19 Mayıs 2014, Pazartesi 12:08:16

DÜNYAYI ŞOKE EDEN İDDİA!

Kayıp Malezya uçağının ABD-Tayland jetleri tarafından yanlışlıkla vurularak düşürüldüğü iddia edildi.
  • Manda yuva yapmis sogut dalina, yavrusunu sinek kapmis gordunmu amanini yandim. Tiridine tiridine tiridine......
  • Sene 2014 , Tüm dünya uçağı arıyor...ABD,RUSYA .ÇİN uyduları sokaktaki bir toplu iğneyi bile görür iken ,koca uçağı neden bulamıyor??? Düştü ise parçaları nerede? İndi ise uçak ve yolcular nerede? ALLAH korusun ülkemizde olsa idi , milleti tefe koymuşlardı şimdi...Bu uçağın yanlışlıkla düşürülüp , olayın üstünün kapatılma teorisi doğru çıkacak herhalde...
  • Arkadaslar ne öyle bir ucus gerceklesti nede öyle bir ucak kayip....gözlerinizi kuzey kore`ye cevirin...fatura onlara kesilecek !!!!

“FLIGHT MH370: The Mystery” (Uçuş MH 370: Sır) adlı kitapta, 8 Mart’ta Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’dan Çin’in başkenti Pekin’e doğru yola çıkan, Avustralya açıklarında okyanusa düştüğü belirlenen uçağın yanlışlıkla savaş uçakları tarafından vurulduğu iddia edildi.

Kitaba göre; kalktıktan bir süre sonra irtibat kesilen, iki ayı aşkın süredir aranmasına rağmen enkazı bulunamayan Malezya Havayolları ’na ait uçak, ABD ve Tayland savaş uçaklarının ortak tatbikatı sırasında yanlışlıkla vurulması sonucu düştü. Ayrıca, arama kurtarma ekipleri, bu büyük hatayı kapatmak amacıyla yanlış yönlendirildi.

239 kişinin bulunduğu uçakla ilgili böyle bir kitabın yayımlanmasına kurbanların yakınları tepki gösterdi. Avustralyalı Rod Burrows’un ailesi, Nigel Cawthorne’un kaleme aldığı kitap için “Enkaz bile bulunamamışken böyle bir kitabın yayımlanmasına inanmıyoruz.” dedi.

DÜNYAYI ŞOKE EDEN İDDİA!

Yorumlar

Bu olaya benzer,... ~ 10 yıl önce
Manda yuva yapmis sogut dalina, yavrusunu sinek kapmis gordunmu amanini yandim. Tiridine tiridine tiridine......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UÇAK NEREDE? ~ 10 yıl önce
Sene 2014 , Tüm dünya uçağı arıyor...ABD,RUSYA .ÇİN uyduları sokaktaki bir toplu iğneyi bile görür iken ,koca uçağı neden bulamıyor??? Düştü ise parçaları nerede? İndi ise uçak ve yolcular nerede? ALLAH korusun ülkemizde olsa idi , milleti tefe koymuşlardı şimdi...Bu uçağın yanlışlıkla düşürülüp , olayın üstünün kapatılma teorisi doğru çıkacak herhalde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KABAK TADI ~ 10 yıl önce
Arkadaslar ne öyle bir ucus gerceklesti nede öyle bir ucak kayip....gözlerinizi kuzey kore`ye cevirin...fatura onlara kesilecek !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000