02 Ağustos 2010, Pazartesi 09:29:45

VE LUFTHANSA YENİŞEHİR'DE

Lufthansa Havayollarına ait Airbus A319 Bursa'ya teker koydu.
  • seneye LUFTHANSA Kayseriye de kanca attar süper olur . Disiplin, tatli gülücükler, süper servis, süper sin.... LUFTHANSA....
  • yenişehir in çalışmaması için hiçbir neden yok... ama bursa-yenişehir-bilecik arasına raylı sistem yapılmalı... insanlar bir saatlik havaalanı uzaklığını kabul etmiyor,
  • Eeey yandas medya... 1400 uygunsuz da, 1321 cok mu uygun.. Sorarim size...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • THY de Nijerya ya gidiyor. Lufthansa gidiyor mu? (FHY) Fetullah Hava Yolları...
  • Tüm Bursa halki icin müthis sevindim. Bir Dünya sirketi gelsi sonucta Bursaya ve dolayisi ile bütün Dünyaya acildi havaalani. Bu Almanlarin basarisinin sirri kimsenin görmedigi yerlerdeki potansiyaeli görüp bundan faydalanmak. Tesekkürler Lufthansa.
  • Lufthansanın Bursaya sefer düzenlemesi gayet yerinde bir şey..Bakalım seferler şöyle bir ay geçsin ne kadar dolacak göreceğiz. Ayrıca 1 aydan sonra da 6 ayda ne kadar yolcu uçacak hep birlikte göreceğiz.. Ayrıca seferlerin Embrear uçakları ile yapılacakmış koltuk kapasitesi 108 - 122 arasıdır..Ne demek olduğu anlaşılır herkes iyi uçuşlar hayırlı olsun Lufthansa uçuşları..
  • Lufthansa deplasmanda Türklere golü attı!!!
  • Verimli ve yüksek doluluğa ulaşacağına inandığım bir hat... Gelir seviyesi yüksek insanların yaşadığı, ticaret hacminin fazla olduğu ve gelişime açık olan bir şehirden seferlerin başlatılmasını tebrik ediyorum...

İstanbul, Ankara ve İzmir dışında 4’ncü noktası Bursa olan Lufthansa , Münih’ten 21.45’te kalkışının ardından, saat 01.10’da Bursa Yenişehir Havalimanı’na indi.

Lufthansa'nın  ilk seferini Yenişehir Havalimanı'nda Yenişehir Kaymakamı Ahmet Çelik, Bursa Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Kocadağlı, TURSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş ve Lufthansa, Avusturya ve Swiss Havayolları Türkiye Genel Müdürü Gregor Wende eşiyle birlikte karşıladı.

Genel Müdür Gregor Wende havalimanında yaptığı konuşmada, Lufthansa uçağının Bursa Yenişehir'e inmesinden mutluluk duyduğunu belirtti.

Wende, “Frankfurt merkezimizdeki yetkililere Bursa’nın bir ticaret merkezi ve gelişmekte olan bir metropol olarak taşıdığı önemi anlatabilmiş olmaktan büyük memnuniyet duymaktayım. Lufthansa’nın başlatmış olduğu bu hizmetle Bursa şehri Münih üzerinden 44 ülkede 119 varış noktasına bağlanmış bulunuyor. Star Alliance bünyesindeki diğer havayolu şirketlerinin seferlerini de dikkate aldığımızda varış noktalarının sayısı daha da artıyor” dedi. 

Törenin ardından Wende "Uçağımız Münih'ten dolu geldi. Bu hattan umutluyuz. İlerleyen günlerde uçuşlarımızı Lufthansa filosuna katılacak olan Embraer 195 tipi uçaklar ile gerçekleştireceğiz. Seferler başladıktan sonra üç bine yakın rezervasyon aldık. Talepten memnunuz" diye konuştu.

 Lufthansa Münih-Bursa hattında Pazar, Salı ve Perşembe olmak üzere Münih’ten 21.45, Bursa’dan 04.10’da kalkışıyla haftanın 3 günü uçacağı belirtildi.

 

VE LUFTHANSA YENİŞEHİR'DE

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
seneye LUFTHANSA Kayseriye de kanca attar süper olur . Disiplin, tatli gülücükler, süper servis, süper sin.... LUFTHANSA....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yenişehir in çalışmaması için hiçbir neden yok... ama bursa-yenişehir-bilecik arasına raylı sistem yapılmalı... insanlar bir saatlik havaalanı uzaklığını kabul etmiyor,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eeey yandas medya... 1400 uygunsuz da, 1321 cok mu uygun.. Sorarim size...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY de Nijerya ya gidiyor. Lufthansa gidiyor mu? (FHY) Fetullah Hava Yolları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tüm Bursa halki icin müthis sevindim. Bir Dünya sirketi gelsi sonucta Bursaya ve dolayisi ile bütün Dünyaya acildi havaalani. Bu Almanlarin basarisinin sirri kimsenin görmedigi yerlerdeki potansiyaeli görüp bundan faydalanmak. Tesekkürler Lufthansa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lufthansanın Bursaya sefer düzenlemesi gayet yerinde bir şey..Bakalım seferler şöyle bir ay geçsin ne kadar dolacak göreceğiz. Ayrıca 1 aydan sonra da 6 ayda ne kadar yolcu uçacak hep birlikte göreceğiz.. Ayrıca seferlerin Embrear uçakları ile yapılacakmış koltuk kapasitesi 108 - 122 arasıdır..Ne demek olduğu anlaşılır herkes iyi uçuşlar hayırlı olsun Lufthansa uçuşları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lufthansa deplasmanda Türklere golü attı!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Verimli ve yüksek doluluğa ulaşacağına inandığım bir hat... Gelir seviyesi yüksek insanların yaşadığı, ticaret hacminin fazla olduğu ve gelişime açık olan bir şehirden seferlerin başlatılmasını tebrik ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000