04 Aralık 2017, Pazartesi 16:28:03

Skytrax'tan Lufthansa'ya "5 yıldız"

Lufthansa, İngiliz havacılık danışmanlığı uzmanı Skytrax'in ‘beş yıldız’ sertifikasının sahibi olan Avrupa’nın ilk havayolu şirketi oldu.
  • Temel kotil bu ayıp sana yeter. Konuştun durdun. Bak Lufthansa nasıl 5 Yıldız oldu. Bu işler konuşmakla olmıyormuş. Kahrından ...
  • Helal olsun demekki işini hakkıyla yapana 5 yıldız geliyor, zoruna gıtmesın kimsenin
  • Kabin mutsuz, kokpit mutsuz, tgs zaten mutsuz. Insanlar 5 yildizi almak icin motivasyon kaynagi bulamiyorlar. Bir kabin memuru olarak en buyuk revizyonun tgs'de yapilmasi gerektigine inaniyorum. Daha ehil insanlar cok daha cezbedici haklarla calistirilmali. Yolcular cogu zaman havadan cok alanda zaman geciriyor ve kabinde gordukleri hassasiyeti goremiyorlar.
  • sorumlusu ekip planlamadir
  • Aaaa lütfen bizim artık üniversite mezunu kabin kadromuz var...
  • Thy’yinkiskandogi icin gitmis 5 yildiz almis.
  • Lufthansa ve 5*? Tabi canim. Burada asil sorulmasi gereken kaç paraya alindi?
  • bunu thy'nin pilot yetiştirme elemelerinden başarısız olan biri olarak yazıyorum. farkındayız çoğumuz tabi ki adam kayırıldığının. hak yenildiğinin. yalnız kusura bakmayın, bazılarına da para ve rahat batıyor. dışarda çok daha düşük ücretlere çok daha fazla çalışacak olan bile işinden memnun değil. ben üniversitede dirsek çürütürken bazıları güzelim kolay bölümlerden yatarak mezun oldu ve türkiye standartlarının çok daha fazlası maaş alıyorlar. en çok da sözüm size kabin memurları. bu kadar beğenmeyen bıraksın bence. ne bu mız mız mız. karanlığa küfür edeceğine bir ışık da sen yak diye bir söz var. yaptığınız tek şey sızlanmak. daha da bu konuda yorum yapmam zaten ondan uzun tuttum.
  • Houston yer hizmetlerinenhel laf soylerdim, Washington i gorunce dua eder oldum, ucagi yarisi Aktarma yolcusu, gate e bir tane Rus bayan koymussunuz, 20 kisi sira var geleni azarliyor gideni payliyor, babullari baglayamadik
  • Sonuna kadar hak ediyorlar. Sıfır kaza. Daha ne olsun gözün kapalı biniyorsun ;)

Lufthansa, İngiliz havacılık danışmanlığı uzmanı Skytrax'in ‘beş yıldız’ sertifikasının sahibi olan Avrupa’nın ilk havayolu şirketi oldu. Böylece Lufthansa bu başarıyı yakalamış olan on havayolu içinde yerini almış oldu. Lufthansa First Class'ını yıllardır beş yıldıza layık gören Skytrax jürisi şimdi tüm havayolunu aynı sertifikayla onurlandırdı.

Deutsche Lufthansa AG Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Carsten Spohr, “Bu ödül, Lufthansa'yı dünyanın lider premium havayollarından biri haline getirme yolundaki yoğun çabalarımızın takdir edildiğinin bir kanıtıdır. Filomuz için büyük yatırımlar yaptık; tüm kabinlerimizi yeniledik, yeni dijital servisler ve yeni Lounge’lar hizmete sunduk; hem yerde hem uçak içinde daha iyi hizmet vermeye başladık. Üst düzey hizmetin kalite ve profesyonel kadromuz ile kombinasyonu, Lufthansa'ya beş yıldızlı havayolu olma statüsü kazandırdı. Lufthansa'nın her bir çalışanı, özellikle de uçak içinde ve yer hizmetlerinde üstün hizmet sözümüzü her gün yerine getiren meslektaşlarımız, bu ödülle gururlanmalıdır. Beşinci yıldıza sahip olmamızdaki en önemli faktörün, en iyi havayolu çalışanlarına sahip olmamız olduğuna inanıyorum” dedi.

Skytrax CEO'su Edward Plaisted, “Lufthansa'nın 5 yıldızlı havayolu statüsüne kavuşması, sadece bu hedefe ulaşan Avrupa’nın ilk havayolu olmasına bir övgü değil aynı zamanda da son yıllarda özellikle de karşılama hizmetlerinin her alanında yaptıkları hizmetlerin de bir sonucudur” dedi.

Skytrax test görevlileri, bir yolcu perspektifi ile seyahat ederler. İlgili havayolu şirketinin hizmet kalitesini, yerde ve havada, yaklaşık 800 kategoride gerçekleştirdikleri kapsamlı değerlendirmelerle derecelendirirler. Bunların arasında uçak içi servis, koltuk konforu, ikram, güvenlik önlemleri, uçak içi eğlence hizmetleri, duty-free teklifleri ve daha pek çok hizmet yer alıyor. Lufthansa'nın ürünlerinin modernizasyonunda gösterdiği kararlılık ve istikrar, Skytrax’in havayolunu, beşinci yıldız ile ödüllendirme kararında kilit unsurlar. Örneğin, First Class, Business Class, Premium Ekonomi ve Ekonomi sınıfı kabinler, son birkaç yılda kapsamlı bir şekilde yenilendi. Havayolu, bu süreçte kişiye özel hizmetlerini geliştirerek restoran hizmetini First Class'tan Business Class'a genişletti. Lufthansa, yeni ve daha iyi Premium Ekonomi ve Ekonomi Sınıflarının yanı sıra 2020 yılı itibariyle Boeing 777-9 uçağı ile yeni Business Class konseptini misafirlerine sunmaya başlayacak. Bunların yanı sıra yolcuları için kişiselleştirilmiş teklif ve hizmetleri geliştirecek daha fazla dijital imkan sunmayı amaçlayan havayolu, yerde ve havada sunduğu çeşitli dijital hizmetleri ve yeni Lufthansa uygulamasıyla da beğeni topladı.

Havayolu şirketlerinin değerlendirilmesine ek olarak, havacılık konusunda uzmanlaşmış bir derecelendirme kuruluşu olan Skytrax, en popüler havayollarının yıllık sıralamasını da yayınlıyor. Lufthansa, 105 farklı ülkeden 19.8 milyon yolcunun katıldığı ankete dayanan Skytrax 2017 Dünya Havayolu Ödülleri'nde ‘Avrupa'nın En İyi Havayolu’ ve ‘Dünyanın 7. En İyi Havayolu’ seçildi. Skytrax, 1990'lı yıllardan bu yana havayolları ve havalimanlarının kalitesi ile ilgili yolcu araştırmaları gerçekleştirmektedir. Lufthansa, ilk sertifikasını 1999 yılında kazandı. Şimdiye dek, dünya çapında yalnızca on havayolu şirketi en yüksek puanı elde etmeyi başardı.

Skytrax'tan Lufthansa'ya "5 yıldız"

Yorumlar Tüm Yorumlar (71)

Temel Kotil ~ 6 yıl önce
Temel kotil bu ayıp sana yeter. Konuştun durdun. Bak Lufthansa nasıl 5 Yıldız oldu. Bu işler konuşmakla olmıyormuş. Kahrından ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EA7 ~ 6 yıl önce
Helal olsun demekki işini hakkıyla yapana 5 yıldız geliyor, zoruna gıtmesın kimsenin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
steward ~ 6 yıl önce
Kabin mutsuz, kokpit mutsuz, tgs zaten mutsuz. Insanlar 5 yildizi almak icin motivasyon kaynagi bulamiyorlar. Bir kabin memuru olarak en buyuk revizyonun tgs'de yapilmasi gerektigine inaniyorum. Daha ehil insanlar cok daha cezbedici haklarla calistirilmali. Yolcular cogu zaman havadan cok alanda zaman geciriyor ve kabinde gordukleri hassasiyeti goremiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gen. mudrlk ~ 6 yıl önce
sorumlusu ekip planlamadir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorsana var mı? ~ 6 yıl önce
Aaaa lütfen bizim artık üniversite mezunu kabin kadromuz var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Liskanc lh ~ 6 yıl önce
Thy’yinkiskandogi icin gitmis 5 yildiz almis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.L. ~ 6 yıl önce
Lufthansa ve 5*? Tabi canim. Burada asil sorulmasi gereken kaç paraya alindi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o zaman ~ 6 yıl önce
thy'de ödülleri parayla aldı...
Rüşvet ~ 6 yıl önce
Zannettiğiniz gibi bütün dünya rüşvet üzerine dönmüyor. O daha çok bizim gibi ülkelerin hastalığı
Parayla degil es dost oylariyla alinan odul... ~ 6 yıl önce
Bol bol oy ver odulu al
mülakat olumsuz ~ 6 yıl önce
bunu thy'nin pilot yetiştirme elemelerinden başarısız olan biri olarak yazıyorum. farkındayız çoğumuz tabi ki adam kayırıldığının. hak yenildiğinin. yalnız kusura bakmayın, bazılarına da para ve rahat batıyor. dışarda çok daha düşük ücretlere çok daha fazla çalışacak olan bile işinden memnun değil. ben üniversitede dirsek çürütürken bazıları güzelim kolay bölümlerden yatarak mezun oldu ve türkiye standartlarının çok daha fazlası maaş alıyorlar. en çok da sözüm size kabin memurları. bu kadar beğenmeyen bıraksın bence. ne bu mız mız mız. karanlığa küfür edeceğine bir ışık da sen yak diye bir söz var. yaptığınız tek şey sızlanmak. daha da bu konuda yorum yapmam zaten ondan uzun tuttum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akademiden ~ 6 yıl önce
Akademi alımlarında torpil falan yok. Olsa bile binde bir. Süreç gayet tarafsız. Elinizden geleni yapın gerisi nasip hayat devam ediyor.
Km ~ 6 yıl önce
Çok kıskanma çalış senin de olsun Zaten fesatlığınızdan sürünüyorsunuz beter olun
akademiden e ~ 6 yıl önce
Adam alınmamış önce torpil demiş kini geçmemiş km lere sallamış. İşe yaramaza laf anlatamazsın.
Yer hizmetleri ~ 6 yıl önce
Houston yer hizmetlerinenhel laf soylerdim, Washington i gorunce dua eder oldum, ucagi yarisi Aktarma yolcusu, gate e bir tane Rus bayan koymussunuz, 20 kisi sira var geleni azarliyor gideni payliyor, babullari baglayamadik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo Tebrikler ~ 6 yıl önce
Sonuna kadar hak ediyorlar. Sıfır kaza. Daha ne olsun gözün kapalı biniyorsun ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000