12 Temmuz 2017, Çarşamba 16:17:53

Lufthansa ilk yarıda rekor kırdı

Lufthansa Group Havayolları, 2017 yılının ilk yarısında 60 milyonun üzerinde yolcu taşıdı
  • Yakışır Lufthansa´ma
  • Lafla peynir ekmek gemisi başka şey, zeka, planlama ve uygulamada ortak akla güven başka şey. 3 şirketmiş beş şirketmiş. İnanarak altımızı oymakta durmak yok, yola devam!
  • Hey dostum senin derdin ne ? Kahrolasıca Lufthansa dan bize ne ? Niye başka bir Airlines değilde bu lanet Lufthansa? Adamım söylermişin ?
  • Bu rakamların içerisinde Lufthansa nın yan kuruluş havayolları da dahilmi Swıs Avusturya Sunexpres Euronews Germanews gjbi havayollarının rakamları
  • Gercekten merak ediyorum, neden nasil lufthansa doluluk oraninda karlilikta bizden daha iyi oluyor? Biri aciklayabilir mi? Aklim almiyor. Eksigimiz ne?
  • Lufthansa tek olsa kaç milyon yolcu taşırdı. Swiss, Austrianla birlikte 60 milyon taşımış büyütmeyelim.
  • Sadce thy 30.3 milyon yolcu taşıdı
  • Bizi kıskanan ama ne hikmetse iktidarca birçok ihalenin verildiği, köprü,yol vs inşaatlarında finansman ve ekipmanlarını kullandığımız , özellikle en küçüğünden en büyüğüne devlet adamlarınca arabalarına hayran olduğumuz ve vatandaşlarını ülkemize sadece kimlikle sokup onların vergisiz ülkemizde ev,arsa almalarına izin verdiğimiz Almanya'nın devlet tarafından el altından desteklenmeyen,torpil diye bir şeyin olmadığı,fırıncı,çaycı,yandaşın tepeden inme ykb başkanı,ceo,müdür vs olamadığı şirketi Lufthansa'dan kıskandıran başarı...
  • yahu adamlar gunlerce greve gitti.. ve bu neredeyse tum ucuslari etkiledi, yine de rekor kirdilar.. bizde ise yolcu dusus nedenlerinden biri olarak libya gosterilmisti bir kac yil once..

2017 yılının Haziran ayında Lufthansa Group Havayolları, bir önceki yılın aynı dönemine göre %18 artışla yaklaşık 12 milyon yolcu taşıdı. Aynı dönemde yolcu kapasitesi, bir önceki yıla göre %12.3, gelir ise %15.9 artış gösterdi. Doluluk oranı ise 2.6 puan artışla %82.8’e yükseldi.

Haziran ayında döviz bazlı fiyatlandırmanın sonuçları satışlara olumlu olarak yansıdı.

2017 yılının ilk yarısında, geçen yılın aynı dönemine göre %17.2 artışla yaklaşık 60 milyon yolcu taşındı. Genel olarak, Lufthansa Group, 2017 yılının ilk yarısında şu ana kadarki en yüksek yolcu sayısına ulaştı. Doluluk oranı ise, bir önceki yıla göre 2.7 puan artış göstererek tarihi bir oranla %79 olarak kaydedildi.

Haziran ayında kargo kapasitesi %2.9 artarken, kargo geliri %8.1’e yükseldi. Aynı dönemde kargoda doluluk oranı 3.3 puan arttı. 2017 yılının ilk yarısında ise kargo kapasitesi, bir önceki yıla göre %2.9 artış gösterdi. Bu dönemde kargo geliri %7.1 artış gösterirken, doluluk oranı 2.7 puan yükseldi.

Grup Havayolları
Haziran ayında Lufthansa Group Havayolları, Lufthansa Alman Hava Yolları, SWISS ve Austrian, bir önceki yıla göre %6.7, geçen yılın aynı ayına göre %5.1 artışla 8.8 milyon yolcu taşıdı. Geçen yıla kıyasla yolcu kapasitesi Haziran ayında %2.6 oranında artış gösterirken, aynı zamanda sefer sayısı da %1.9 oranında azaltıldı. Satış hacmi aynı dönemde %6.2 artarken, doluluk oranı 2.8 puan artarak %83.2'ye yükseldi. Yılın ilk yarısında ise Grup havayolları, bir önceki yılın aynı dönemine göre %5.9 artışla 45.5 milyon yolcu taşıdı. Aynı dönemde doluluk oranı, 3 puan artarak %79,3'e yükseldi.

Lufthansa Alman Havayolları Haziran ayında, geçen yılın aynı ayına göre %2.7 artışla 6 milyon yolcu taşıdı. Haziran ayında yolcu kapasitesinde %0.5'lik, gelirde ise %4'lük bir artış kaydedildi. Doluluk oranı, bir önceki yıla göre 2.9 puanlık bir artış ile %84’e yükseldi.

2017 yılının ilk yarısında ise Lufthansa Alman Hava Yolları, geçen yılın aynı dönemine göre %4.8 artışla 31.2 milyon yolcu taşıdı. Doluluk oranı, 2016 yılının ilk yarısına göre 3.4 puanlık bir artış ile %79.9’a yükseldi. Sonuç olarak, Lufthansa Alman Hava Yolları hem Haziran ayında hem de yılın ilk yarısında uçuş kapasitesinde tarihi bir başarı elde etti.

Lufthansa ilk yarıda rekor kırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

LH ~ 7 yıl önce
Yakışır Lufthansa´ma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnanç versus zeka ~ 7 yıl önce
Lafla peynir ekmek gemisi başka şey, zeka, planlama ve uygulamada ortak akla güven başka şey. 3 şirketmiş beş şirketmiş. İnanarak altımızı oymakta durmak yok, yola devam!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cc ~ 7 yıl önce
Hey dostum senin derdin ne ? Kahrolasıca Lufthansa dan bize ne ? Niye başka bir Airlines değilde bu lanet Lufthansa? Adamım söylermişin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
........ ~ 7 yıl önce
Bu rakamların içerisinde Lufthansa nın yan kuruluş havayolları da dahilmi Swıs Avusturya Sunexpres Euronews Germanews gjbi havayollarının rakamları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 7 yıl önce
Gercekten merak ediyorum, neden nasil lufthansa doluluk oraninda karlilikta bizden daha iyi oluyor? Biri aciklayabilir mi? Aklim almiyor. Eksigimiz ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanit ~ 7 yıl önce
1-Almanya'da tekel, kisi basi geliri 40000$'nin üzerinde olan büyük bir alanda-Orta ve Bati Avrupa neredeyse tekel konumunda. 2-Daha verimli ve kapitalizmin genel ilkelerine uygun yönetildigi kesin, ki cok büyük iki dezavantaja sahipler; calisanlarin sirkete maliyeti oransal olarak TK'ya göre cok daha fazla ve düzenlemeler esnekliklerini kisitliyor(Saat 22'de havaalanlari kapaniyor mesela). 3-Goygoylara bakmayin, AB'nin motoru Almanya, dolayisi ile isin talep boyutunda dalgalanmalara cok kapalilar, planlamalarini cok daha dogru yapabiliyorlar.(Almanlarin planlama konusundaki mükemmeliyetcilikleri de var tabii) 4-Konuyla dogrudan ilgisi yok ama yemekleri rezalet :( burada bes gömlek üstün TK.
Türk ~ 7 yıl önce
Lufthansa tek olsa kaç milyon yolcu taşırdı. Swiss, Austrianla birlikte 60 milyon taşımış büyütmeyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İki katı ~ 7 yıl önce
Üçü aslında tek şirket.
Bizimkini niye haber yapmıyon ~ 7 yıl önce
Sadce thy 30.3 milyon yolcu taşıdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyy Almanya ! ~ 7 yıl önce
Bizi kıskanan ama ne hikmetse iktidarca birçok ihalenin verildiği, köprü,yol vs inşaatlarında finansman ve ekipmanlarını kullandığımız , özellikle en küçüğünden en büyüğüne devlet adamlarınca arabalarına hayran olduğumuz ve vatandaşlarını ülkemize sadece kimlikle sokup onların vergisiz ülkemizde ev,arsa almalarına izin verdiğimiz Almanya'nın devlet tarafından el altından desteklenmeyen,torpil diye bir şeyin olmadığı,fırıncı,çaycı,yandaşın tepeden inme ykb başkanı,ceo,müdür vs olamadığı şirketi Lufthansa'dan kıskandıran başarı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginc ~ 7 yıl önce
yahu adamlar gunlerce greve gitti.. ve bu neredeyse tum ucuslari etkiledi, yine de rekor kirdilar.. bizde ise yolcu dusus nedenlerinden biri olarak libya gosterilmisti bir kac yil once..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gamlı baykuş ~ 7 yıl önce
Asıl darbeyi Rus uçağını düşürünce yedik

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000