16 Mayıs 2009, Cumartesi 08:31:57

Lufthansa'ya müjdeli haber!

AB Komisyonu, İngiliz havayolu şirketi BMI’de yüzde 30 hisseye sahip Alman Hava Yolları Lufthansa’nın bu şirketteki çoğunluk hisselerini alabilmesi için yeşil ışık yaktı.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • lufthansa izni almis olsa da,bmi´nin yeniden yapilandirilmasinin cok masrafli olacagini düsündükleri icin bu sirketin cogunluk hisselerini almaktan vaz gecebileceklerine dair söylenti dolasiyor....
  • Ucan essek dussun basına emi.... her yorumunda THY ve sunexpress dısındakı havayollarına catmasan olmuyor...
  • THY'nin SunExpress ve Star Alliance'daki ortağını tebrik ederiz. THY, Lufthansa, Emirates, Etihad, Saudia ve Qatar gibi elit firmaların başarılarının devamını dileriz. "Berlin mızıkacıları"na ibret olsun... :)

AB Komisyonu, İngiliz havayolu şirketi BMI’de yüzde 30 hisseye sahip Alman Hava Yolları Lufthansa’nın bu şirketteki çoğunluk hisselerini alabilmesi için yeşil ışık yaktı. Komisyon raporunda, BMI’nin pazar payının yüksek olmadığı ve Lufthansa’nın bu şirketi almasının pazarda haksız rekabete yol açmayacağı belirtildi.

Şirketin yüzde 30 hissesine sahip Lufthansa yöneticilerinin, BMI’nin en büyük hissedarı Sir Michael Bishop ile pazarlık halinde olduğu, satışın önümüzdeki günlerde gerçekleşebileceği ifade ediliyor.

Lufthansa'ya müjdeli haber!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lufthansa izni almis olsa da,bmi´nin yeniden yapilandirilmasinin cok masrafli olacagini düsündükleri icin bu sirketin cogunluk hisselerini almaktan vaz gecebileceklerine dair söylenti dolasiyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ucan essek dussun basına emi.... her yorumunda THY ve sunexpress dısındakı havayollarına catmasan olmuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY'nin SunExpress ve Star Alliance'daki ortağını tebrik ederiz. THY, Lufthansa, Emirates, Etihad, Saudia ve Qatar gibi elit firmaların başarılarının devamını dileriz. "Berlin mızıkacıları"na ibret olsun... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000