08 Kasım 2015, Pazar 15:47:32

Lufthansa'da greve bir gün ara

Sendika, Lufthansa'da iki günlük grev sonrası pazar günü greve bir gün ara vermeye karar verdi. Grev pazartesi günü yine devam edecek.
  • LH da begendigim en iyi seydir ekibin haklarina sahip cikmasi, birde Tk ya bak, ele gecirilmis bir sendika; yuzde 30 eriyen maaslar, hakkimi istiyorum yazilarina Trollerin hemen once sukur de diyen saldirisi:))
  • Haklarini arayan milletlere gipta ediyorum keske ayni bilinc ayni orgutluluk ayni dayanisma ve birlik bizde de olsa diyorum...Ama yok maalesef ve bu kafayla daha da olmayacak gibi gozukuyor...
  • bravo almanlara, haklari icin herseyi yapiyorlar! koyun millet gorsun insan gibi yasamak ve calismak icin hak nasil aranir hak nasil alinir ! orada kimseyi biat,sukur somurusu ve issizlikle tehdit etmiyorlar,edemiyorlar burasi gibi! aslinda gelip turkiye'den ornek almalari lazim degil mi ? gelsin ders alsinlar hamdiden,temelden vs sendika nasil sarilastirilir, calisanlar nasil issizlikle tehdit edilir,haklar nasil verilmez vs diye ! sonra da boburleniriz Allah'a inanan muslumanlariz diye!!! kim Allah'a daha cok inaniyor,onun emirlerini yerine getiriyor, kim daha dindar gavur denilen milletlerden belli !
  • Teknikte sendika aidati icin dilekce vermeye calisanlar gorsun bunu.
  • az daha dayan alamanya 3 hava limanı bitsin aktarma yolcularınızın hepsini thy ile türkiye ye bekliyoruz
  • Bu tip haberlerde ilk aklıma kuleciler geliyor, grev yapma rutin bir hale geldi, eğer maaşını alıyorsan çalışacaksın arkadaşım 95000 kişiyi mağdur etmek kimin hakkı? Anlayanaa..

Bağımsız kabin görevlileri sendikası UFO'dan yapılan açıklamada, iki günlük grev sonrası üyelerinin pazar günü yine işinin başında olacağı duyuruldu.

95 bin kişiyi olumsuz etkileyen grevin pazartesi günü kaldığı yerden daha önce açıklandığı üzere cumaya kadar devam edeceği kaydedildi.

Sendika greve ara verilmesinin nedeninin, özellikle pazarları tatil amacıyla uçan yolcuların olumsuz etkilenmemesi olduğunu bildirdi. Ancak sendika başkanı Nicoley Baublies, pazartesi-cuma günleri arasında Lufthansa'dan bilet almış olan yolcuların uçmayı beklememelerini bildirdi.

Grevden en çok Frankfurt ve Düsseldorf havaalanları etkilendi ancak Almanya'nın güney eyaletlerinde sonbahar tatili sona ererken, sendika grevi Münih Havaalanı'na da genişleteceğini kaydetti.

MİLYONLARCA EUROLUK ZARAR
Cuma günü başlayan grevde, şu ana dek Avrupa'da kısa ve uzun süreli 800‘den fazla uçuş iptal edildi. Lufthansa sözcüsü ilk iki günlük grevin havayolu şirketine milyonlarca euro zarara yol açacağını söyledi.

Yıl içinde pilotların grevi şirkete 130 milyon euroya mal olmuştu.

Lufthansa'da greve bir gün ara

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Begenirim ~ 8 yıl önce
LH da begendigim en iyi seydir ekibin haklarina sahip cikmasi, birde Tk ya bak, ele gecirilmis bir sendika; yuzde 30 eriyen maaslar, hakkimi istiyorum yazilarina Trollerin hemen once sukur de diyen saldirisi:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keske ~ 8 yıl önce
Haklarini arayan milletlere gipta ediyorum keske ayni bilinc ayni orgutluluk ayni dayanisma ve birlik bizde de olsa diyorum...Ama yok maalesef ve bu kafayla daha da olmayacak gibi gozukuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grev ! ~ 8 yıl önce
bravo almanlara, haklari icin herseyi yapiyorlar! koyun millet gorsun insan gibi yasamak ve calismak icin hak nasil aranir hak nasil alinir ! orada kimseyi biat,sukur somurusu ve issizlikle tehdit etmiyorlar,edemiyorlar burasi gibi! aslinda gelip turkiye'den ornek almalari lazim degil mi ? gelsin ders alsinlar hamdiden,temelden vs sendika nasil sarilastirilir, calisanlar nasil issizlikle tehdit edilir,haklar nasil verilmez vs diye ! sonra da boburleniriz Allah'a inanan muslumanlariz diye!!! kim Allah'a daha cok inaniyor,onun emirlerini yerine getiriyor, kim daha dindar gavur denilen milletlerden belli !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 8 yıl önce
Teknikte sendika aidati icin dilekce vermeye calisanlar gorsun bunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfair ~ 8 yıl önce
az daha dayan alamanya 3 hava limanı bitsin aktarma yolcularınızın hepsini thy ile türkiye ye bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 8 yıl önce
sen alamanya'nin icat ettigi,dunyaya sattigi urunlerin hangisi kafa patlatip da yapiyorsun ? teknolojiyi,sanayiyi,arabayi,ucagi bilmem neyi ondan aliyorsun sonra bekle 3. liman bitsin diye aklinca onlari tehdit ediyorsun!
Kuleci misali ~ 8 yıl önce
Bu tip haberlerde ilk aklıma kuleciler geliyor, grev yapma rutin bir hale geldi, eğer maaşını alıyorsan çalışacaksın arkadaşım 95000 kişiyi mağdur etmek kimin hakkı? Anlayanaa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grev grev ~ 8 yıl önce
Nereye kadar grev, para mı vermiyolar size napiyolar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000