07 Eylül 2015, Pazartesi 14:27:57

Lufthansa pilotları yarın greve çıkıyor

Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın pilotlarının yarın Almanya genelinde greve gideceği bildirildi.
  • Biliyomusun ab sayesinde Öcalan ömür boyu ceza evinde curucek, yoksa saddam hussein gibi asilcakti. Belki ozaman Türkiye də barış olurdu. AB terörü destekliyor. Sen bunlarla uğraş
  • __ host Almanya'nın a dan Z ye kadar herşeyle tanıyorum. Yıllar geçtikçe siyaset yönleri değişiyor. AB de ve siyaseti ekonomi ona göre uygulaniyor. Sen ne anlarsın buranin durumundan, burda doğan vatandaşlar ancak anlar! Huyunu suyunu kulturunu gayet iyi biliyorum. Sen bos konuşacagina turkiyeyle ilgilen.
  • Werwe Türkiye anlatmiyorumki. Almanya'nın durumununu. Anlamiyosan kapatirsin ceneni
  • bıyıklı bak sendikacılık nasıl oluyor bir bilet al almanyaya uç ögren bu işleri euro 3.38 olmuş F/o ların eğitim borcu 50% arttı maaşlar eridi afrikalarda 50 dolar hacırahla bazı otellerde akşam yemek yenmiyor kalitesiz oteller şımarık yöneticiler imdat AQ diyesim var
  • HELAL OLSUN
  • İste yabancı farki adamlar cesurca hak ariyor.ya biz?? 2kisi yanyana gelemiyoruzkorkudan odumuz patliyor.birbirimizin ayagini kaydirmakla mesguluz. Biraksalar para diye 80e kadar calisiriz.
  • Bizde o kültür, zihniyet.
  • Bu pilotlar grubu kendilerini hep acikli gosteriyorlar. Gercekte ise hemen her hava yolu sirketini batiran bu pilotlar. Pilotlarin son kurbanlari Air France/KLM ve Lufthansa olacaga benziyor. Ne kadar az para aliyor bu pilotlar. Acindan oluyorlar neredeyse.
  • Bu kavga çekememezlik olsuğu sürece, tk ekiplerinin bırakın grevde bir araya gelmeyi, mevcut durumda da rahatça görülebileceği üzere uçakta bile bir araya gelmeleri mümkün değildir, bir kere almanyadaki sendika pilot sendikasıdıt sadece pilotların haklarını korumak için vardır, bizdeki sendika ise ortaya karışık sendikadır kimin hakkını koruyacağını bile bilmez ki ortada hal filan da yoktur (kendilerinin kazandırdığı) , pilotları suçlamak en kolay iştir lakin, kabin ve teknik sanki biraz koçbaşı olsun pilotlar istemektedir, mevcut durumda kabin veya teknik yeterli çoğunluğu sağlayacak kadar güçlüdür, isterlerse yapabilirler, birlik olun yapın slah sıkan mi var arkadaş
  • Frau merkel kendini nasıl zenginleştirmek biliyor....communizm yoldan devam ediyor. Mario draghi ve kriminal dostlari bekliyor cantalarla. Devlet maaşları düşürmek istiyor pilotlar buna karşı. A.b her sektörden işçi atılıyor ve maaşlar kesiliyor. Avrupa birliğin ideoloji 'si : "düşük ücrete mumkunse bedavaya insan çalıştirmak, ama o son imkansiz lakin Kesmek için her yöntemi denicez. Bize paraaaaaaa lazim yunanlari doyurmak icin" farkındamisiniz bilmiyorum ama avrupa birligindeki hedefi modern kolelik - siyaseti uygulamak. 28 ülkelerin içine ediliyor. Nigel farage i dinleyin youtube da. A dan Z ye kadar haklı.

Alman Pilot Sendikası'ndan (VC) yapılan açıklamada, Lufthansa ve Lufhansa kargo pilotlarının yarın saat 08.00-23.59'da iş bırakacağı ve grevin Almanya genelinde A380, A330, A340 ve B747 gibi uçak tipleriyle yapılacak uzun mesafeli uçuşları etkileyeceği belirtildi.

Açıklamada, sendikanın, Lufthansa'ya yaptığı 500 milyon avroluk maliyet tasarrufu sağlayabilecek "büyüme ve istihdam için ittifak" önerisinin kabul edilmediği hatırlatıldı.

Lufthansa'nın sendikaya hafta sonu görüşmelerinin yeniden açmak için iki teklif yaptığı aktarılan açıklamada, "Bunlar sadece ilk bakışta umut verici görünüyordu. Ancak daha detaylı bir analiz, bunun tekrar asılsız olduğunu ortaya koydu" denildi.

Açıklamada, Almanya genelinde yaklaşık 9 bin 600 üyeye sahip sendikanın yolcuların grevden etkilenmesinden dolayı üzgün olduğu ve Lufthansa yönetiminin ciddi bir kararlılık göstermesi durumunda görüşmelere devam edebilecekleri kaydedildi.

Alman Pilot Sendikası ile Lufthansa yönetimi arasındaki anlaşmazlık dolayısıyla 2014 yılının nisan ayından bu yana pilotlar, 12 kez greve gitmiş ve binlerce sefer iptal edilmişti.

Sendikayla Lufthansa yönetimi arasındaki görüşmelerde Lufthansa, Lufthansa-Cargo ve Germanwings şirketlerinde çalışan 5 bin 400 pilotun emekliliğe geçiş süreçleriyle ilgili anlaşma sağlanamıyor.

Lufthansa şirketi, pilotlarda en erken emeklilik yaşını 55'ten 60'a, görevden ayrılmadaki ortalama yaşı da 58'den 61'e çıkarmak istiyor.

Lufthansa pilotları yarın greve çıkıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

EU sceptic ~ 9 yıl önce
Biliyomusun ab sayesinde Öcalan ömür boyu ceza evinde curucek, yoksa saddam hussein gibi asilcakti. Belki ozaman Türkiye də barış olurdu. AB terörü destekliyor. Sen bunlarla uğraş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EU sceptic ~ 9 yıl önce
__ host Almanya'nın a dan Z ye kadar herşeyle tanıyorum. Yıllar geçtikçe siyaset yönleri değişiyor. AB de ve siyaseti ekonomi ona göre uygulaniyor. Sen ne anlarsın buranin durumundan, burda doğan vatandaşlar ancak anlar! Huyunu suyunu kulturunu gayet iyi biliyorum. Sen bos konuşacagina turkiyeyle ilgilen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EU sceptic ~ 9 yıl önce
Werwe Türkiye anlatmiyorumki. Almanya'nın durumununu. Anlamiyosan kapatirsin ceneni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SADA ~ 9 yıl önce
SEN KES SESİNİ ASLAN ALMANYANIN DURUMUNU ANLATIYORMUS COK BILIYORSUN . TURKIYEYI ANLATMIYORUM DIYOR BI DE KAFANI KALDIR DA ETRAFINA BAK
El turko ~ 9 yıl önce
bıyıklı bak sendikacılık nasıl oluyor bir bilet al almanyaya uç ögren bu işleri euro 3.38 olmuş F/o ların eğitim borcu 50% arttı maaşlar eridi afrikalarda 50 dolar hacırahla bazı otellerde akşam yemek yenmiyor kalitesiz oteller şımarık yöneticiler imdat AQ diyesim var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
HELAL OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 9 yıl önce
İste yabancı farki adamlar cesurca hak ariyor.ya biz?? 2kisi yanyana gelemiyoruzkorkudan odumuz patliyor.birbirimizin ayagini kaydirmakla mesguluz. Biraksalar para diye 80e kadar calisiriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nerde ~ 9 yıl önce
Bizde o kültür, zihniyet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 9 yıl önce
Bu pilotlar grubu kendilerini hep acikli gosteriyorlar. Gercekte ise hemen her hava yolu sirketini batiran bu pilotlar. Pilotlarin son kurbanlari Air France/KLM ve Lufthansa olacaga benziyor. Ne kadar az para aliyor bu pilotlar. Acindan oluyorlar neredeyse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sergio ~ 9 yıl önce
Bu kavga çekememezlik olsuğu sürece, tk ekiplerinin bırakın grevde bir araya gelmeyi, mevcut durumda da rahatça görülebileceği üzere uçakta bile bir araya gelmeleri mümkün değildir, bir kere almanyadaki sendika pilot sendikasıdıt sadece pilotların haklarını korumak için vardır, bizdeki sendika ise ortaya karışık sendikadır kimin hakkını koruyacağını bile bilmez ki ortada hal filan da yoktur (kendilerinin kazandırdığı) , pilotları suçlamak en kolay iştir lakin, kabin ve teknik sanki biraz koçbaşı olsun pilotlar istemektedir, mevcut durumda kabin veya teknik yeterli çoğunluğu sağlayacak kadar güçlüdür, isterlerse yapabilirler, birlik olun yapın slah sıkan mi var arkadaş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EU sceptic ~ 9 yıl önce
Frau merkel kendini nasıl zenginleştirmek biliyor....communizm yoldan devam ediyor. Mario draghi ve kriminal dostlari bekliyor cantalarla. Devlet maaşları düşürmek istiyor pilotlar buna karşı. A.b her sektörden işçi atılıyor ve maaşlar kesiliyor. Avrupa birliğin ideoloji 'si : "düşük ücrete mumkunse bedavaya insan çalıştirmak, ama o son imkansiz lakin Kesmek için her yöntemi denicez. Bize paraaaaaaa lazim yunanlari doyurmak icin" farkındamisiniz bilmiyorum ama avrupa birligindeki hedefi modern kolelik - siyaseti uygulamak. 28 ülkelerin içine ediliyor. Nigel farage i dinleyin youtube da. A dan Z ye kadar haklı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
werwe ~ 9 yıl önce
guldurmeyın ınsanı turkıyeyı anlat demedık kı sana :D

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000