08 Eylül 2011, Perşembe 14:55:50

LUFTHANSA 'EN İYİ' SEÇİLDİ...

5.000’i aşkın seyahat şirketi, destinasyon ve seyahat acentesi arasında Lufthansa yine 213.000’i aşkın uzmandan oluşan bağımsız değerlendirme komitesi tarafından “Avrupa’nın Lider Havayolu Şirketi” seçildi. Lufthansa bu prestijli ödülü böylelikle üç yıl üstüste kazanmış oldu...
  • Ya iyide Ams -Ank uctuk ailece Munih baglantili,gidis ve donuste bavullarimiz 4 er gun sonra geldi bu nasil bir is anlayamadim her iki seferdede Munihte kalmis.tabi bu hos bi durum degil.
  • THY icin BEST AIRLINE OF EUROPE 2011 yaziyor nedense?best lokanta diye yazmamis datli kardesim...
  • Skytrax en iyi uçan lokanta ödülü vermemişse hiç anlamı yok. lufthansa boşuna sevinmesin.
Değerlendirme yapılırken yenilikçi ürün ve hizmetler, yaratıcılık, hizmet performansı ve müşteri memnuniyeti gibi tüm ticari unsurlar dikkate alınıyor. 
 
Dünya Seyahat Ödülleri Başkan Yardımcısı Manon Han ödüle ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı:  “Geçtiğimiz 12 ay içinde havacılık sektörü çok çalkantılı bir dönem yaşamış olmasına rağmen, Lufthansa - rakipleri ciddi sıkıntılar yaşarken - gelirini artırmayı, üstün müşteri hizmetini sürdürmeyi ve pazar payını yükseltmeyi başaran nadir şirketler arasında yer aldı. Bu nedenle de Lufthansa Dünya Seyahat Ödülleri (WTA) tarafından  ’Avrupa’nın Lider Havayolu Şirketi’  seçilmiş bulunuyor”. 
Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Gregor Wende ise ödüle ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı: “Lufthansa’nın Avrupa pazarına nitelikli ürünlerle hizmet sunma konusundaki azminin Avrupa turizm uzmanları tarafından bir kez daha takdir edilmiş olmasından büyük memnuniyet duymaktayız”.  Gregor Wende “ödülün Avrupa’daki en önemli pazarlarımızdan birini oluşturan Türkiye’de verilmiş olması, ödülü daha da değerli hale getiriyor.”  diye ekleyerek 2 Eylül tarihinde Antalya’da düzenlenen ödül töreninden duyduğu memnuniyeti vurguladı.
 
Lufthansa Avrupa uçuşlarına farklı kalite standartları getirecek yeni bir kabin hizmeti başlatıyor. Alman havayolu şirketi halen Frankfurt ve Münih’teki merkezlerine İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya’dan haftada 74 kez sefer düzenliyor. Lufthansa Avrupa genelinde 37 ülkede 110 kente uçuş gerçekleştiriyor. Amerika ve Kanada’ya uçacak olan yolcular Lufthansa’nın sefer düzenlediği 21 havaalanı arasından seçim yapabilecekleri gibi, Star Alliance bünyesindeki diğer havayolu şirketlerinin sefer düzenledikleri hatlardan da yararlanabiliyorlar.  Ayrıca Lufthansa’nın kardeş şirketleri olan Swiss International Air Lines ve Austrian Airlines da Zürih ve Viyana merkezlerine İstanbul’dan her hafta ilave olarak 21 sefer daha gerçekleştiriyor. 
 
Lufthansa halen kısa ve orta menzilli uçak filosunda yer alan 180 uçağın 32.000 koltuğunu yeniliyor. Böylelikle yolculara yeni bir seyahat deneyimi ve daha konforlu yolculuk olanağı sunulmuş olacak. İnce arkalıklı ergonomik koltuklar sayesinde iki koltuk arasındaki bacak mesafesi  4 santimetreden fazla artmış olacak. Yeni koltuklar ekolojik açıdan da uygun koşullara sahip bulunuyor: Yeni malzemeler ve geliştirilmiş tasarım sayesinde yeni koltuk sıraları eskilere kıyasla 12 kilo daha hafif olduğundan yakıt tüketimi de azaltılmış bulunuyor. Lufthansa uçak içi hizmetlerini geliştirmek için başlatmış olduğu yenileme programı kapsamında yeni kabin donanımı için 170 milyon Euro dolayında yatırım gerçekleştirecek. 
 
Lufthansa ayrıca tüm uzun menzilli uçuşlarında WLAN uyumlu dizüstü bilgisayarlar veya Internet erişimli cep telefonlarıyla geniş bant kablosuz Internet erişimi olanağı sunacak FlyNet programını tekrar uygulamaya koyuyor. 
 
Lufthansa aynı zamanda Avrupa’da Airbus A380 tipi uçakla hizmet sunan lider havayolu şirketi konumunda bulunuyor. A380 tipi uçaklarda -8’i First Class, 98’i Business Class ve 420’si Economy Class olmak üzere – toplam 526 koltuk bulunuyor.  Uçağın üst katında yer alan ve sekiz geniş koltuğa sahip yeni First Class kabininde yolculara  özel hizmet veriliyor. Yeni First Class kabin geniş açık mekanın sunduğu avantajları arzu edildiğinde özel alan yaratma seçeneğiyle birleştirebilme olanağının yanısıra üstün konfor ve teknolojik yenilikler sunuyor. Lufthansa halen A380 uçaklarıyla Tokyo, Johannesburg, Beijing, New York, San Fransisco ve Miami’ye her hafta 50’yi aşkın sefer düzenliyor.

LUFTHANSA 'EN İYİ' SEÇİLDİ...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Ya iyide Ams -Ank uctuk ailece Munih baglantili,gidis ve donuste bavullarimiz 4 er gun sonra geldi bu nasil bir is anlayamadim her iki seferdede Munihte kalmis.tabi bu hos bi durum degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY icin BEST AIRLINE OF EUROPE 2011 yaziyor nedense?best lokanta diye yazmamis datli kardesim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Skytrax en iyi uçan lokanta ödülü vermemişse hiç anlamı yok. lufthansa boşuna sevinmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000