24 Ağustos 2014, Pazar 10:06:15

LUFTHANSA'DA YİNE GREV SESLERİ!

Alman hava yolları Lufthansa'da çalışan pilotları temsil eden sendika birliği, görüşmelerin başarısız sonuçlandığını ve grev yapacaklarını bildirdi.
  • Eğer bir imkan olsaydı,bizim TK' nın aslan yurekli vatan kurtaran en kahraman! Pilotcukları gider o grevdeki Alman pilotların yerine de uçarlardı emin olun. Ruhlarına işlemiş adam satmak,para için insani değerlerden ödün vermek. Kendileri tarafından bir kaç kez hançerlendiğimizden, olaya vakıfım.
  • Desenize yandık ! Grevden istifa eden, atılan olursa TK açar yine kucağını..Olan biz Türklere olur... Yeter artık.. Respect your citizens !
  • Yorumlara bakiyorumda bu insanlarla ayni havayi soluyorum.biraz ilim bilim ogrenin ya cok degil biraz.
  • Üreten ve sorgulayan toplumlar kolay kolay batmaz.
  • kovulanlar yine tk`ya gelmesin de...
  • Bir memleketi ekomomik olarak imha etmek istiyorsanız sendikalarını güçlendirmeniz yeterlidir. Bazı geri zekalılar sendikaların faydalarından bahsedeceklerdir.. Lufthansa , personelinimi sömürüyor ve düşük ücret veriyor!!! Bu mümkünmüdür? Lufthansa'da personel dünyada en yüksek ücreti alıyor. Olacak iş değil. Bütün sendikaların imhası gereklidir.
  • Adamlar birlik olmuşlar, haklarını arıyorlar, alacaklar da, en doğal hakları, keşke Türkiyemizde de böyle olsa, birlik olabilsek...
  • ALMANYADA BATMAYA MAHKUM. FAZLA SÜRMEZ
  • Lutfansa grev yapsın bizimkiler uçsun ;) TÜRK havacılığı kazansın ;)
  • Bunlar da canları sıkıldıkça greve çıkıyor

Almanya'da tatil sezonunun henüz sona ermediği şu günlerde Lufthansa tekrar grev tehdidi ile karşı karşıya kaldı. Şayet grev yapılırsa binlerce uçuş iptal edilebilir. Lufthansa pilotlarını temsil eden sendikalar birliği 'Cockpit' (VC), önceki akşam yapılan görüşmelerin başarısızlıkla sonuçlandığını, taleblerini elde edebilmek için yeni mücadele tedbirleri alacaklarını bildirdi. Grev terminlerinin zamanında kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

Cockpit'ten yapılan açıklamada, Lufthansa müşterilerinin çektikleri sıkıntılardan dolayı üzgün oldukları, Lufthansa yönetiminden gelecek uygun tekliflerin grevi engelleyebileceği ifade edildi.

Lufhansa pilotları sendika birliği, 5 bin 400 üyesi için daha fazla maaş ve hepsinden önemlisi şirket için kendilerine vaad edilen özel erken emeklilik programının devamını istiyor. Lufthansa ise mali sıkıntıdan dolayı erken emekliliği yeniden düzenlemek istiyor.

Son olarak Nisan ayında Lufthansa tarihinin en büyük grevi yapıldı ve pilotların işi bırakmasından dolayı 3 bin 800 uçuş iptal edildi, 3 gün içinde 425 bin yolcu mahsur kaldı. Daha sonra sendika ile Lufthansa arasında görüşmeler başlamıştı. Şimdi Cockpit, bu görüşmelerin başarısız sonuçlandığını, Lufthansa'nın özellikle pilotları tatmin edecek taleblere büyük kesintiler getirdiğini bildirdi. Lufthansa'dan yapılan açıklamada ise Cockpit'le görüşmelere devam etmek istedikleri ve görüşmeler sırasında daha iyi teklifler verdikleri kaydedildi.

LUFTHANSA'DA YİNE GREV SESLERİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

KA 1 ~ 10 yıl önce
Eğer bir imkan olsaydı,bizim TK' nın aslan yurekli vatan kurtaran en kahraman! Pilotcukları gider o grevdeki Alman pilotların yerine de uçarlardı emin olun. Ruhlarına işlemiş adam satmak,para için insani değerlerden ödün vermek. Kendileri tarafından bir kaç kez hançerlendiğimizden, olaya vakıfım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Desenize yandık ! Grevden istifa eden, atılan olursa TK açar yine kucağını..Olan biz Türklere olur... Yeter artık.. Respect your citizens !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bazi ~ 10 yıl önce
Yorumlara bakiyorumda bu insanlarla ayni havayi soluyorum.biraz ilim bilim ogrenin ya cok degil biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAHA ~ 10 yıl önce
Üreten ve sorgulayan toplumlar kolay kolay batmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 10 yıl önce
kovulanlar yine tk`ya gelmesin de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ~ 10 yıl önce
Bir memleketi ekomomik olarak imha etmek istiyorsanız sendikalarını güçlendirmeniz yeterlidir. Bazı geri zekalılar sendikaların faydalarından bahsedeceklerdir.. Lufthansa , personelinimi sömürüyor ve düşük ücret veriyor!!! Bu mümkünmüdür? Lufthansa'da personel dünyada en yüksek ücreti alıyor. Olacak iş değil. Bütün sendikaların imhası gereklidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçmalama ~ 10 yıl önce
Sendikalar sadece çalışanına para almak için uğraşmazlar. İş güvencesi, uçuş emniyeti,uçuş saatleri ve dinlenme süreleri vb...Bir dolu hak için grev yapılabilir
bir sen ~ 10 yıl önce
bir sen akıllısın ama bunca insan düşüncesiz öyle mi?! cehalet sanırım böyle bir şey.
Genç ~ 10 yıl önce
Adamlar birlik olmuşlar, haklarını arıyorlar, alacaklar da, en doğal hakları, keşke Türkiyemizde de böyle olsa, birlik olabilsek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
daha önce farklı sektörlerde çalıştım. inan bana bu havacılık sektörü kadar birbirinden nefret eden bir insan topluluğunu başka yerde görmedim. adam kayırma, ayak kaydırma, hasetlik, kıskançlık rutin hale gelmiş artık kimse sorgulamıyor. patron olsam korkacağım en son şey çalışanların birlikte hareket etmesi olurdu sanırım
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
ALMANYADA BATMAYA MAHKUM. FAZLA SÜRMEZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACI ~ 10 yıl önce
Lutfansa grev yapsın bizimkiler uçsun ;) TÜRK havacılığı kazansın ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka2 ~ 10 yıl önce
Bunlar da canları sıkıldıkça greve çıkıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000