25 Haziran 2020, Perşembe 19:35:14

Lufthansa'ya devlet yardımı kabul edildi

Lufthansa genel kurulunda, devlet yardımı oylama sonucu yüzde 98 evet oyu ile kabul edildi.
  • bizimkiler yönetim kuruluna "güreşçi" atarlardı.
  • Her zamanki gibi AB'nin 2 yüzlülüğü. Zamanında Malev devlet desteği alıyor diye AB rekabet hukukuna aykırı diye durdurmuşlardı. Neticesinde iflas etti. Şimdi kendilerine sıra gelince nasıl hukuk gukuk oluyor. Ya işte AB falan olmadığını, Almanya-Fransa olup diğerleri de yanlarında sömürülecek çerezler. Almanya güçlü sanayisi ile tüm ufak tefek AB ülkelerine vergisiz, gümrüksüz mallarını ve fabrikalarını soktu. Diğer ülke markaları rekabet edemeyince bir bir kapattı. IKARUS ötöbüsleri sadece ufak bir örnek. Bu Almanların yatacak yeri yok.
  • Almanya nın bu para karşılığında Lufthansa dan hisse alacağı yazılıyor. Para verip hisse almak yardım değil ticarettir. Ben bu işi çözemedim.
  • Bizde iban atarlar anca. Kar ederken varlık fonuna, ilk rüzgarda personel maasına. Merak etmeyın bizde 2023 e kadar hiç müdür atmayacakmısız
  • ey thy calisanlari rahatlayin pazar payini kaybetmemek ve rekabet edebilmek icin Reis de ayni seyi yapmak zorunda kalacak kurtulduk
  • Devletin büyüklüğü budur herhalde. Çalışanlar için daha ne yapılabilir ki bu ortamda!
  • Devlet var, devlet var.
  • Kaç lira maaş alacaklar acaba.

Lufthansa genel kurulunda, devlet yardımı oylama sonucu yüzde 98 evet oyu ile kabul edildi.

Lufthansa genel kurulunda, devlet yardımı oylama sonucu yüzde 98 evet oyu ile kabul edildi ve iflas senaryoları şimdilik boşa çıktı.

Devlet, Lufthansa yönetimine iki üye atayacak. Ayrıca genel kurulda 2023 yılına kadar kabin ekiplerinin işten çıkarılmama kararı da alındı.

Lufthansa'ya devlet yardımı kabul edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

dali ~ 4 yıl önce
bizimkiler yönetim kuruluna "güreşçi" atarlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çifte Standart ~ 4 yıl önce
Her zamanki gibi AB'nin 2 yüzlülüğü. Zamanında Malev devlet desteği alıyor diye AB rekabet hukukuna aykırı diye durdurmuşlardı. Neticesinde iflas etti. Şimdi kendilerine sıra gelince nasıl hukuk gukuk oluyor. Ya işte AB falan olmadığını, Almanya-Fransa olup diğerleri de yanlarında sömürülecek çerezler. Almanya güçlü sanayisi ile tüm ufak tefek AB ülkelerine vergisiz, gümrüksüz mallarını ve fabrikalarını soktu. Diğer ülke markaları rekabet edemeyince bir bir kapattı. IKARUS ötöbüsleri sadece ufak bir örnek. Bu Almanların yatacak yeri yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hibe mi Hisse mi ~ 4 yıl önce
Almanya nın bu para karşılığında Lufthansa dan hisse alacağı yazılıyor. Para verip hisse almak yardım değil ticarettir. Ben bu işi çözemedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 4 yıl önce
şirket kertenkele gibi kuyruğunu feda edip canını kurtardı.
X ~ 4 yıl önce
Bizde iban atarlar anca. Kar ederken varlık fonuna, ilk rüzgarda personel maasına. Merak etmeyın bizde 2023 e kadar hiç müdür atmayacakmısız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
guzel haber ~ 4 yıl önce
ey thy calisanlari rahatlayin pazar payini kaybetmemek ve rekabet edebilmek icin Reis de ayni seyi yapmak zorunda kalacak kurtulduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devlet ~ 4 yıl önce
Devletin büyüklüğü budur herhalde. Çalışanlar için daha ne yapılabilir ki bu ortamda!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ko ~ 4 yıl önce
Devlet var, devlet var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
The Ömer ~ 4 yıl önce
Kaç lira maaş alacaklar acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000