22 Nisan 2013, Pazartesi 10:26:01

YOLCULAR NE YAPACAK?

Lufthansa'da bugün yapılacak olan grevler Türkiye uçuşlarını da vurdu.
  • Hahahahahha..Lufthansa teknik te çalışıyormuşşşş...Belki Patagonya'daki LH teknikte çalışıyorsundur...1720 seferden sadece 32'si yapılıyorda sen ''ne grevi'' diyebiliyorsan bravo sana!
  • Sen galiba ya LH'da çalışmıyorsun ya da rüya falan görüyorsun...Bırak Almanya'yı, başta avrupa olmak üzere LH ın seferlerinin olduğu heryerde kaos var sen neden bahsediyorsun ?? Deutshe Bahn grev nedeniyle ek seferler koyulacağını açıkladı az önce..Madem 25 senelik çalışanlar iş korkusundan greve katılmadı kim greve gitti peki taksiciler mi ?? Bir de % 10 u böyle güçlüyse daha fazlası neler yaparlar Allah bilir...Hamdi ile Temel'i ve maliye bakanını gönderelim oraya da karşıla onları hep eraber Almanlar'a grev nasıl engellenir diye ders verin!!
  • BBC'nin haberinden bir bölüm. "Havayolu şirketinden yapılan açıklamada, 1700 uçuştan sadece 32'sinin yapılabileceği bildirildi." %10 çok etkili.
  • Grev mi??ne grevi?Sözde bir grev var.Ben Lufthansa Teknik´de calisiyorum.Sendika tarafindan grev cagrisi yapildiktan sonra grev günü görevi olan kendi bölümümdeki 165 kisiden sadece iki kisi yürekli bir sekilde greve gitti.Gereksiz yorum yapanlar cikar diye yaziyorum.Elbette 165 kisi Lufthansanin hepsi degil.Sadece bagli bulundugum birim.Digerleri izin aldilar korkudan.Izinide grevde calistilar demesinler diye aldilar.Hatta cogu 25 senelik Lufthansa calisani.Hepsinde is korkusu.Ben bildim bileli dogru dürüst grev olmamistir Almanyada.Masa altindan isler hallediliyor.Isveren 29 ay icin kademeli olarak artan % 1,7 teklif etti. Ne grevi??Grev falan yok,grevi yapan iscilarin belkide %10 dur.Neye HELAL OLSUN???Direnis gösteren azinliga mi yoksa yüreksizce grevden kacanlara mi?
  • helal olsun adamlara
  • pardon almanyaymis ben turkiye aandim yerine yapacak cok cahil adam burda varda o yuzden.
  • Ne olacak, atar tüm greve katılanları işten, yükten kurtulur. Nasıl olsa bir sürü işsiz, kapağı Lufthansa'ya atmak isteyen pilot, kabin memuru, yer hizmetleri görevlisi, teknik personel var. Hem Alman hükümeti erteleyememiş mi bu grevi ? Ne ? bu dediklerim sadece bu ülkede mi olur ?. Hadi ya !!

Çalışanların sendikası Verdi ile Luthansa arasında yapılan zam oranına ilişkin görüşmelerden sonuç çıkmaması üzerine alınan grev kararı, bugün Almanya'da uygulanmaya başlandı.

Konuya ilişkin bilgilendirme yapan Lufthansa, yüzlerce seferin yapılamayacağını açıklamıştı. Söz konusu grev nedeniyle Türkiye uçuşlarını da yapamayacak olan Lufthansa alternatif çözümlerle yolcularını Almanya'ya götürmeyi hedefliyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir'den Münih ve Frankfurt kentlerine seferler düzenleyen Lufthansa bu seferlerinin tümünü iptal etti. Yolcularını başka şirketlerle Almanya'ya götürecek olan şirket, ulaşamadığı yolcularını ise yarın götürmeyi planlıyor. 1 günlük gecikme yaşayacak olan yolcularının her türlü ihtiyacını karşılayacak olan Lufthansa'nın, otel ve yeme-içme gibi ihtiyaçların hepsini karşılayacağı öğrenildi.

Verdi Sendikası Lufthansa yönetimi ile yapılan görüşmelerde çalışanların yüzde 5.2'lik zam alması yönünde talebini iletmiş ancak olumlu yanıt alamayınca 3. görüşmeden sonra 22 Nisan Pazartesi günü tam gün grev kararı almıştı.

©AirportHaber

YOLCULAR NE YAPACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Lh stafffffff ~ 11 yıl önce
Hahahahahha..Lufthansa teknik te çalışıyormuşşşş...Belki Patagonya'daki LH teknikte çalışıyorsundur...1720 seferden sadece 32'si yapılıyorda sen ''ne grevi'' diyebiliyorsan bravo sana!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Galiba ~ 11 yıl önce
Sen galiba ya LH'da çalışmıyorsun ya da rüya falan görüyorsun...Bırak Almanya'yı, başta avrupa olmak üzere LH ın seferlerinin olduğu heryerde kaos var sen neden bahsediyorsun ?? Deutshe Bahn grev nedeniyle ek seferler koyulacağını açıkladı az önce..Madem 25 senelik çalışanlar iş korkusundan greve katılmadı kim greve gitti peki taksiciler mi ?? Bir de % 10 u böyle güçlüyse daha fazlası neler yaparlar Allah bilir...Hamdi ile Temel'i ve maliye bakanını gönderelim oraya da karşıla onları hep eraber Almanlar'a grev nasıl engellenir diye ders verin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH staff'a ~ 11 yıl önce
BBC'nin haberinden bir bölüm. "Havayolu şirketinden yapılan açıklamada, 1700 uçuştan sadece 32'sinin yapılabileceği bildirildi." %10 çok etkili.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH Staff ~ 11 yıl önce
Grev mi??ne grevi?Sözde bir grev var.Ben Lufthansa Teknik´de calisiyorum.Sendika tarafindan grev cagrisi yapildiktan sonra grev günü görevi olan kendi bölümümdeki 165 kisiden sadece iki kisi yürekli bir sekilde greve gitti.Gereksiz yorum yapanlar cikar diye yaziyorum.Elbette 165 kisi Lufthansanin hepsi degil.Sadece bagli bulundugum birim.Digerleri izin aldilar korkudan.Izinide grevde calistilar demesinler diye aldilar.Hatta cogu 25 senelik Lufthansa calisani.Hepsinde is korkusu.Ben bildim bileli dogru dürüst grev olmamistir Almanyada.Masa altindan isler hallediliyor.Isveren 29 ay icin kademeli olarak artan % 1,7 teklif etti. Ne grevi??Grev falan yok,grevi yapan iscilarin belkide %10 dur.Neye HELAL OLSUN???Direnis gösteren azinliga mi yoksa yüreksizce grevden kacanlara mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
ağırlıklı olarak kabin personeli grevde.zaten uçuşlar bundan dolayı iptal edildi ki bu lufthansayı felç etmeye yetti.ne diyelim darısı 305 kişi anısna,thy'nin başına :)
lh staff mı ???? ~ 11 yıl önce
sen airporthaber deki lufthansa ateş püskürdü haberini ve orda yolcuların trenlere nasıl hücum ettiğini oku sonra yok ben lh teknik te çalışıyorum yok sadece2 kişi greve katıldı,çalışan herkes korkuyor falan bilmem ne diye at,tut!!!! belki lh teknik te de çalışmıyorsundur sanayide takılıyorsundur !!!!
herhalde ~ 11 yıl önce
Arkadaş se başka bir şirkette çalışıyorsun herhalde...Almanya şu anda grev nedeniyle bayağı sorun yaşıyor...Trenlerde yer yok,insanlar istasyonlarda bekliyor sen kalkıyorsun Almanlar greve çıkmaktan korkuyorlar diye yorum yazıyorsun..Komik..
cevap ~ 11 yıl önce
http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/unternehmen/wegen-warnstreiks-lufthansa-fliegt-heute-nicht-12157712.html...Almanca biliyorsundur umarım !!
LH Staff ~ 11 yıl önce
Bu kadar yorum alacagimi düsünmezdim.Anlayamadiginiz icin hangi dilde antatacagimi düsünüyorum su an.Patogonyadaki LH Tekniktede calismiyorum.Rüyada görmüyorum.Taksicilerin grev yaptigini ise hic düsünemiyorum.Sanayidede degilim.Tüm almanya genelinde 2 kisiydim demedim.Benim bagli bulundugum birimden sadece 2 kisiydik,digerleri izin yazdirarak hem grevde calismamis oldular.bu sekilde isverene sirin gözükmüs oldular.Grev günü calisaninda yüzü pek kizarmaz zaten.Izin alipta greve gideni bile duydum.Böyle birsey var mi ya?Patrondan izin isteyeceksin grev günü ve greve gideceksin.Nasil bir is birakma eylemi bu? %10 derken 33000 isciden 3300 eder.Sacma yorumlar yapmayalim lütfen.Sen orada buradasindir diyeleride FRA Hangar 5´ de kahve icmeye beklerim.
tsocano ~ 11 yıl önce
helal olsun adamlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atsinlar hepsini ~ 11 yıl önce
pardon almanyaymis ben turkiye aandim yerine yapacak cok cahil adam burda varda o yuzden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyvah ~ 11 yıl önce
Ne olacak, atar tüm greve katılanları işten, yükten kurtulur. Nasıl olsa bir sürü işsiz, kapağı Lufthansa'ya atmak isteyen pilot, kabin memuru, yer hizmetleri görevlisi, teknik personel var. Hem Alman hükümeti erteleyememiş mi bu grevi ? Ne ? bu dediklerim sadece bu ülkede mi olur ?. Hadi ya !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaa ~ 11 yıl önce
Bu dedıklerın sadece ılerı demokrası ulkelerınde mümkün, Almanya gıbı ,hala demokrasıde kalmış, çağ dışı Avrupa ulkelerınde , ne yazık kı hala ınsan hakları, grev hakkı, dırenme hakkı,eylem hakkı var maalesef. Alman hukumetınde ,bızdekı gıbı kafası çalışan vatan mıllet sevgısıyle yanan sıyasetcı ve bakanlar olmadıgı ıcın,kendı mıllı sırketlerıne sahıp çıkmak akıllarına gelememiş gıbı gözüküyor . Yazık bu almanlara.grev yapıp sırketını zarara uğratan vatan hayınlarına hadlerını bıldırıp kapı dışına koyamıyorlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000