmediler diyorsun. :)
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yok artik ali sami

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000