12 Ocak 2018, Cuma 16:08:43

Lufthansa Grubu 2017'de 130 milyon yolcu taşıdı

Lufthansa Grubu Havayolları, 2017 yılında 130 milyon yolcu taşıyarak tüm zamanların en yüksek rakamına ulaştı
  • Bravo LH
  • almanlar bizi kıskanıyor
  • Hop zıplayalım hop oynayalım, Almanlar bizi kıskanıyor diye kendimizi avutalım. Lufthansa Avrupa'yı topladı kar üstüne kar yapıyor aldığı personel zeki ve eğitimli, beleş upgrade yok hediyecikler yok, dayısı olanı işe almak yok, Üst Yönetimde boş insan yok, plansız iş yok.. THY gibi gibi çiftlik değil..
  • Tek bir hub’ı en birinci yapacağız diye kastıkça başka şehirleri yabancılara kaptırıyoruz
  • Almanya'da arabalar kaldırımlara park ediyor, trafikte makas atan, drift yapanlar gani, yaya geçidinde durmayanları dövüyorlar ortada polis yok olsa bile havagazı, her iş torpille, hemşehricilikle oluyor, damatlar bakan oluyor, ihaleler eşe dosta veriliyor, yolsuzlukların üstü örtülüyor, suç patlama yapmış, kadın ve çocuklara tecavüz, şiddet rekor kırıyor, et, araba, benzin, elektrik vs dünyanın en pahalısı. Gelsin bizdeki nizamı, düzeni, insanlığı, gelişmişliği.hakkı, hukuku falan görsün de kıskansın almanlar.
  • eee bize ne emekli olduysa? buda haber sanki yaa...öhhh geldi öhhhhh
  • Torpilin, kul hakkı yemenin olmadığı yerde huzur da olur bereket de.
  • Alman derin devletinin nasıl Lufthansaya sahip çıktıgının son örneğini Airberlin in iflasa götürülmesinde yaşandiğini maalesef gözlemledik. Bizler milli hava yolumuz THY ve özel hava yollarımız ın ne zaman kötüye gidip iflas edeceğinin hesabını yaparken, son 5 yılda büyük özveri ile her yıl sıcak para aktaran ve Airberlin i ayakta tutan Etihat ve Esas holding e Lufthansa ve devlet poşitikası ile Germanwings ceo su Winkelmann tesadüfen istifa edip Lufthansaya ordan da 8 ay önce Airberlin e CEO (tetikci) olarak atandırılıp, Airberlin in yabancıların eline geçmesini (büyük hissedarlar Ehihat ve Esas holding) engelleyip, Airberlin nin iflasını yönetmiştir. Bu şekilde Lufthansa (airberlin deki 82 uçagı ekibi ile alıp) hem iç hatlarda hemdd Almanya ötesi bir çok hatta Monopol olup yoluna devam etmektedir.. sonuç olarak Milli taşıyıcılarımıza (hem THY hemde özel havayollarımıza)!! Saygılar-Hamburg
  • Kesin paralelciler çalışıyordur LH Group'da, Allah'tan THY'de yok, malüm çiflik olunca hep koyun var.. Eeey müdürler , samanlarınızı eksik etmeyin, maaşlarınız ithal saman için iyileştirme yapılacak ... Hahaha
  • Lufhansa ile Thy yi kimse mukayese etmesin. Nedeni Almanya nın en başta kişi başı milli geliri ekonomik gücü ve bu havayolunun bünyesinde bulunan 6 tane havayolu . Bir nedenide Thy bir noktadan uluslar arası uçuyor Atatürk havalimanı . Lufthansa Frankfurt Münih Hamburg Düseldorf Viyana Zürih Ceneva Bruxel gibi alanlardan uluslarası uçuyor mukayese bile yapılamaz.

Aralık 2017'de Lufthansa Grubu Havayolları, bir önceki yılın aynı dönemine göre %19,9 artış ile 9,3 milyon yolcu taşıdı. Aynı dönemde yolcu kapasitesi önceki yıla göre %14,2, gelir ise %15,9 artış gösterdi. Doluluk oranı ise Aralık 2016'ya göre 1.1 puan artışla %78,9'e yükseldi. Aralık ayında kur ayarlı fiyatlandırma ortamı pozitif devam etti. Aynı dönemde kargo kapasitesi bir önceki yılın Aralık ayına göre %6,6, kargo geliri %5,8 artış gösterirken kargo doluluk oranı %0,5 düşüş gösterdi.

2017 yılında Lufthansa Grubu Havayolları, toplamda 130 milyon yolcu taşıyarak tüm zamanların en yüksek rakamına ulaştı. 2017 yılında doluluk oranı ise %80,9 ile tarihi bir rekor kaydetti. 2017 yılında kargo kapasitesi bir önceki yıla göre %3.3, kargo geliri ise %7,4 oranında arttı. Kargo doluluk oranı ise 2016 yılına göre  2.7 puan artış gösterdi.

Network Taşıyıcılar

Aralık ayında Network taşıyıcılar - Lufthansa Alman Hava Yolları, SWISS ve Austrian -  geçen yılın aynı ayına göre %7,4 artışla 7 milyon yolcu taşıdı. Aralık ayında yolcu kapasitesi %4,5 oranında artış gösterdi. Satış hacmi aynı dönemde %5,8 artarken, doluluk oranı %1 artarak %78,7'ye yükseldi.

2017 yılında network taşıyıcılar, bir önceki yıla göre %6,8 artışla 97,4 milyon yolcu taşıdı. Doluluk oranı ise, 2.1 puan artarak %81,1'e yükseldi.

Aralık ayında Lufthansa Alman Havayolları, bir önceki yılın aynı ayına göre %7,3 artışla 4,7 milyon yolcu taşıdı. Aralık ayında yolcu kapasitesi %4,2, gelir ise %5,1 artış gösterdi. Doluluk oranı, bir önceki yılın aynı ayına göre 0.7 puanlık bir artış ile %79,2’ye yükseldi.

2017 yılında Lufthansa Alman Havayolları, bir önceki yıla göre %6,1 artışla 66,2 milyon yolcu taşıdı. Doluluk oranı ise 2.5 puanlık bir artış ile %81,6’ya yükseldi.

Noktadan noktaya (point-to-point) servisler

Aralık ayında Lufthansa Group’un point-to-point havayolları Eurowings ve Brussels Airlines, 2,1 milyonu kısa mesafeli uçuşlarda ve 251,000’i uzun mesafe uçuşlarda olmak üzere yaklaşık 2,4 milyon yolcu taşıdı. Bu rakam, bir önceki yıla göre %80,3'lük bir artışa karşılık gelmektedir. Aralık ayında kapasite, bir önceki yılın aynı dönemine göre %107,2’ye, satış hacmi %113’e yükselirken, doluluk oranı ise 2.2 puan artarak %79,4’e yükseldi. Aralık ayında kısa mesafeli operasyonlarda, bir önceki yılın aynı dönemine göre yolcu kapasitesinde %77,7, gelirde %90,1 artış yaşandı. Doluluk oranı ise, 5.0 puan artarak %77,0’a yükseldi. Uzun mesafeli operasyonlarda ise, doluluk oranı 5.7 puan düşüş göstererek %82,7 olarak kaydedildi. Aynı dönemde kapasitede %170,1, gelirde %152,8 artış kaydedildi.

Aralık 2017 yılında Lufthansa Group’un point-to-point havayolları Eurowings ve Brussels Airlines, bir önceki yıla göre %77,0 artışla 32,6 milyon yolcu taşıdı. Aynı dönemde doluluk oranı, 0.3 puan artış ile %79,9 olarak gerçekleşti.
 

Lufthansa Grubu 2017'de 130 milyon yolcu taşıdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Bravo ~ 6 yıl önce
Bravo LH

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hain kostok ~ 6 yıl önce
almanlar bizi kıskanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hop ikramiye löp elitplus ~ 6 yıl önce
Hop zıplayalım hop oynayalım, Almanlar bizi kıskanıyor diye kendimizi avutalım. Lufthansa Avrupa'yı topladı kar üstüne kar yapıyor aldığı personel zeki ve eğitimli, beleş upgrade yok hediyecikler yok, dayısı olanı işe almak yok, Üst Yönetimde boş insan yok, plansız iş yok.. THY gibi gibi çiftlik değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En büyük İstanbul ~ 6 yıl önce
Tek bir hub’ı en birinci yapacağız diye kastıkça başka şehirleri yabancılara kaptırıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskanıyorlar bizi ~ 6 yıl önce
Almanya'da arabalar kaldırımlara park ediyor, trafikte makas atan, drift yapanlar gani, yaya geçidinde durmayanları dövüyorlar ortada polis yok olsa bile havagazı, her iş torpille, hemşehricilikle oluyor, damatlar bakan oluyor, ihaleler eşe dosta veriliyor, yolsuzlukların üstü örtülüyor, suç patlama yapmış, kadın ve çocuklara tecavüz, şiddet rekor kırıyor, et, araba, benzin, elektrik vs dünyanın en pahalısı. Gelsin bizdeki nizamı, düzeni, insanlığı, gelişmişliği.hakkı, hukuku falan görsün de kıskansın almanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kırım34 ~ 6 yıl önce
eee bize ne emekli olduysa? buda haber sanki yaa...öhhh geldi öhhhhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ülen ~ 6 yıl önce
Yanlış yere yazmışın...
Lh vs tk ~ 6 yıl önce
Torpilin, kul hakkı yemenin olmadığı yerde huzur da olur bereket de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devlet Politikası ~ 6 yıl önce
Alman derin devletinin nasıl Lufthansaya sahip çıktıgının son örneğini Airberlin in iflasa götürülmesinde yaşandiğini maalesef gözlemledik. Bizler milli hava yolumuz THY ve özel hava yollarımız ın ne zaman kötüye gidip iflas edeceğinin hesabını yaparken, son 5 yılda büyük özveri ile her yıl sıcak para aktaran ve Airberlin i ayakta tutan Etihat ve Esas holding e Lufthansa ve devlet poşitikası ile Germanwings ceo su Winkelmann tesadüfen istifa edip Lufthansaya ordan da 8 ay önce Airberlin e CEO (tetikci) olarak atandırılıp, Airberlin in yabancıların eline geçmesini (büyük hissedarlar Ehihat ve Esas holding) engelleyip, Airberlin nin iflasını yönetmiştir. Bu şekilde Lufthansa (airberlin deki 82 uçagı ekibi ile alıp) hem iç hatlarda hemdd Almanya ötesi bir çok hatta Monopol olup yoluna devam etmektedir.. sonuç olarak Milli taşıyıcılarımıza (hem THY hemde özel havayollarımıza)!! Saygılar-Hamburg

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesin ~ 6 yıl önce
Kesin paralelciler çalışıyordur LH Group'da, Allah'tan THY'de yok, malüm çiflik olunca hep koyun var.. Eeey müdürler , samanlarınızı eksik etmeyin, maaşlarınız ithal saman için iyileştirme yapılacak ... Hahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
........ ~ 6 yıl önce
Lufhansa ile Thy yi kimse mukayese etmesin. Nedeni Almanya nın en başta kişi başı milli geliri ekonomik gücü ve bu havayolunun bünyesinde bulunan 6 tane havayolu . Bir nedenide Thy bir noktadan uluslar arası uçuyor Atatürk havalimanı . Lufthansa Frankfurt Münih Hamburg Düseldorf Viyana Zürih Ceneva Bruxel gibi alanlardan uluslarası uçuyor mukayese bile yapılamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000