20 Ocak 2014, Pazartesi 14:03:02

LUFTHANSA REKORLARI ALT ÜST ETTİ!

Lufthansa Grubu geçtiğimiz yıl yolcu taşımacılığı alanında rekor sonuçlar elde etti. Yolcu kilometre olarak ölçülen yolcu taşımacılığı performansı 2013 yılında 209 milyar düzeyini aştı.
  • Lufthansa´yı bu başarısından dolayı tebrik ediyorum.iyi bir Ceo ultra modern filo bu rekorlar daha ne ki şipariş edilen uçaklar havayolumuza teslim edilmeye başladığında rekor üzerine rekor kıracağız
  • Lufthansa dünyadaki en iyi en kaliteli hava yoludur ben 2 yıl 5 yıldızlı bir otelin front office departmanında çalışmıştım lufthansa ekibide çalıştığım otelde konaklama yapıyordu gelen ekiplerle hep konuşuyordum o kadar güzel anlattılarki işlerini ve o kadar iyi ve kaliteli duruyorlardıki bende Türk Hava Yollarının alımına katıldım ve kabin memuru oldum tam 4 ay sonrada istifa ettim ben Lufthansa gibi bir şirket beklediğimden karşılaştığım şey çok farklıydı ama yinede güzel bir anı oldu tk benim için..
  • Biz THY'nin çift haneli büyümelerine alıştık. %1 çok komik geliyor artık:)
  • Lufthansa İzmir-Frankfurt hattını açmalı aktarmalarımızı oradan yapmak istiyoruz
  • 3. Hava limanı yapıldıktan sonra görecez o rekorları :)
  • Thy nin bu 777 leri ne zaman gelicek de yeni hatları acacaklar bı ucakları nerde kullanacaklar

Lufthansa Grubu geçtiğimiz yıl yolcu taşımacılığı alanında rekor sonuçlar elde etti. Yolcu kilometre olarak ölçülen yolcu taşımacılığı performansı 2013 yılında 209 milyar düzeyini aştı.

Bu rakam bir önceki yıla göre yüzde 2.3 puanlık bir artışa denk geliyor. Böylelikle Lufthansa Şirketler Grubu 2011 yılına ait 207 milyar yolcu kilometrelik rekorun da üzerinde bir performans elde etmiş oldu. Elde edilen bu başarıda özellikle daha yüksek kapasiteli uçakların kullanılmış olması ve daha yüksek bir doluluk oranına ulaşılmış olması belirleyici rol oynadı.

Böylelikle Lufthansa Grubu bünyesindeki havayolu şirketleri 2013 yılında bir önceki yıla kıyasla doluluk oranını yüzde 79.8 düzeyine getirmiş ve Avrupa genelinde en yüksek artışı sağlamış oldu. Lufthansa, Germanwings, SWISS ve Austrian Airlines
geçtiğimiz yıl içinde toplam 104 milyon kişinin üzerinde yolcu taşıyarak, yolcu sayısında bir önceki yıla kıyasla yüzde 1 artış sağladılar. Arz edilen koltuk kilometre 2012 yılına kıyasla yüzde 1 oranında artarken, Lufthansa Grubu tarafından gerçekleştirilen uçuş sayısı yüzde 3.7 oranında azaltıldı.

Geçtiğimiz yıl Lufthansa ve Germanwings havayollarının yolcu sayısı yüzde 1.4 puan artışla 76 milyona ulaştı. Koltuk kilometre arzı yüzde 1 oranında artarken, satışlarda yüzde 2.3 ile çok daha yüksek bir artış oranı elde edildi. Lufthansa ve Germanwings havayolu şirketlerinin kapasite kullanım oranı da yüzde 79.1 ‘e yükseldi. SWISS geçtiğimiz yıl toplam 17 milyon yolcu taşıyarak, 2012 yılına kıyasla 0.5 oranında artış sağladı.

Havayolu şirketinin koltuk kilometre arzı ise 2.7 puan yükselirken, satışlarda yüzde 3.8 oranında artış görüldü. Böylelikle doluluk oranı 0.9 puan artarak yüzde 83.3 oldu. 2013 yılının Ocak – Aralık döneminde Austrian Airlines ile seyahat eden yolcu sayısı –bir önceki yıla kıyasla yüzde 1.6 oranında azalarak – 11 milyon kişi olarak belirlendi. Havayolu şirketi koltuk kilometre arzını yüzde 2.7 oranında azaltmış olmasına rağmen, satışlardaki gerileme yüzde 1.4 düzeyinde kaldı. Kapasite kullanım oranı ise 1.1 puan artışla yüzde 78.6 olarak açıklandı.

LUFTHANSA REKORLARI ALT ÜST ETTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

MUSTAFA BAYRAKTAR ~ 10 yıl önce
Lufthansa´yı bu başarısından dolayı tebrik ediyorum.iyi bir Ceo ultra modern filo bu rekorlar daha ne ki şipariş edilen uçaklar havayolumuza teslim edilmeye başladığında rekor üzerine rekor kıracağız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 numara ~ 10 yıl önce
Lufthansa dünyadaki en iyi en kaliteli hava yoludur ben 2 yıl 5 yıldızlı bir otelin front office departmanında çalışmıştım lufthansa ekibide çalıştığım otelde konaklama yapıyordu gelen ekiplerle hep konuşuyordum o kadar güzel anlattılarki işlerini ve o kadar iyi ve kaliteli duruyorlardıki bende Türk Hava Yollarının alımına katıldım ve kabin memuru oldum tam 4 ay sonrada istifa ettim ben Lufthansa gibi bir şirket beklediğimden karşılaştığım şey çok farklıydı ama yinede güzel bir anı oldu tk benim için..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Biz THY'nin çift haneli büyümelerine alıştık. %1 çok komik geliyor artık:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Lufthansa İzmir-Frankfurt hattını açmalı aktarmalarımızı oradan yapmak istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 10 yıl önce
3. Hava limanı yapıldıktan sonra görecez o rekorları :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy nin bu 777 leri ne zaman gelicek de yeni hatları acacaklar bı ucakları nerde kullanacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
sanırım bi kaç tane daha geldi.çünkü 10 ocakda yaptığım buenos aires uçuşunu a 340 ile yapmıştım 23 ocakda istanbula 777 ile dönücem bu hatta 340ları çekmiş olmalılar bu sevindirici

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000