05 Mart 2009, Perşembe 08:57:08

Lufthansa İtalya'yı fethedecek

İtalya'dan Avrupa kentlerine sefer sayısını arttıran Alman milli havayolu şirketi Lufthansa, Nisan ayından itibaren İtalya sınırları içerisinde iç hat uçuşlarına başlayacak. Lufthansa’dan yapılan açıklamada, şirketin Milano Malpensa Havaalanı’ndan Roma, Napoli ve Bari’ye uçacağı bildirildi.
  • bunlar yalan inanmayın kaynak saglam ramp slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • Bazı kişiler hayal görüyorlar.Lufthansa Havaş'a geçiyormuş!!! Lufthansa kaliteli büyük bir şirket. Havaş bedava baksa yine oraya geçmez.Çünkü onların aradığı kalite.O kalite de Ataürk Hava Limanında bir tek Çelebi'de var.Havaş değil Lufthansa'yı almak elindeki uçakları tutabilecekmi acaba.Önce bunun hesabını yapsınlar.
  • Kardeşim sen bi kere türkçe özürlüsün bu yazdığın yazıdan belli ikincisi hayelperest birisin ben bir çelebi çalışanı olarak seni aydınlatayım Lufthansa 1984 yılından beri bizden yani Çelebiden hizmet alıyor aramızda çok sağlam bağlar var macaristanda da bizden hizmet alıyor inşallah %100 ihtimal ile mumbai de bizden hizmet almaya devam edecek biz kolay kolay uçak bırakmayız sen kendini avut dur
  • harika bir haber. lufthansa'ya güveniyoruz.
  • evt arkadas 1 ve ya 5 mayısta lutfansa tk la havas bakacak zaten lutfansa tk ortak celebi ilk firesini vermis iyi olmus arks
  • Lufthansa yöneticileri akıllı. THY nı kandırııp % 50 ortak olduğu ve genel müdürünün de kendinden (alman) olduğu SUN EXPRESS vasıtasıyla 30 uçakla Türkiye iç hatlarını ele geçirdi. Şimdi de İtalya ya el atmış. Akıllı adamlar. THY ne "sen aslansın büyümelisin" deyip, boyuna SUN EX. e uçak aldırıp hat açtıryorlar. Olan pegasus ile atlas'a oluyordur.
  • slm öncelikle 1 mayıstan sonra lutfansa havasa geciyormus ihayeli havas almıs gecmis olsun celebi .

Alman Hava Yolları Lufthansa, İtalya’daki uçuş ağını genişletiyor. Şubat 2009 başından itibaren İtalya’nın Milano kentinden Fransa’nın başkenti Paris ve İspanya’nın Barcelona kentine günlük seferlere başlayan Lufthansa, bu haftadan itibaren de Belçika’nın Brüksel, Macaristan’ın Budapeşte, Romanya’nın Bükreş ve İspanya’nın Madrid kentlerine uçmaya başladı. Lufthansa’nın İtalya’dan İngiltere’de Londra Heathrow Havaalanı ve Portekiz’de Lizbon Havaalanı’na yapacağı seferler ise Mart ayı sonunda başlayacak. 

İtalya’dan diğer Avrupa kentlerine uçuş ağını bu seferlerle genişleten Lufthansa, Nisan 2009’dan itibaren de İtalya içerisinde iç hat seferlerine başlıyor. Milano Malpensa Havaalanı’ndan Roma, Napoli ve Bari’ye uçacağı bildirilen Lufthansa’nın bu seferler için filosuna Airbus A319 tipi iki uçak ilave edeceği belirtildi. 


 

Lufthansa İtalya'yı fethedecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
bunlar yalan inanmayın kaynak saglam ramp slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bazı kişiler hayal görüyorlar.Lufthansa Havaş'a geçiyormuş!!! Lufthansa kaliteli büyük bir şirket. Havaş bedava baksa yine oraya geçmez.Çünkü onların aradığı kalite.O kalite de Ataürk Hava Limanında bir tek Çelebi'de var.Havaş değil Lufthansa'yı almak elindeki uçakları tutabilecekmi acaba.Önce bunun hesabını yapsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kardeşim sen bi kere türkçe özürlüsün bu yazdığın yazıdan belli ikincisi hayelperest birisin ben bir çelebi çalışanı olarak seni aydınlatayım Lufthansa 1984 yılından beri bizden yani Çelebiden hizmet alıyor aramızda çok sağlam bağlar var macaristanda da bizden hizmet alıyor inşallah %100 ihtimal ile mumbai de bizden hizmet almaya devam edecek biz kolay kolay uçak bırakmayız sen kendini avut dur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
harika bir haber. lufthansa'ya güveniyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
evt arkadas 1 ve ya 5 mayısta lutfansa tk la havas bakacak zaten lutfansa tk ortak celebi ilk firesini vermis iyi olmus arks

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lufthansa yöneticileri akıllı. THY nı kandırııp % 50 ortak olduğu ve genel müdürünün de kendinden (alman) olduğu SUN EXPRESS vasıtasıyla 30 uçakla Türkiye iç hatlarını ele geçirdi. Şimdi de İtalya ya el atmış. Akıllı adamlar. THY ne "sen aslansın büyümelisin" deyip, boyuna SUN EX. e uçak aldırıp hat açtıryorlar. Olan pegasus ile atlas'a oluyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
slm öncelikle 1 mayıstan sonra lutfansa havasa geciyormus ihayeli havas almıs gecmis olsun celebi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000