13 Mart 2014, Perşembe 11:32:16

LUFTHANSA'DA DEĞİŞİM RÜZGARI

Lufthansa'da Spohr'un yeni yönetim kurulu olarak belirlenmesinden sonra yolculardan sorumlu yönetim kurulu üyeliğine Karl Ulrich Garnadt'ın getirildiği bildirildi.
  • O kadar zor bir ısı o yasta yaptıgı icin adi tarih sayfalarına yazıldı.Neyle neyi karıştırıyorsunuz anlamadım ki.O zaman her 40 yasına gelende peygamberlik adaymi.Tovbe tövbe
  • Fafih istanbulu 21 yasinda feth etti ama onun aldigi egitimi bu gun almaniz mumkun mu elmayla armut u kiyaslamayalim
  • Yönetim tümden değişmiş,Merkel paralel yapiyi değiştirmiş olmalı
  • THY yönetimine laf edenler!! THY yöneticilerini tecrübesizlik ve genç olmakla itham ediyorsunuz. Fatih Sultan Mehmed İstanbul'u feth ettiğinde 21 yaşındaydı. Laf ettiğiniz kargo başkanı sizin hayal bile etmediğiniz projeleri bitirmek için günde 14 saat çalışıyor.
  • Haberde isimleri geçen Lufthansa’nın yöneticilerinin geçmişlerine bir bakın bir de THY’ninkilerine ondan sonra şapkamızı önünüze koyup düşünün...Basit bir örnek, Lufthansa kargo başkanı 50 yaşında , 22 yıl kargonun değişik bölümlerinde çalışmış biri , THY kargo başkanı da 35 yaşında ,yönetim kurulu başkan yardımcısının damadı olduğu için işe direk başkan yardımcısı girip 6 ayda başkan olmuş biri !!! Hamdi gibi bu sektörden gelmeyip de havacılığı 6 ayda kitaptan öğrenci gibi okuyup öğrenen!!! birini direk böyle bir şirkete başkan da yapmıyorlar !!! Kafaları bizimkiler kadar çalışmıyor demek ki !!! Bu kafayla, zihniyetle hemşehricilikle,yandaşlıkla,particilikle,eş,dost,hısım kayırmayla ,liyakate önem vermemekle hiçbir zaman ileri gidemeyiz refah düzeyi yüksek ülkeler içine giremeyiz !!! Yazık!!!
  • Darısı başımıza
  • bizdeki gibi kimse koltuğuna yapışmıyor

Lufthansa Havayolları'nın yönetim kadrosundaki değişim rüzgarı sürüyor. Havayolu şirketinin yönetim kurulu başkanından sonra yönetim kuruluna katılacak ikinci isim de belli oldu.

Lufthansa'da Christoph Franz’ın istifası ile boşalan yönetim kurulu başkanlığına, yönetim kurulu üyelerinden Carsten Spohr’un getirilmesinin ardından Lufthansa Cargo CEO'su Karl Ulrich Garnadt’ın da yolculardan sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak atandı.

Garnadt’ın da Carsten Spohr gibi 1 Mayıs itibariyle göreve başlayacağı bildirildi. Grubun Garnadt’tan boşalan kargo şirketi Lufthansa Cargo’nun başına ise Peter Gerber’in getirildiği açıklandı. 

LUFTHANSA'DA DEĞİŞİM RÜZGARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
O kadar zor bir ısı o yasta yaptıgı icin adi tarih sayfalarına yazıldı.Neyle neyi karıştırıyorsunuz anlamadım ki.O zaman her 40 yasına gelende peygamberlik adaymi.Tovbe tövbe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Fafih istanbulu 21 yasinda feth etti ama onun aldigi egitimi bu gun almaniz mumkun mu elmayla armut u kiyaslamayalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yönetim tümden değişmiş,Merkel paralel yapiyi değiştirmiş olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY yönetimine laf edenler!! THY yöneticilerini tecrübesizlik ve genç olmakla itham ediyorsunuz. Fatih Sultan Mehmed İstanbul'u feth ettiğinde 21 yaşındaydı. Laf ettiğiniz kargo başkanı sizin hayal bile etmediğiniz projeleri bitirmek için günde 14 saat çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acı ama gerçek !!! ~ 10 yıl önce
Haberde isimleri geçen Lufthansa’nın yöneticilerinin geçmişlerine bir bakın bir de THY’ninkilerine ondan sonra şapkamızı önünüze koyup düşünün...Basit bir örnek, Lufthansa kargo başkanı 50 yaşında , 22 yıl kargonun değişik bölümlerinde çalışmış biri , THY kargo başkanı da 35 yaşında ,yönetim kurulu başkan yardımcısının damadı olduğu için işe direk başkan yardımcısı girip 6 ayda başkan olmuş biri !!! Hamdi gibi bu sektörden gelmeyip de havacılığı 6 ayda kitaptan öğrenci gibi okuyup öğrenen!!! birini direk böyle bir şirkete başkan da yapmıyorlar !!! Kafaları bizimkiler kadar çalışmıyor demek ki !!! Bu kafayla, zihniyetle hemşehricilikle,yandaşlıkla,particilikle,eş,dost,hısım kayırmayla ,liyakate önem vermemekle hiçbir zaman ileri gidemeyiz refah düzeyi yüksek ülkeler içine giremeyiz !!! Yazık!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 10 yıl önce
thy daha başarılı olduğuna göre thy'nin yöntemi daha başarılı diyebilir miyiz? :)
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Darısı başımıza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
koltuk sevdası ~ 10 yıl önce
bizdeki gibi kimse koltuğuna yapışmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000