06 Mayıs 2013, Pazartesi 10:05:30

LUFTHANSA UÇAĞINDA ŞOK ANLAR!

Lufthansa uçağının motoru alev aldı, olay bir fotoğrafçı tarafından böyle görüntülendi...
  • Eskiden bi Laleli Lions ve Moskov Lions vardı(muhtemelen ikisi de aynı kişiydi), böyle her habere sazan gibi atlardı. Öldü mü, kaldı mı, bilen var mı?
  • kaptana bak nasıl hata yapmış !
  • Dc3 seni seviyoruz ve destekliyoruz. Muhalefet olmadan gelişme olmaz. Muhalif olmaya devam DC 3 , Durmak yok yola devammm :))
  • havaların ısınmasından kaynaklı olması?
  • Kalkıştan 15 dakika sonra , hangi irtifada imiş ki bu fotoğraf çekilebilmiş ??? Ya haberdeki bazı hususlar yanlış , ya da fotoğrafçıda acayip bir teleobjektif ve an yakalama lensi var ... ( Çünkü muhtemelen kalkıştan 15 dakika sonra min. 20.000 feet'te dir )
  • globally fossss. fosum benim yürü bee
  • yorumlara baktım gözlerim bir an d3 ü aradı olmayınca şaşırdım sonra farkettim ki haber lufthansa haberiymiş malum thy haberi olsa foslar moslar havada uçuşur ya.
  • kötü göz çıkmış, iyidir
  • Demekki her havayolunda boyle seyler olabiliyormus.Allah beterinden korusun.Nerede bizim THY dusmanlari.Suclasalarya Lufthansa'yida.Suclayamazlar cunku onlarin yoneticileri takunyali ve badem biyikli degiller.Buradaki elestirilerin cogu kisiler uzerinden inanclara saldirmak.Samimi elestirilere tabiki saygi duymamak terbiyesizlik olur ama bazi elestiriler iyice siritiyor.Tam bir inanc dusmaligi.

Helsinki’den kalkan ve 168 kişiyi taşıyan uçak, motor kısmından alev alınca korku dolu anlar yaşandı.

Teknik bir problem nedeniyle motorda meydana gelen patlama, uçağın kalkışından 15 dakika sonra gerçekleşti. Uçağı kontrol altında tutmaya çalışan pilot, Helsinki’ye dönüş yapmak zorunda kaldı.

Uçakta yaralanan olmadığını belirten yetkililer olayla ilgili soruşturma başlatılacağını açıkladı. (Milliyet)

LUFTHANSA UÇAĞINDA ŞOK ANLAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Nostalji... ~ 11 yıl önce
Eskiden bi Laleli Lions ve Moskov Lions vardı(muhtemelen ikisi de aynı kişiydi), böyle her habere sazan gibi atlardı. Öldü mü, kaldı mı, bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
kaptana bak nasıl hata yapmış !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O bizim herseyimiz ~ 11 yıl önce
Dc3 seni seviyoruz ve destekliyoruz. Muhalefet olmadan gelişme olmaz. Muhalif olmaya devam DC 3 , Durmak yok yola devammm :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
havaların ısınmasından kaynaklı olması?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 11 yıl önce
Kalkıştan 15 dakika sonra , hangi irtifada imiş ki bu fotoğraf çekilebilmiş ??? Ya haberdeki bazı hususlar yanlış , ya da fotoğrafçıda acayip bir teleobjektif ve an yakalama lensi var ... ( Çünkü muhtemelen kalkıştan 15 dakika sonra min. 20.000 feet'te dir )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HBM ~ 11 yıl önce
extremespotting diye bi olay var çok ilgili muhalefet kardeşim okadar biliyosundur bi zahmet google a yaz gör bi kaç resim senin dediğin 20.000 feet değil adamlar gerekirse aynı görüntüyü 30.000 feetde alabiliyor
???? ~ 11 yıl önce
Sevgili hbm kardeşim , extremespotting'i oldukça iyi bilirim ... Bu görüntünün yerden çekilmiş bir 20.000 feet görüntüsü olma ihtimali yok !!!
flap/slat? ~ 11 yıl önce
kardeş extremespotting demişsin ama flaplar ve slatlar açık gözüküyor resimde. ilk yazan arkadaşın dedikleri doğru, haberde bazı yanlış unsurlar var.
occ ~ 11 yıl önce
globally fossss. fosum benim yürü bee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kerasus ~ 11 yıl önce
yorumlara baktım gözlerim bir an d3 ü aradı olmayınca şaşırdım sonra farkettim ki haber lufthansa haberiymiş malum thy haberi olsa foslar moslar havada uçuşur ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Prim ~ 11 yıl önce
Sizin bu dc3 merakınız nereden geliyor acaba, Adama zorla prim veriyorsunuz o da kendini bir şey sanarak her habere atlamaya başladı.
leman ~ 11 yıl önce
kötü göz çıkmış, iyidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 11 yıl önce
Demekki her havayolunda boyle seyler olabiliyormus.Allah beterinden korusun.Nerede bizim THY dusmanlari.Suclasalarya Lufthansa'yida.Suclayamazlar cunku onlarin yoneticileri takunyali ve badem biyikli degiller.Buradaki elestirilerin cogu kisiler uzerinden inanclara saldirmak.Samimi elestirilere tabiki saygi duymamak terbiyesizlik olur ama bazi elestiriler iyice siritiyor.Tam bir inanc dusmaligi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baykuş ~ 11 yıl önce
Arkadaşım Thy kaza raporlarına bir bak istersen 1994 yılından bu yana en yakın tarıh baktıgında 4-5 yılda bir kaza yapan ve sureklı arıza veren bir şirket. Bizler neden eleştiriyoruz ülkenin adını taşıyan bir şirket bu kadar arıza yapması yönetimlerin yıllardır torpille insan alması kul hakkı yemesi özellikle son yönetimin yaptıgı haksızlıkları görmezden mi gelelim herşey süper mi diyelim uçak alımları yapıp altyapı oluşturmadan komisyon alan fırıncılıktan gelme yöneticilerimi taktir edelim??? Çok vicdanınız inancınız varsa gerçekleri görün! Keşke lufthansa vs gibi hak hukukla dolu kazasız bir başarısı olsa bizde gururlansak!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000