21 Mart 2013, Perşembe 08:30:45

LUFTHANSA BUGÜN İPTAL!

Lufthansa, çalışanların yapacağı iş bırakma eylemi nedeniyle yüzlerce uçuşun iptal edildiğini bildirdi.
  • baksinlar bakalim hic bir Lufthansa yetkilisi olduk bittik bunlar vatan haini diyormu? grev kotulemek medeni ulkelerin yasalarinda suctur. modern calisma hayatinin bir parcasidir. avrupadan ucak almaya benzemez THY, biraz yonetim seklinide 'almak' lazim, ama dikkat orda nakit komisyon yok.yukumlulukler var. sorumluluk var. hesap verme var.
  • Calisanlar felc etti Lufthansayi. Bu uyari grevi görüsmeden 1 gün önce yapildi. Etkili olmak istiyorsan bu sekilde sirketin ayagina basacaksin !!!
  • darısı thy nin başına !!!! yenilen haklarımız için biz de aynısını yapmalıyız !!!
  • şu dünya sendikalardan ve ağalarından çekmediği kadar kimden çekti mi acaba bunlar resmen yapışkan gibiler sökemiyorsun çıkaramıyorsun bir türlü tatminsizlik benim dediğim olacak yok ya en sonunda şirketin kapısına kilit vuracaksın ondan sonra da al buyur sen işlet ey sendika ağaları diyeceksin işde o zaman alırlar şeyi..
  • yavas yavas yavas.

Şirket, Frankfurt, Münih, Düsseldorf, Berlin, Hamburg ve Köln havalimanlarının da aralarında bulunduğu lokasyonlardan bugün yapılması planlanan uçuşların, çalışanların yerel saatle 05.00 ile 12.00 arasında yapacağı iş bırakma eylemi nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.


Yolcuların uçuşlarını www.lufthansa.com adresinden kontrol etmesi gerektiği uyarısını yapıldı.

LUFTHANSA BUGÜN İPTAL!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

a ~ 11 yıl önce
baksinlar bakalim hic bir Lufthansa yetkilisi olduk bittik bunlar vatan haini diyormu? grev kotulemek medeni ulkelerin yasalarinda suctur. modern calisma hayatinin bir parcasidir. avrupadan ucak almaya benzemez THY, biraz yonetim seklinide 'almak' lazim, ama dikkat orda nakit komisyon yok.yukumlulukler var. sorumluluk var. hesap verme var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fa ~ 11 yıl önce
Sende bak bakalım grev nasıl yapılırmış. Önceden tarih saat verilmiş ve firma haberdar edilmiş. Sizden başka herkes kabahatli, yersen.
Murat D. ~ 11 yıl önce
Calisanlar felc etti Lufthansayi. Bu uyari grevi görüsmeden 1 gün önce yapildi. Etkili olmak istiyorsan bu sekilde sirketin ayagina basacaksin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
darısı ~ 11 yıl önce
darısı thy nin başına !!!! yenilen haklarımız için biz de aynısını yapmalıyız !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
şu dünya sendikalardan ve ağalarından çekmediği kadar kimden çekti mi acaba bunlar resmen yapışkan gibiler sökemiyorsun çıkaramıyorsun bir türlü tatminsizlik benim dediğim olacak yok ya en sonunda şirketin kapısına kilit vuracaksın ondan sonra da al buyur sen işlet ey sendika ağaları diyeceksin işde o zaman alırlar şeyi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
piston asagi indi ~ 11 yıl önce
yavas yavas yavas.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000