31 Ekim 2013, Perşembe 07:35:28

LUFTHANSA'DAN TÜRKİYE ÇIKARMASI

Lufthansa, İstanbul-Frankfurt hattındaki günlük sefer sayısının 7'ye yükselteceğini açıkladı.
  • turk vatandaslarina avrupa disi 3.cu noktalara transit vizesiz ucme olanagi saglasalar daha cok isleri acilir. hem turk vatandaslarinin ucarken rekabetten yararlanmasinada vesile olur.
  • Süpersin Lufthansa Konforun Tartışılamaz
  • HER ZAMAN HER AN GÖNLÜMÜZDE YADAN ASLAN THY 33 YILDIR UCUYORUM ÖMRÜMÜZ NE NASIP EDER BILMEM HER ZAMANDA THY MASALLAH THY IST.FRA A333 ILE UCARKEN ADI GECEN KURLUSISE A320 OLSUN BEN BASARILAR DILIYORUM KARDESIM TÜRKIYEMIZ BÜYÜYOR GÜCLENIYOR HELAL OLSUN 233 TANE AK GÜVERCINIMIZ SEMALARDA MASALLAH DIYORUM SENINLE GURUR DUYUYOR KANADLARINLA GÜZEL HUZURICINDE VADANIMIZA UCUYORUM SAYGILARMLA MARMARAY GELDI INSALLAH ÜCÜNCÜ HAVAALANIDA ONDANSONRA KANAL ISTANBUL DEGERLIU EMEGIGECENLERE SAYGIYI BIR BORC BILIR BASARILARINIZIN DEVAMINI NIYAZ EDERIM YÜCE MEVLAMDAN.
  • lufthansa dünyada ve avrupa güçlü bir havayolu şirketi. avrupada zaten ayakta kalan ve güçlü bir kaç havayolundan bir tanesidir. istanbul-frankfurt-los angeles uçtum bir kaç kez thy de yer olmamasından dolayı belli bir tarihte uçmam gerektiği için lufthansa bazen airbus-340-600 koydu bazen de 747-400 modelini hiç sevmem nedense ekonomide koltuk aralıkları bizim pegasusdan daha dar. demek ki pegasusdan daha dar koltuk aralığı da varmış dedim..thy nin ciddi rakibidir lufthansa, kuzey amerikadan frankfurt aktarmalı ortadoğu ve hindistana pakistana yolcu taşıyor..avrupanın en güçlü havayolu şirketidir bence..
  • Ankara-Münih uçağına ne zaman binsem dolu oluyor. Adamlar madeni iyi bulmuşlar. Ankara çıkışlı Avrupa destinasyonları için her daim THY'den ucuz fiyat veriyolar.
  • Thy varken bunlara bınmek bu adamlara para kaptırmak vatana mılllete ıhanettir
  • Sanırım adamlar THY codeshare'leri sayarak günlük 7 uçuş diyorlar. Yanlış bilmiyorsam zaten günlük 3 THY, 3 de LH uçuşu var. Haberin doğru şekli "LH günlük 4 uçuşa çıkacak" şeklinde olmalıydı.
  • bir ara fazladan günlük sefer konulmusdu, ama bir sezon sonra onuda cekmislerdi... dur bakalim ne olacak, ve bizimkilerin nasil bir hamle ile karsilik verecekler... cok merak ediyorum....
  • Umariz yakinda Airfrance Ankara-Paris baslar. British de Ankara-Londra baslarsa super olur.

Lufthansa Türkiye pazarındaki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor. Lufthansa genişletilen Airbus A320 filosu, yeni koltuklar ve Frankfurt ve Münih havalimanlarında Türk yolculara sunulacak transfer kolaylıkları ile farklılık yaratacak.

Lufthansa Alman Havayolları Satış ve Gelir Yönetimi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jens Bischof istanbul'da Beşiktaş Les Otoman Otel’de düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin Lufthansa için çok önemli bir pazar oluşturduğunu ve istanbul, Ankara ve izmir'de sürekli yeni yolcu rekorlarına imza attıklarını belirterek, Türk yolcuların gösterdiği sadakat için teşekkür etti ve 2014 yaz tarifesi çerçevesinde İstanbul-Frankfurt hattına konulacak yeni seferle İstanbul çıkışlı günlük sefer sayısının 7' ye yükseltileceğini açıkladı.

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach bu yıl bazı yeni uygulamalar başlattıklarını, Türkiye çıkışlı uçuşlarda yolculara Türk yemekleri sunulmasının da bunların arasında yer aldığını belirterek, yeni hizmetlerle Lufthansa'nın Avrupa'nın lider havayolu şirketi olarak ulaşmış olduğu konumu daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Lufthansa ve Germanwings birlikte kapasite artırımına gidiyor

Lufthansa ve Germanwings önümüzdeki kış tarifesinde uçuş ağını genişletiyor. İki havayolu şirketinin toplam kapasitesi yüzde 1.1 oranında artırılıyor. Kapasite artışı ağırlıklı olarak seferlerde daha büyük uçaklar kullanılacak olmasından kaynaklanıyor. Lufthansa, müşterilerine Germanwings işbirliğiyle 81 ülkede toplam 211 varış noktasını kapsayan daha geniş bir uçuş ağı sunuyor. Bu varış noktalarının 199'una Lufthansa ile bağlantı sağlanırken, Germanwings' in uçuş ağında Avrupa, Yakındoğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde 64 varış noktası bulunuyor. Önümüzdeki kış aylarında Lufthansa ve Germanwings kabin görevlileri her hafta 12.162 uçuşla yolcularını ağırlayacaklar. İstatistiksel olarak dünya genelinde her 50 saniyede bir bir Lufthansa veya Germanwings uçağı kalkış yapmış olacak. Lufthansa Şirketler Grubu bünyesindeki tüm havayolu şirketleri (Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Germanwings ve Swiss) dört kıtada 106 ülkede toplam 274 noktaya uçuş düzenleyecek. Şirketler grubu bünyesindeki havayolu şirketleri uçuş ağlarını karşılıklı olarak çok sayıda ortak seferle destekliyor ve her hafta toplam 19.798 uçuşla yolcularını konforlu ve güvenli bir şekilde varış noktalarına ulaştırıyorlar. Lufthansa'nın yeni kış tarifesi 27 Ekim 2013 Pazar günü yürürlüğe girdi ve 29 Mart 2014 Cumartesi gününe kadar geçerli olacak.

LUFTHANSA'DAN TÜRKİYE ÇIKARMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

ziya tarkan kozan ~ 10 yıl önce
turk vatandaslarina avrupa disi 3.cu noktalara transit vizesiz ucme olanagi saglasalar daha cok isleri acilir. hem turk vatandaslarinin ucarken rekabetten yararlanmasinada vesile olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MUSTAFA BAYRAKTAR ~ 10 yıl önce
Süpersin Lufthansa Konforun Tartışılamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SELAM KARADENIZ ~ 10 yıl önce
HER ZAMAN HER AN GÖNLÜMÜZDE YADAN ASLAN THY 33 YILDIR UCUYORUM ÖMRÜMÜZ NE NASIP EDER BILMEM HER ZAMANDA THY MASALLAH THY IST.FRA A333 ILE UCARKEN ADI GECEN KURLUSISE A320 OLSUN BEN BASARILAR DILIYORUM KARDESIM TÜRKIYEMIZ BÜYÜYOR GÜCLENIYOR HELAL OLSUN 233 TANE AK GÜVERCINIMIZ SEMALARDA MASALLAH DIYORUM SENINLE GURUR DUYUYOR KANADLARINLA GÜZEL HUZURICINDE VADANIMIZA UCUYORUM SAYGILARMLA MARMARAY GELDI INSALLAH ÜCÜNCÜ HAVAALANIDA ONDANSONRA KANAL ISTANBUL DEGERLIU EMEGIGECENLERE SAYGIYI BIR BORC BILIR BASARILARINIZIN DEVAMINI NIYAZ EDERIM YÜCE MEVLAMDAN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
lufthansa dünyada ve avrupa güçlü bir havayolu şirketi. avrupada zaten ayakta kalan ve güçlü bir kaç havayolundan bir tanesidir. istanbul-frankfurt-los angeles uçtum bir kaç kez thy de yer olmamasından dolayı belli bir tarihte uçmam gerektiği için lufthansa bazen airbus-340-600 koydu bazen de 747-400 modelini hiç sevmem nedense ekonomide koltuk aralıkları bizim pegasusdan daha dar. demek ki pegasusdan daha dar koltuk aralığı da varmış dedim..thy nin ciddi rakibidir lufthansa, kuzey amerikadan frankfurt aktarmalı ortadoğu ve hindistana pakistana yolcu taşıyor..avrupanın en güçlü havayolu şirketidir bence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankaralı ~ 10 yıl önce
Ankara-Münih uçağına ne zaman binsem dolu oluyor. Adamlar madeni iyi bulmuşlar. Ankara çıkışlı Avrupa destinasyonları için her daim THY'den ucuz fiyat veriyolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy varken ~ 10 yıl önce
Thy varken bunlara bınmek bu adamlara para kaptırmak vatana mılllete ıhanettir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle ~ 10 yıl önce
Lufthansa varken thy ye binmek enayilik.bayramda ıst-fra-barcelona gidiş dönüş üç kişi 1800tl ye Lufthansa ile uçtum.frankfurt havaalanında yalnız 3 saat aktarma için bekledim.thy ise 4500tl fiyat verdi.madem thy çok iyi neden Lufthansayı örnek alıyorlar?
ziya tarkan kozan ~ 10 yıl önce
bazen swissair ve luft. guzel fiyatlarina denk gelebiliyoruz, rekabet musterilere her zaman faydalidir.
çölfaresi ~ 10 yıl önce
Sanırım adamlar THY codeshare'leri sayarak günlük 7 uçuş diyorlar. Yanlış bilmiyorsam zaten günlük 3 THY, 3 de LH uçuşu var. Haberin doğru şekli "LH günlük 4 uçuşa çıkacak" şeklinde olmalıydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cölfaresine... :) ~ 10 yıl önce
LHnin FRAdan günlük 3, THYnin günlük 4 ucusu vardir. Yani LH ekstradan 4 sefer daha ekleyecek... ;) Buda THYye büyük bir kapak olacak...
cölkusu ~ 10 yıl önce
bir ara fazladan günlük sefer konulmusdu, ama bir sezon sonra onuda cekmislerdi... dur bakalim ne olacak, ve bizimkilerin nasil bir hamle ile karsilik verecekler... cok merak ediyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airfrance ~ 10 yıl önce
Umariz yakinda Airfrance Ankara-Paris baslar. British de Ankara-Londra baslarsa super olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000