11 Kasım 2015, Çarşamba 13:51:55

Lufthansa'da grev krizi sürüyor

Lufthansa’da geçen cuma başlayan kabin personeli grevinin cumartesiye kadar uzaması gündemde. Şirket sadece bugün için şimdilik 930 uçuşu iptal etti.
  • en ölü sezonda seferleri iptal etmek için bahane yaratıyorlar sendika ile danışıklı dövüş. , yemezler
  • Bizimkilerde hakkıbı arada biraz???? Köle olmasa??
  • Sizin keyfiniz yerinde heralde kabin arkadaşkarım thy,pegasus, sunexpress, atlas, onur, freebird,tailwind,corendon????
  • Sadece bu lufthansa da mi grev hakkı var ya... Sürekli bunların grev haberleri yayımlanıyor... Haftada en az bir kere buna benzer haber çıkıyor... Şimdiye kadar nasıl oluyor da batmıyor bu şirket....
  • Bu sirket nasil batmiyor bu kadar cok iptallerle hayret aylardir iptaller devam ediyor ve binlerce ucus iptal
  • Hey gidi Lufthansa... 80'ler ve 90'lar altın çağını yaşadın şimdi perişan durumdasın. Şirketi yönetemeyen,ceplerini doldurmaktan başka bir şey düşünmeyen beceriksiz yöneticilerin ellerinde geldiğin duruma bak...
  • Türkiye'deki kabin ekipleri hallerinden çok memnun herhalde, ha birde AirPort, Ya sen koskoca AirPort birkere çıkıpta şu kabin ekiplerinin üstüne gittin mi bu insanlar Nasıl çalışıyor nekadar kazanıyor şirket şirket, hiç bir çalışman oldumu, Siz medya aktif çalışmazsa Nasıl iyileştirme olur . TÜRKİYEDE YAŞAMAKTAN GERÇEKTEN UTANIYORUM.
  • Ucamadıgı slotları alsak da biz ucursak Istanbul aktarmalı olarak.

Lufthansa’da geçen cuma başlayan kabin personeli grevinin cumartesiye kadar uzaması gündemde. Şirket sadece bugün için şimdilik 930 uçuşu iptal etti.

Alman havayolları şirketi Lufthansa'da kabin personelinin grevi sürüyor. Çarşamba günü için şimdilik Frankfurt, Münih ve Düsseldorf havaalanlarındaki 930 uçuş iptal edildi. Yaklaşık 96 bin yolcunun dün açıklanan iptallerden etkilendiği belirtiliyor.

Şirketten yapılan açıklamada perşembe günkü durumla ilgili kamuoyunun bugün ilerleyen saatlerde bilgilendirileceği, durumun müşterilere mümkün olduğunca önceden bildirileceği kaydedildi.

Mahkeme kararı bekleniyor

Şirketin sendikanın grev kararıyla ilgili başvurduğu Frankfurt ve Düsseldorf mahkemelerinden salı günü farklı kararlar çıktı. Darmstadt İş Mahkemesi Frankfurt ve Münih'teki grevlere izin verirken Düsseldorf'taki mahkeme, sadece salı günkü grevle bağlantılı olarak ‘yasaya aykırı‘ hükmünde bulundu. Lufthansa'nın cuma gününe kadarki zaman dilimini kapsayan ihtiyati tedbir başvurusu ise öğleden sonra karara bağlanacak.

Bağımsız kabin personeli sendikası UFO, Frankfurt ve Münih'te geçen cuma günü grev başlatmıştı. Sendika çarşamba günü saat 04:00 ile cuma günü saat 24:00 arasında tüm orta ve uzun mesafe uçuşlarda grev çağrısı yaptı. (dw)

Lufthansa'da grev krizi sürüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

birak bu isleri ~ 8 yıl önce
en ölü sezonda seferleri iptal etmek için bahane yaratıyorlar sendika ile danışıklı dövüş. , yemezler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sanat sanat ~ 8 yıl önce
heralde ben sanattan yada filimden bişey anlamıyorum , bence reklam filmi çok kötü olmuş , tıpkı ödül alan filimlerin saçma olduğu yada bana saçma geldiği gibi
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Bizimkilerde hakkıbı arada biraz???? Köle olmasa??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Sizin keyfiniz yerinde heralde kabin arkadaşkarım thy,pegasus, sunexpress, atlas, onur, freebird,tailwind,corendon????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfair ~ 8 yıl önce
niye canım sen luftansanın zararını hazmedemeyenlerdenmisin şapşik
? ~ 8 yıl önce
Sadece bu lufthansa da mi grev hakkı var ya... Sürekli bunların grev haberleri yayımlanıyor... Haftada en az bir kere buna benzer haber çıkıyor... Şimdiye kadar nasıl oluyor da batmıyor bu şirket....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cello NL ~ 8 yıl önce
Bu sirket nasil batmiyor bu kadar cok iptallerle hayret aylardir iptaller devam ediyor ve binlerce ucus iptal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cargo ~ 8 yıl önce
Hey gidi Lufthansa... 80'ler ve 90'lar altın çağını yaşadın şimdi perişan durumdasın. Şirketi yönetemeyen,ceplerini doldurmaktan başka bir şey düşünmeyen beceriksiz yöneticilerin ellerinde geldiğin duruma bak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hey gidi thy ~ 8 yıl önce
thy'de aynı şeyleri yaşayacak,aynı yöneticiler thy'de de bolca var tabii her zamanki gibi devlet el altından desteklerse perişan olmaz o ayrı!
Happy ~ 8 yıl önce
Türkiye'deki kabin ekipleri hallerinden çok memnun herhalde, ha birde AirPort, Ya sen koskoca AirPort birkere çıkıpta şu kabin ekiplerinin üstüne gittin mi bu insanlar Nasıl çalışıyor nekadar kazanıyor şirket şirket, hiç bir çalışman oldumu, Siz medya aktif çalışmazsa Nasıl iyileştirme olur . TÜRKİYEDE YAŞAMAKTAN GERÇEKTEN UTANIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 8 yıl önce
Utanmayacağın bir ülkeye git. Seni tutan yok.
Yes baby ~ 8 yıl önce
Gidiyorum zaten ;))
Guide ~ 8 yıl önce
Defol git
Doçland ~ 8 yıl önce
Ucamadıgı slotları alsak da biz ucursak Istanbul aktarmalı olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000