22 Aralık 2016, Perşembe 11:01:36

Lufthansa uçağının tahliye botu patladı

Lufthansa Havayolları'nın A380 tipi yolcu uçağı Manchester Havalimanı'nda slide patlattı.
  • Dünyada encok ucak kazasi geciren sirket kim sizce Ben söyleyim THY. Birde Lufthansa yi begenmiyorlar ben beyeniyorum displin güler yüz konfor hepsi var THY Camsiz first class bileti satiyor sonra dünyanin eniyisi olduk diyor birakin :):)
  • Burası Turkish airlines desek hepiniz beğenirdiniz ama burası Lufthansa!
  • Bu yaşanan olay Türkiye de herhangi bir havayolu şirketinde olsa ''Türkiye de bu işler normal, bu olay sadece Türkiye de yaşanır vb '' yorumlar sıralardınız ama Lufhansa firmasını görünce şaşırıyorsunuz değil mi... Biraz sahip çıkın sizden olanlara, gerçi doğru SİZ sizden olanlara sahip çıkıyorsunuz zaten ;)
  • Sayın degerli TÜRK HAVA YOLLARINDA. Çalışan Kardeşlerim , ben LUFTHANSA da çalışıyorum ve THY Teknik ile iş göröşmesi yaptım, bana teklif CAT B 1.1 olarak sadece 6000 Tl sizlerin beğenmediğiniz LUFTHANSA bana 7400€ maaş ödüyor , yani 27168 Tl fark 21168 Tl , şimdi TK da çalışan degerli Arkadaşlar biraz moralı bozulacak ama TK nın LUFTHANSA farkını görmenizi istedim Saygılar Gurbetçi Kardeşiniz
  • Slide kapı armed pozisyonunda açılırken kapı ile eşzamanlı açılır kapı açıldıktan sonra kabin memuru slide ı açamaz.tabiki bazen disarmed da açılabilir gerekli bakımları yapılmazsa slide ı tutan pim kendini salabilir.
  • Merkeze sormak lazım kendinizi dünyanın efendisi olarak görüyorsunuz ne oldu alman disiplinin eğitimine yanlış düğme zor mu oldu...Bu arada günlerce grev oldu zarar ziyan nedir bakalım, , verdiniz mi çalışanın hakkını hukukunu...
  • Otobüslerdeki hava yastığı böyle mi oluyor acaba?
  • Tk da olsa burası yorumla dolardı. Lufthansayı kusursuz sananlara kapak olsun
  • körüğe yanaşmadık bari otobüse binmeden kayarak inin diyen düşünceli görevli
  • Kapi yerine tahliye botu acilmaz. Slide Armed pozisyonunda kapi acildigi icin slide patlar

Lufthansa Havayolları'nın A380 tipi yolcu uçağı Manchester Havalimanı'nda slide patlattı.

Uçağın Manchester'a inişinin ardından yolcuların inmesinden kısa bir süre sonra kabin memurlarından biri kapı yerine acil tahliye botunu açtı.

Yapacağı Frankfurt seferi öncesinde bakıma alınan uçağın seferi bir süre gecikti.

Lufthansa uçağının tahliye botu patladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

LH FAN ~ 7 yıl önce
Dünyada encok ucak kazasi geciren sirket kim sizce Ben söyleyim THY. Birde Lufthansa yi begenmiyorlar ben beyeniyorum displin güler yüz konfor hepsi var THY Camsiz first class bileti satiyor sonra dünyanin eniyisi olduk diyor birakin :):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efo ~ 7 yıl önce
Burası Turkish airlines desek hepiniz beğenirdiniz ama burası Lufthansa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilotagababa ~ 7 yıl önce
Bu yaşanan olay Türkiye de herhangi bir havayolu şirketinde olsa ''Türkiye de bu işler normal, bu olay sadece Türkiye de yaşanır vb '' yorumlar sıralardınız ama Lufhansa firmasını görünce şaşırıyorsunuz değil mi... Biraz sahip çıkın sizden olanlara, gerçi doğru SİZ sizden olanlara sahip çıkıyorsunuz zaten ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
revizyon ~ 7 yıl önce
merak etmeyin ahl de böyle şeylerde oluyo,sadece yurtdışında olmuyo canım
Lufthansa Dünya Şirketi ~ 7 yıl önce
Sayın degerli TÜRK HAVA YOLLARINDA. Çalışan Kardeşlerim , ben LUFTHANSA da çalışıyorum ve THY Teknik ile iş göröşmesi yaptım, bana teklif CAT B 1.1 olarak sadece 6000 Tl sizlerin beğenmediğiniz LUFTHANSA bana 7400€ maaş ödüyor , yani 27168 Tl fark 21168 Tl , şimdi TK da çalışan degerli Arkadaşlar biraz moralı bozulacak ama TK nın LUFTHANSA farkını görmenizi istedim Saygılar Gurbetçi Kardeşiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 7 yıl önce
Lufthansa da en fazla brüt maaş 4800€ artı vardiya zammı
Saçma ~ 7 yıl önce
Aradaki fark konusunda rakamlarınız doğru olabilir. Fakat beğendiğiniz lufthansa size 7400 euro maaş öderken TK'a gerçekten benzer bir rakam ümit ederek mi başvurdunuz?
Stand up! ~ 7 yıl önce
Herzaman ki gibi rayting amaçlı showlarına devam ediyor gerizekalı. İyi reklam yaptı yine!
Herşey para değil ~ 7 yıl önce
Ben her zaman ülkemin gururu THY ile uçmaya özen göstermekteyim. Herkes aynı fikirde olmasada ülkemin bayrak taşıyıcısında müthiş hizmetler başaran parayı ikinci planda tutan lufthansa kelimesi yerine Turkish kelimesinin yükseldiğini görünce gözleri yaşaran çok vatan evladı var. Para para diye ortaya atlamayan tüm THY çalışanlarını tebrik ediyorum. Ben havayolu çalışanı değilim, sürekli uçan biriyim. İlgimi çektiği için bu forumu takip ediyorum. Lufthansa kelimesi bana gerçekten soğuk geliyor. Sevemiyorum. Turkish sıcaklığı maaleaef onda yok.
GurbetciHansacevap ~ 7 yıl önce
sen o matematigi oyle yaparsan ertesi gun kapiya konulursun baska yerde yapma sakın. Almanyada asgari ücret saat basi 8.5€ degil mi, az bi tecruben varsa min ayda 2500-3000€ kazanırsın. Ha donerci de senin kadar kazanıyor yani. Abartılacak bi olayın yok TL ye cevirince bir sey zannediyorsun.
Bravo ~ 7 yıl önce
Peki orada yaşam için gerekli harcamaları hangi para birimiyle yapıyorsunuz da böyle bir kıyaslama yoluna gidebildiniz?
Gurbetci ~ 7 yıl önce
Amma da saladin ha pilotlari 10.000 e yakin mass aliyor adamlarin baska isi güc yok sana o parayi versin, güldürme adami.
K/m ~ 7 yıl önce
Slide kapı armed pozisyonunda açılırken kapı ile eşzamanlı açılır kapı açıldıktan sonra kabin memuru slide ı açamaz.tabiki bazen disarmed da açılabilir gerekli bakımları yapılmazsa slide ı tutan pim kendini salabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 7 yıl önce
disarmed'da slide patlaması olayı b777'lerde kronik bir problem haline geldi. thy filosunda bu olay iki kez yaşandı. halen bir çözüm bulunamadı. a380'de aynı problem var mıdır bilmem ama, b777'deki bu hatanın mutlaka çözülmesi gerekli.
camarothy ~ 7 yıl önce
Merkeze sormak lazım kendinizi dünyanın efendisi olarak görüyorsunuz ne oldu alman disiplinin eğitimine yanlış düğme zor mu oldu...Bu arada günlerce grev oldu zarar ziyan nedir bakalım, , verdiniz mi çalışanın hakkını hukukunu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Renzi ~ 7 yıl önce
Otobüslerdeki hava yastığı böyle mi oluyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B777 ~ 7 yıl önce
Tk da olsa burası yorumla dolardı. Lufthansayı kusursuz sananlara kapak olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
TK bu konusa efsane yerini kaptırmaz raad ol sen 77 ci gardaşım :)
HÜT ~ 7 yıl önce
Gercekten tebrik ediyorum.Helal olsun size çok güzel yazmışsınız
m ~ 7 yıl önce
körüğe yanaşmadık bari otobüse binmeden kayarak inin diyen düşünceli görevli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trader Joe's ~ 7 yıl önce
Kapi yerine tahliye botu acilmaz. Slide Armed pozisyonunda kapi acildigi icin slide patlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demekki ~ 7 yıl önce
kapıyı kapatıp tekrar açmaları gerekmiş bu bilgiye dayanarak :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000