02 Ağustos 2016, Salı 16:29:46

Lufthansa kar beklentisini düşürdü

Avrupa’da yaşanan terör saldırıları, politik istikrarsızlık ve Türkiye’de meydana gelen darbe girişimi Lufthansa’yı kötü etkiledi.
  • T.C. MUKADDERATI DEĞİŞMİŞ FENAFİLİHVAN KARDEŞLİĞİYLE HAMİYET DEĞERLERİNİ KORUYAN KABUĞUNDA ÇIKMIŞ DÜZE ÇIKMIŞTIR .JAKOBENCİLER MAKYAVELİSTLER ŞANSÖLYECİLER MONARŞİSTLER EMPERYALLAR. AOLİGARKLAR İĞRENÇ PRAGMATİS İNGİLİZLER T.C. İLGA ETMEYE ÇALIŞTILAR. T.C. CİHANŞUMUL. UNİVERSAL STATE DEVLET OLMA YOLUNDA İLERLİYOR. NÜFUSU BÜYÜK PROJELERİ. SAVUNMA SANAYİ VB .İSLAMBİRLİĞİ ORDUSU. VE İNTELJİANCE ESPİYONAJLARI. DÜNYADA GIPTAYLA BAKMAKTA DÜNYA 5 TEN. BÜYÜK DEMESİYLE. ATLANTİK ÜLKELERİNİ. UYANDIRMAKTADIR T.C. JEOPOLITIK. JEOSIYASI JEOENERJİ ÜSTÜ VE BÖLGESİDİR ABD KENDİ GÜVENLİĞİ İÇİN SÖZDE. AFKANİSTAN İNGİLİZ EMPERYAL COLONİALİSTLER MÜSLEMLEKER IRAKA GİRİYORSA BİZDE HALEPTE BAŞİKADA ÜSTLER HAVLIMANI YAPMAMIŞ ANAMIZIN AK ŞUTU KADAR HELALDIR. T.C. CARİ AÇIĞI PKK VE DAĞA BOŞA MERMİ ATAN FETÖCÜLER. YÜZÜNDENDİR. İŞİD DHKPC. İŞBİRLİKÇİLERDENDİR. AMA ARTIK BİTİRDİK BİTİRİORUZ. BİTECEKTİR. 2023 2053. 2071. NEW WORLD DENGESİNDE. T.C. VARDIR VAR OLACAKTIR. YAŞASIN İSLAM ORDUSU. YAŞASIN T.C. YAŞASIN İNSANLIK. TÜRKÜYLE KÜRDÜYLE ÇERKEZİYLE LAIYLA BİR BERABER OLALIM YETER Kİ FENAFİLİHVAN. OLALIM. DİĞERKAM HODKAM OLALIM. İYİ DOĞRU. FAYDALI. OLALIM. PARASELSUS. DER Kİ. 1. GÜÇTÜR. İRİ TEK OLALIM NE YAPARSALAR YAPSINLAR. NE TUZAK KURASALAR KURSUNLAR. T.C. ENERJİ. ÜSTÜDÜR. HZ.MUH S.A.V. GERÇEKTEN T.C. FATİHTEN ANLATMIŞTIR. M.K.ATATÜRK. DER Kİ. İSTİKBAL. GÖKLERDEDİR. HAVALANI. UZAYALANI. MİKROÇİPLERLER DONATILMIŞ FÜZELER UÇAKLAR HAVALANLARI. YAPMALIYIZ. Şifre bu İSTE+İNAN+ÇALIŞ=BAŞARI. 13
  • THY batacak siz neyin kafasındasınız menüyü kaldırmışlar uzakta. Tek servis var lokum yok lh hayatta batmaz
  • Daha kötü günleri geride.Onlarin köklerini kurutacagiz.3.Havalimani bir açilsin görecez Lüfthansa sömürgesini...
  • türkhavayollarina tebrik ediyorum her yere ucuyor hayirli ugurlu olsun Allah bize nazar deymesin türkhavayollarimiza
  • türkhavayollarini tebrik ediyorum her yere gidiyorum thy gurur duyuyorum tesekkurler türkiye
  • çok büyük bir cisim yaklaşıyor
  • Thy yuxunden cok zorda kaldi hatta bitti
  • Thy yuxunden cok zorda kaldi hatta bitti
  • thy
  • Tek büyük THY

Alman havacılık devi Lufthansa, yapılan seyahat uyarıları nedeniyle harcama kesintilerine odaklanacağını duyurdu.

Lufthansa iki hafta önce de uzun menzilli rotalarda yaşanan rezervasyon düşüşleri nedeniyle bu yılki kar beklentisini düşürmüştü. Alman havayolu, geçen yıl elde edilen gelirin altında kalınabileceğini duyurdu.

Air France ve KLM gibi büyük Avrupalı havayolu şirketleri de yıllık gelirlerinini düşmesinden endişe ettiklerini duyurdu.

Lufthansa kar beklentisini düşürdü

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

MPLTÜSTĞMN ~ 8 yıl önce
T.C. MUKADDERATI DEĞİŞMİŞ FENAFİLİHVAN KARDEŞLİĞİYLE HAMİYET DEĞERLERİNİ KORUYAN KABUĞUNDA ÇIKMIŞ DÜZE ÇIKMIŞTIR .JAKOBENCİLER MAKYAVELİSTLER ŞANSÖLYECİLER MONARŞİSTLER EMPERYALLAR. AOLİGARKLAR İĞRENÇ PRAGMATİS İNGİLİZLER T.C. İLGA ETMEYE ÇALIŞTILAR. T.C. CİHANŞUMUL. UNİVERSAL STATE DEVLET OLMA YOLUNDA İLERLİYOR. NÜFUSU BÜYÜK PROJELERİ. SAVUNMA SANAYİ VB .İSLAMBİRLİĞİ ORDUSU. VE İNTELJİANCE ESPİYONAJLARI. DÜNYADA GIPTAYLA BAKMAKTA DÜNYA 5 TEN. BÜYÜK DEMESİYLE. ATLANTİK ÜLKELERİNİ. UYANDIRMAKTADIR T.C. JEOPOLITIK. JEOSIYASI JEOENERJİ ÜSTÜ VE BÖLGESİDİR ABD KENDİ GÜVENLİĞİ İÇİN SÖZDE. AFKANİSTAN İNGİLİZ EMPERYAL COLONİALİSTLER MÜSLEMLEKER IRAKA GİRİYORSA BİZDE HALEPTE BAŞİKADA ÜSTLER HAVLIMANI YAPMAMIŞ ANAMIZIN AK ŞUTU KADAR HELALDIR. T.C. CARİ AÇIĞI PKK VE DAĞA BOŞA MERMİ ATAN FETÖCÜLER. YÜZÜNDENDİR. İŞİD DHKPC. İŞBİRLİKÇİLERDENDİR. AMA ARTIK BİTİRDİK BİTİRİORUZ. BİTECEKTİR. 2023 2053. 2071. NEW WORLD DENGESİNDE. T.C. VARDIR VAR OLACAKTIR. YAŞASIN İSLAM ORDUSU. YAŞASIN T.C. YAŞASIN İNSANLIK. TÜRKÜYLE KÜRDÜYLE ÇERKEZİYLE LAIYLA BİR BERABER OLALIM YETER Kİ FENAFİLİHVAN. OLALIM. DİĞERKAM HODKAM OLALIM. İYİ DOĞRU. FAYDALI. OLALIM. PARASELSUS. DER Kİ. 1. GÜÇTÜR. İRİ TEK OLALIM NE YAPARSALAR YAPSINLAR. NE TUZAK KURASALAR KURSUNLAR. T.C. ENERJİ. ÜSTÜDÜR. HZ.MUH S.A.V. GERÇEKTEN T.C. FATİHTEN ANLATMIŞTIR. M.K.ATATÜRK. DER Kİ. İSTİKBAL. GÖKLERDEDİR. HAVALANI. UZAYALANI. MİKROÇİPLERLER DONATILMIŞ FÜZELER UÇAKLAR HAVALANLARI. YAPMALIYIZ. Şifre bu İSTE+İNAN+ÇALIŞ=BAŞARI. 13

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok komiksiniz ~ 8 yıl önce
THY batacak siz neyin kafasındasınız menüyü kaldırmışlar uzakta. Tek servis var lokum yok lh hayatta batmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen ~ 8 yıl önce
sen batin titanik gibi
Kralınoğlu ~ 8 yıl önce
Lokumla mı oluyormuş o işler ? Güldürdün kendine :) menü lokum bunlar hep gereksiz yük şirkete. Sırf israf.
3.Havalimani ~ 8 yıl önce
Daha kötü günleri geride.Onlarin köklerini kurutacagiz.3.Havalimani bir açilsin görecez Lüfthansa sömürgesini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kütahya43 ~ 8 yıl önce
türkhavayollarina tebrik ediyorum her yere ucuyor hayirli ugurlu olsun Allah bize nazar deymesin türkhavayollarimiza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aslan43 ~ 8 yıl önce
türkhavayollarini tebrik ediyorum her yere gidiyorum thy gurur duyuyorum tesekkurler türkiye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkat ~ 8 yıl önce
çok büyük bir cisim yaklaşıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 8 yıl önce
Thy yuxunden cok zorda kaldi hatta bitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 8 yıl önce
Thy yuxunden cok zorda kaldi hatta bitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 8 yıl önce
thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B777 personeli ~ 8 yıl önce
Tek büyük THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000