12 Haziran 2013, Çarşamba 09:19:57

LUFTHANSA UÇUŞLARI DURDURMA KARARI ALDI

Alman havayolu şirketi Lufthansa, Ankara-Frankfurt uçuşlarını durdurma kararı aldı.
  • Ankara'ya iniş saatini gece yarısı 02:05 yapar isen o uçuşlar efektif olmaz tabi...
  • Gececek, emin ol. İstanbul'un alacagi pay genislese bile İstanbul'un hub olacagi rota ile Frankfurt'un hub oldugu rotalar farkli. İkincisi kendimizi Lufthansa ile dogrudan rakip gormeyelim. Lufthansa daha farkli bir musteri grubuna hitap ediyor, Thy ise baska bir musteri grubuna...THY'nin, Lufthansa'dan daha fazla kar elde etmesi de dogal. Cunku, ucuza calistirdigi Turk personel ve handling gibi yan giderlerin de ucuza tedarikiyle THY zaten daha dusuk maliyetlere sahip. THY iyi bir sirket, gurur da duymak gerekir ama elma ile armudu karistirmayalim.
  • LH MUC-ESB GÜNDE 2 KEZ UCARKEN FRANKFURT UCAGININ DOLULUK ORANI TABIKI DÜSÜK OLUR. LH CESARETE GELSEDE DIREK UCUSLARI DUS-IST VE DUS-ESB OLARAK KOYSA HIC BIR DAHA IPTAL ETMEZ. VE BÖYLECE BU HATLAR DÜS VE CGN BÖLGESINDE THY NIN TEKELINDEN KURTULMUS OLUR
  • Ankarada Askeri Meydan bulamamislardir
  • adamlar isletmecilik yapiyor.thy ile rekabet edemiyora filan katikmiyorum. zarar ediyorsa, yada kardan zarar ediyorsa o ucagi baska hatta daha cok kazandiracaksa tabi orda kullanir. lufthansanin yillardir zarar etmedigini, yeni 747-8 filosu, a-380 filosu hatirlatirim. temelcik ise bilanco oyunlari ile thy yi karda gosteriyor. tl iken dolar bilancoya donmek yada tam tersi muhasebecilik 'cin' ligidir. medeni bir ulkede borsaya kote bir sirkette ise sermaye piyasasi kurumlari yada mudahilleri sorusturma acar.
  • geçen sene de kış tarifesinde uçuşlar sona ermişti. dolu sezonda uçarak parayı götürüyorlar. thy de tüm sene uçarak hem onların yolcusunu taşıyor hem de zarar etme riski alıyor. almanlar akıllıdır yoksa bizi niye star alliance a alsınlar. almanyadan çok uçtuğumuz bir ülke var mı?
  • thy de basladi bu hatta zaten
  • THY, Emirates, Qatar, Etihad hat actikca siz daha cok hat kapatacaksiniz. bu kacinilmaz bir sondur. ama 5 sene ama 10 sene.
  • sunexpress uçuyor
  • donemsel

Alman havayolu şirketi Lufthansa, Münih-Ankara arasında günde iki kez düzenlediği seferlere ilave olarak Frankfurt-Ankara seferlerini başlatmıştı.  Lufthansa, yaklaşık 1 yıl önce başlayan Frankfur-Ankara uçuşlarını durdurma kararı aldı.

Şirketin, Frankfurt-Ankara arasındaki son uçuşunun 12 Eylül tarihinde yapılacağı, Münih çıkışlı Ankara uçuşlarının ise günde iki seferle devam edeceği belirtildi.

LUFTHANSA UÇUŞLARI DURDURMA KARARI ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Uçuş saatleri... ~ 11 yıl önce
Ankara'ya iniş saatini gece yarısı 02:05 yapar isen o uçuşlar efektif olmaz tabi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
21:33'e ~ 11 yıl önce
Gececek, emin ol. İstanbul'un alacagi pay genislese bile İstanbul'un hub olacagi rota ile Frankfurt'un hub oldugu rotalar farkli. İkincisi kendimizi Lufthansa ile dogrudan rakip gormeyelim. Lufthansa daha farkli bir musteri grubuna hitap ediyor, Thy ise baska bir musteri grubuna...THY'nin, Lufthansa'dan daha fazla kar elde etmesi de dogal. Cunku, ucuza calistirdigi Turk personel ve handling gibi yan giderlerin de ucuza tedarikiyle THY zaten daha dusuk maliyetlere sahip. THY iyi bir sirket, gurur da duymak gerekir ama elma ile armudu karistirmayalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FRA-ESB YANLIS SECIM ~ 11 yıl önce
LH MUC-ESB GÜNDE 2 KEZ UCARKEN FRANKFURT UCAGININ DOLULUK ORANI TABIKI DÜSÜK OLUR. LH CESARETE GELSEDE DIREK UCUSLARI DUS-IST VE DUS-ESB OLARAK KOYSA HIC BIR DAHA IPTAL ETMEZ. VE BÖYLECE BU HATLAR DÜS VE CGN BÖLGESINDE THY NIN TEKELINDEN KURTULMUS OLUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Indirmemislerdir ~ 11 yıl önce
Ankarada Askeri Meydan bulamamislardir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 11 yıl önce
adamlar isletmecilik yapiyor.thy ile rekabet edemiyora filan katikmiyorum. zarar ediyorsa, yada kardan zarar ediyorsa o ucagi baska hatta daha cok kazandiracaksa tabi orda kullanir. lufthansanin yillardir zarar etmedigini, yeni 747-8 filosu, a-380 filosu hatirlatirim. temelcik ise bilanco oyunlari ile thy yi karda gosteriyor. tl iken dolar bilancoya donmek yada tam tersi muhasebecilik 'cin' ligidir. medeni bir ulkede borsaya kote bir sirkette ise sermaye piyasasi kurumlari yada mudahilleri sorusturma acar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sezonluk ~ 11 yıl önce
geçen sene de kış tarifesinde uçuşlar sona ermişti. dolu sezonda uçarak parayı götürüyorlar. thy de tüm sene uçarak hem onların yolcusunu taşıyor hem de zarar etme riski alıyor. almanlar akıllıdır yoksa bizi niye star alliance a alsınlar. almanyadan çok uçtuğumuz bir ülke var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy de ~ 11 yıl önce
thy de basladi bu hatta zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH nin sonu ~ 11 yıl önce
THY, Emirates, Qatar, Etihad hat actikca siz daha cok hat kapatacaksiniz. bu kacinilmaz bir sondur. ama 5 sene ama 10 sene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 11 yıl önce
Bu sonuca nasil ulastiniz? Aciklar misiniz?
çok basit ~ 11 yıl önce
LH bir çok hattı thy ve ortadoğuda ki havayollarıylar rekabet edemediği için kapatıyor. Bir çok uzak doğu uçuşu gitti, CAS kapandı, geriside gelicek. LH'yi önümüzdeki on senegünler çok zor günler bekliyor, iki sende bir personel çıkartıp günü kurtarmaya çalışıyorlar. Koln idari ofislerini kapatıyorlar, hamburg kapandı. Bunlar sonun başlangıcı.
THY ~ 11 yıl önce
THY nin fiyatları daha ucuz. THY nin uctugu fıyata Lufthansa ucamıyor. zarar demek... almanlar İstanbulda yenı yapılacka olan 3.cü havalımanını ıstemıyorlar.. Çünkü o havlaımnaı yapılırsa batı ıle dogu rasında köprü oalcak yanı ahtarma havalımanı !!! Şu anda bu işi Frankufrtta kufthansa yapıyor ve kaymagı yıyor... Ama kaymak sırası bıze geçecek....
ESB ~ 11 yıl önce
sunexpress uçuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gaza gelmeyin ~ 11 yıl önce
donemsel

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000