23 Haziran 2011, Perşembe 16:10:50

ZAFER LUFTHANSA'NIN...

Almanya'nın milli havayolu şirketi Lufthansa, bir kadın çalışanının erkek arkadaşı ile 5 yıl içinde kendisinden iş yapıyor gibi göstererek aldıkları 2,4 milyon avro tutarındaki parayı mahkeme kararı ile geri almaya hak kazandı...
  • diger ulkelerde yasayan birbirinden habersiz, kopuk vatandaslarimizin da biran once silkelenip toparlanmalari lazim. daha cok Turk milletvekili, belediye baskani cikartmali. hersey ancak o zaman degisir.
  • Gurur Verici diye Baslik atan Arkadasima. Benim Cevremde Belediyede,Hastanede,Polis gibi Resmi Kuruluslarda bircok Türk Kökenli var. Bizde Gurur duyuyoruz. Benim Calistigim Firmada isim vermiyecegim Önceden Sadece isci vardi Türk olarak. Bugün ise isci'den haric Yönetim Kadrosunda ve Arastirma Gelistirme Kadrosundada bircok Türk Kökenliler var. SIKI Durun Belkide gelecek Secimde bir Türk Kökenli Basbakan Adayida cikacak.Cem Özdemir Muhtemelen. Selam ve Saygilarla Gurbetten
  • Ne güzel, Almanya da Türk kökenli yargıç..
Alman Havayolları Lufthansa, bir kadın çalışanının erkek arkadaşı ile 5 yıl içinde kendisinden iş yapıyor göstererek aldıkları 2,4 milyon avro tutarındaki parayı mahkeme kararı ile geri almaya hak kazandı. Beş yıl boyunca Lufthansa’ya tanıtım filmlerini hazırlıyormuş gibi belge düzenleyerek toplam 2,4 milyon avroyu şirketten tahsil eden çift, bu tutarı faizi ile birlikte geri ödemeye mahkum edildi.

Dünyanın önde gelen büyük havayolu şirketlerinden Lufthansa, son günlerde ilginç bir olayla gündeme geldi. Bir çalışanı tarafından 2,4 milyon avro dolandırılan Lufthansa, mahkeme kararı ile bu tutarı faizi ile birlikte geri almaya hak kazandı.
 
2006 yılından bu yana erkek arkadaşına Lufthansa için tanıtım filmleri çekiyormuş gibi ödeme yaptıran Doris W. Adlı kadın Lufthansa çalışanı, bu süre içinde Lufthansa’nın kasasından toplam 2,4 milyon avronun çeşitli defalar Markus Z. Adlı arkadaşına ödenmesini sağladı. Kadın çalışanın arkadaşı, bu süre içinde 150 kez de görev amaçlı gösterilerek Lufthansa uçakları ile bedava uçtu. 
 
Markus Z.’nin 2010 Temmuz’un da yakayı ele verinceye dek, yaptığı işle ilgili olarak Lufthansa’dan hiç kimse herhangi bir bağlantı kurmadığı anlaşıldı. Frankfurt İş Mahkemesi’nde görülen davada, mahkemenin Türk kökenli yargıcı Mustafa Yılmaz, çifti 2,4 milyon avroluk tutarı faizi ile birlikte Lufthansa’ya geri ödemeye mahkum etti.
ZAFER LUFTHANSA'NIN...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
diger ulkelerde yasayan birbirinden habersiz, kopuk vatandaslarimizin da biran once silkelenip toparlanmalari lazim. daha cok Turk milletvekili, belediye baskani cikartmali. hersey ancak o zaman degisir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gurur Verici diye Baslik atan Arkadasima. Benim Cevremde Belediyede,Hastanede,Polis gibi Resmi Kuruluslarda bircok Türk Kökenli var. Bizde Gurur duyuyoruz. Benim Calistigim Firmada isim vermiyecegim Önceden Sadece isci vardi Türk olarak. Bugün ise isci'den haric Yönetim Kadrosunda ve Arastirma Gelistirme Kadrosundada bircok Türk Kökenliler var. SIKI Durun Belkide gelecek Secimde bir Türk Kökenli Basbakan Adayida cikacak.Cem Özdemir Muhtemelen. Selam ve Saygilarla Gurbetten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne güzel, Almanya da Türk kökenli yargıç..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000