05 Nisan 2015, Pazar 15:25:02

PİLOT ERKEN MANEVRA YAPINCA TAKSİ YOLUNDAN ÇIKTI

American Airlines'ın bölgesel uçuşlar yapan alt markası American Eagle'ın CRJ-700 tipi uçağı, pist başına giderken taksi yolunda erken manevra yapması nedeniyle toprağa saplandı.
  • 4. fotodaki o tombiş pilot mu yoksa? :) eğer öyleyse neden pilot seçmelerinde vücut kitle endeksine bakıyorlarki...
  • Abartsaydın birazdaha ben 6 sene ABD de yasadim.American airlinesin pilotlarindan hicbirisinin kargo kapisini vs kapattigini gormedim aksine AA pilotu olmak ayricaliktir. Airline giremeyen business ucaklarda veya American Airlinesda ucamayanlar belki o dedigini yapar.Cehalette son nokta arkadas
  • Sözde havacılık uzmanı Uğur yazar şimdi " amerika da DLR şart " diye
  • Amerikada pilot ucagin disinda yardim eder,terminalde yolcularla mcdonalds sirasina gecer hamburger alir,ucak gecikirse asagi iner kargo kapisini kendi kapar biran once kalksin diye,bizdeki gibi ayda 35-40000 tl alamadigi icin garibim siradan regular bir hayat surer...iste o yuzden turkiyede pilotluk yapiyorum,burdaki parayi biryerde alamam..burdaki titr ve topmun gosterdigi saygi hayranlik baska ulkede yok..Allah agzimizin tadini bozmasin.bu denizde balik daha cook yillar bitmez
  • Arkadaş ehliyeti THY'den almış sanırım.
  • Yok yahu yanlış haber yazıyorsunuz lufthansa değildir o 340, AA hiç kaza yaparmı pist hatasıdır. Hem ancak bu Türden işler TC de TK da olur siz bilmiyormusunuz ?
  • Ne bekliyordunuz? Globally fosssss
  • Eveeeeet birileri Amerikan pilotları süper mi demişti :)))))) bu kaçıncı :))))şimdiiii bu kaptanı bulup ağzını burnunu kırmalı:)))) güzelim uçağa bak pert olmuş....ismi neydi bu astronotun :)))bi daha asla bu kaptanın kullandığı uçağa binmem % 100 kaptan suçlu :) Evet,bu güne kadar durmadan THY kaptanlarına ağzına geleni söyleyen ve gıybet yapan bütün kaptan düşmanı ve meslektaşları gibi gözüküp engin havacılık bilgilerini anlatarak mangalda kül bırakmayan tüm Vecihi'ler.....gördüğünüz gibi bu olaylar her pilotun ve her şirketin başına gelebilr.....Engizisyon mahkemesini kurup ülkemizin bayrak taşıyıcı şirketinin başarılı ve deneyimli kaptanlarını aforozet etmeyi bırakın günâha girmeyin......
  • Havacilik kazalarinda artis filan yok dostum aksine surekli olarak dusus var. Artan ucak ve ucus sayisi orantisinda artmiyor kazalar. Ucan ucak sayisi arttikca kaza sayisi degil kazalarin frekansida artiyor dogal olarak.
  • Nerede o eski topraklar. Şaka bir yana havacılık kazalarında artış var insan kaynaklı hemde. Pilotların çalışma şartları nedir. Çok mu yoruyorlar.

American Airlines'ın bölgesel uçuşlar gerçekleştiren alt markası American Eagle'ın, Missouri eyaletindeki Columbia kentinden Illinois eyaletindeki Chicago'ya gidecek uçağı taksi yolundan çıktı.

Columbia'dan Chicago kentine gidecek CRJ-700 tipi uçak, kalkış için pist başına doğru ilerlemeye başladı. Uçağın pilotu taksi yolundan piste girmek için erken manevra yapınca, uçağın sol iniş takımı çamura saplandı.

Yolcular bir süre uçakta bekletildikten sonra otobüsle terminale alındı ve Chicago seferi iptal edildi.

LUFTHANSA'NIN A340'I DA YAŞAMIŞTI

Ocak ayında Alman şirket Lufthansa'nın Kolombiya'nın Bogota kentindeki El Dorado Havalimanı'ndan Almanya'nın Frankfurt kentine gidecek uçağı aynı şekilde toprağa saplanmıştı.

Lufthansa'nın dev A340 tipi uçağının yakıtı geri pompalanarak kurtarma çalışmaları başlamış ve yaklaşık bir gün süren yoğun mesainin ardından saplandığı yerden kurtarılmıştı.

AMERICAN EAGLE'IN UÇAĞINDAN GÖRÜNTÜLER













PİLOT ERKEN MANEVRA YAPINCA TAKSİ YOLUNDAN ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

M.P. ~ 9 yıl önce
4. fotodaki o tombiş pilot mu yoksa? :) eğer öyleyse neden pilot seçmelerinde vücut kitle endeksine bakıyorlarki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iphone uygulamasina ~ 9 yıl önce
Abartsaydın birazdaha ben 6 sene ABD de yasadim.American airlinesin pilotlarindan hicbirisinin kargo kapisini vs kapattigini gormedim aksine AA pilotu olmak ayricaliktir. Airline giremeyen business ucaklarda veya American Airlinesda ucamayanlar belki o dedigini yapar.Cehalette son nokta arkadas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sözde havacılık uzmanı Uğur yazar şimdi " amerika da DLR şart " diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Amerikada pilot ucagin disinda yardim eder,terminalde yolcularla mcdonalds sirasina gecer hamburger alir,ucak gecikirse asagi iner kargo kapisini kendi kapar biran once kalksin diye,bizdeki gibi ayda 35-40000 tl alamadigi icin garibim siradan regular bir hayat surer...iste o yuzden turkiyede pilotluk yapiyorum,burdaki parayi biryerde alamam..burdaki titr ve topmun gosterdigi saygi hayranlik baska ulkede yok..Allah agzimizin tadini bozmasin.bu denizde balik daha cook yillar bitmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TUR ~ 9 yıl önce
Arkadaş ehliyeti THY'den almış sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yok yahu yanlış haber yazıyorsunuz lufthansa değildir o 340, AA hiç kaza yaparmı pist hatasıdır. Hem ancak bu Türden işler TC de TK da olur siz bilmiyormusunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dl3 ~ 9 yıl önce
Ne bekliyordunuz? Globally fosssss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geç kalmayın:) ~ 9 yıl önce
Eveeeeet birileri Amerikan pilotları süper mi demişti :)))))) bu kaçıncı :))))şimdiiii bu kaptanı bulup ağzını burnunu kırmalı:)))) güzelim uçağa bak pert olmuş....ismi neydi bu astronotun :)))bi daha asla bu kaptanın kullandığı uçağa binmem % 100 kaptan suçlu :) Evet,bu güne kadar durmadan THY kaptanlarına ağzına geleni söyleyen ve gıybet yapan bütün kaptan düşmanı ve meslektaşları gibi gözüküp engin havacılık bilgilerini anlatarak mangalda kül bırakmayan tüm Vecihi'ler.....gördüğünüz gibi bu olaylar her pilotun ve her şirketin başına gelebilr.....Engizisyon mahkemesini kurup ülkemizin bayrak taşıyıcı şirketinin başarılı ve deneyimli kaptanlarını aforozet etmeyi bırakın günâha girmeyin......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Havacilik kazalarinda artis filan yok dostum aksine surekli olarak dusus var. Artan ucak ve ucus sayisi orantisinda artmiyor kazalar. Ucan ucak sayisi arttikca kaza sayisi degil kazalarin frekansida artiyor dogal olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Nerede o eski topraklar. Şaka bir yana havacılık kazalarında artış var insan kaynaklı hemde. Pilotların çalışma şartları nedir. Çok mu yoruyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000