31 Temmuz 2014, Perşembe 16:54:54

DÜŞÜRÜLEN UÇAK İÇİN 950 POLİS GİDECEK

Ukrayna Parlamentosu, Donetsk bölgesinde düşürülen Malezya Havayolları uçağının enkazını araştıran uzmanların güvenliğini sağlamak için Hollanda ve Avustralya'dan gelecek polis ve askerlerle ilgili anlaşmaları onayladı.
  • Bu arkadas botlariyla zarar gormemis bir parcaya kendi kendine zarar verebileceginin farkinda degil sanirim. Arastirmanin bütün seyrini degistirebilecek kadar tehlikeli.
  • Aradan geçen bunca zamanda deliller karartılmış olmayacak mı? Yani kimin yaptığı ortaya çıkabilecek mi bakalım..

Ukrayna Parlamentosu Verkhovna Rada, Donetsk bölgesinde düşürülen Malezya Havayolları uçağının enkazını araştıran uzmanların güvenliğini sağlamak için Hollanda ve Avustralya'dan gelecek polis ve askerlerle ilgili anlaşmaları onayladı.

Parlamentoda, düşen uçakla ilgili araştırma yapılması ve uzmanların korunması için Hollanda ve Avustralya'dan asker ve polis gönderilmesini öngören anlaşmalar onaylandı.

Avustralya ile 25 Temmuz, Hollanda ile 28 Temmuz'da yapılan anlaşma gereği, Avustralya'dan 250, Hollanda'dan ise 700 kişilik bir ekibin Ukrayna'ya gelmesi öngörülüyor.

Anlaşmaya göre, polis, asker ve sivillerden oluşacak ekibin, askeri üniforma giyme, silah bulundurma ve gerektiğinde kendilerini korumak için güç kullanma yetkisi bulunuyor.

Malezya Havayolları'na ait Amsterdam-Kuala Lumpur seferini yapan Boeing 777-200 tipi yolcu uçağı, Ukrayna'nın doğusunda ordu ile ayrılıkçılar arasında çatışmaların yaşandığı bölgede 17 Temmuz'da düşmüş, 298 yolcu ve mürettebattan kurtulan olmamıştı.

DÜŞÜRÜLEN UÇAK İÇİN 950 POLİS GİDECEK

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu arkadas botlariyla zarar gormemis bir parcaya kendi kendine zarar verebileceginin farkinda degil sanirim. Arastirmanin bütün seyrini degistirebilecek kadar tehlikeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şüpheci ~ 10 yıl önce
Aradan geçen bunca zamanda deliller karartılmış olmayacak mı? Yani kimin yaptığı ortaya çıkabilecek mi bakalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000