13 Temmuz 2021, Salı 17:07:04

Lufthansa 'Bayanlar baylar' anonsundan vazgeçiyor

Alman Lufthansa, uçağa gelen yolucular için yapılan “baylar bayanlar” anonsunu ve selamlamasını cinsiyetten bağımsız seçenekleri desteklemek amacıyla terk ediyor.
  • dünyanın tek derdi bu mu şimdi.. milyonlarca insan savaş, açlık, soykırım vs sebepleriyle öldürülüyor kimseden ses yok ama bir eşcinsellik konusu oldumu herkes insan kesiliyor!!!
  • Keşke THY de böyle bir anons değişikliğine gitse sen global firmasın kimsenin inancı dili dini ırkı tercihi seni alakadar etmez LH doğru olanı yapmıştır Gut gemacht
  • Bu insanlar cildirmis . Arkadasim birakin bu escinsel ayaklrini sanki kendi cocugunuz ablaniz abiniz kardesiniz escinsel olsa olaya cok da normalmis gibi bakacaksiniz. Insan kadin ve erkek olarak iki cinsiyette yaratilmistir. Haa kendini secimi ile birey escinsel olabilir bu cok olagan ve normal fakat bunu boyle seylerle gundeme getirmek sacma ve gereksiz.
  • Cinsiyetsiz nötr insan, unisex insan projesinin bir devamı. Aynı anlayış çocukların cinsiyetine dahi müdahale ediyor. Kız erkek demeyin bırakın büyüyünce kendisi cinsiyetini seçsin diyor. Ortada normal bir durum yok. Anormal bir durum var. Çok anormal. Bu anlayışın sonu eninde sonunda helaktır. İyi bir sille yemeyi bekliyorlar.
  • Pegasus yıllardır bayanlar bayları kaldırdı. Değerli misafirlerimiz ve sayın konuklarımız olarak ifade ediliyor. Ayrıca eşcinseller uçuş personeli olamaz diye bir kural yok. İster feminen ister maskülen,işini hakkıyla yaptıktan sonra problem yok. Ayrıca onlar neşe kaynağımız. Şirketimizde her zaman destekliyor.
  • böyle çağın ilerisinde olan değişimleri sorgulamak bize düşmez arkadaşlar, biz önce aç karnımızı doyuralım, ölmeden bu leveli geçelim ondan sonra anons cinsiyetini konuşuruz.
  • İnsana sadece insan diye baksaydınız İnsan olurdunuz zaten
  • Zaten sizlerden de yaratıcı cevaplar beklemek hata olur. Renkleri bile cinsiyetlerine göre ayıran klasik anlatı yapısına sahip citler dolusu beyinleriniz ne yazık ki bomboş. ‘Ilık, gevşek, değişik’ olarak anlamlandırdığınız insanlar size okumayı öğretiyor, uçmayı, arkadaşlığı, insanlığı ve gördüğüm kitlenin leş yorumlara sahip olmasından çıkardığım zeka seviyesi eksi değerleri sonucu; size delikanlı olmayı da öğretiyor çoğu zaman. İnanın bana Erkeklik ya da Normallik olarak değerlendirdiğiniz şeyler hiçbir delikle alakalı değil! Ortamlarda onlar bizim arkadaşımız aaa benim de öyle bi arkadaşım var o da insan tarzında iyi olduğunu sandığınız saçma sapan yorumlar yapar isimsiz platformlarda nefret kusarsınız. İki yüzlüsünüz... Beş kuruş vermeden savurduğunuz acımasız ön yargılarınızla Duyguları cinsiyetlerine göre ayıramazsınız! Evet ‘onlar’ Tanrının istenmeyen çocukları... Ama siz insan bile değilsiniz.
  • Tüm bilinen uygulamalar kavramlar zaman içersinde niteliğini yitiriyor.Bir zamanlar kendini saklayan sakallı kıllı falan erkek görünümlü cinsiyetler lezzolar rengarenk kıyafetleriyle uluorta Beyoğlu'nda LGBT yürüyüşü yapmaya çalışıyorlar.Bu ülkenin kendine has sorunları var ve bu işleri kaldırmaz hedef haline gelirler
  • Eşcinseller yorumunu beğenmemiş kardeşim.

Alman Lufthansa, uçağa gelen yolucular için yapılan “baylar bayanlar” anonsunu ve selamlamasını cinsiyetten bağımsız seçenekleri desteklemek amacıyla terk ediyor.

Alman havayolu şirketi sözcüsü, AFP’ye yaptığı açıklamada, uçağa binen ve aralarında kendilerini erkek veya kadın olarak görmeyenlerin de bulunduğu bütün yolcuları rahat hissettirmek amacıyla bu yola başvurma ihtiyacı duyduklarını bildirdi.

Kabin görevlilerinin bu konuda uyarıldığını ifade eden Lufthansa sözcüsü, “bütün yolcular”, “sevgili misafirler” veya sadece “günaydın”, “iyi akşamlar” şekildeki selamlama yöntemlerinin tercih edilmesinin istendiğini kaydetti.

İlk başta Lufthansa uçaklarında başlayacak uygulama, daha sonra grubun bünyesinde bulunan, İsviçre, Avusturya, Brüksel, ve Eurowings havayolu şirketlerinde de kademeli olarak uygulanmaya başlanacak.

Lufthansa’dan yapılan açıklamada, şirketin, “ikili olmayan cinsiyet tanımlaması ve yolculuk yapan tüm misafirlere değer verme arzusuyla ilgili toplumda haklı olarak yürütülen bir tartışmaya yanıt vermek amacıyla bu yola gidildiği.” belirtildi. (euronews)

Lufthansa 'Bayanlar baylar' anonsundan vazgeçiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

TK ~ 3 yıl önce
dünyanın tek derdi bu mu şimdi.. milyonlarca insan savaş, açlık, soykırım vs sebepleriyle öldürülüyor kimseden ses yok ama bir eşcinsellik konusu oldumu herkes insan kesiliyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DE bayraklı ~ 3 yıl önce
Keşke THY de böyle bir anons değişikliğine gitse sen global firmasın kimsenin inancı dili dini ırkı tercihi seni alakadar etmez LH doğru olanı yapmıştır Gut gemacht

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yemin ediyorum ~ 3 yıl önce
Bu insanlar cildirmis . Arkadasim birakin bu escinsel ayaklrini sanki kendi cocugunuz ablaniz abiniz kardesiniz escinsel olsa olaya cok da normalmis gibi bakacaksiniz. Insan kadin ve erkek olarak iki cinsiyette yaratilmistir. Haa kendini secimi ile birey escinsel olabilir bu cok olagan ve normal fakat bunu boyle seylerle gundeme getirmek sacma ve gereksiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlis ~ 3 yıl önce
Cahil kalmisiniz. XXY ve XXXY olarak dogan insanlar var. Cift cinsiyet ile doganlar var. Vucut olarak hormonsal bozukluktan tamamiyle kadin bedeni ne sahip ama XY (erkek chromosomlarina sahip) yani bir erkek olanlar var. Siz suan gercek olan birseyi inkar ediyorsunuz.
Ben cahil kalmamisim ~ 3 yıl önce
Fakat siz okuma yazma bilmiyorsunuz heralde. Herkesin kendi cinsiyetini secme ozgurlugu var diye yazmisim yukarda ama siz anlamak istediginizi anlamissiniz.
B777 ~ 3 yıl önce
Cinsiyetsiz nötr insan, unisex insan projesinin bir devamı. Aynı anlayış çocukların cinsiyetine dahi müdahale ediyor. Kız erkek demeyin bırakın büyüyünce kendisi cinsiyetini seçsin diyor. Ortada normal bir durum yok. Anormal bir durum var. Çok anormal. Bu anlayışın sonu eninde sonunda helaktır. İyi bir sille yemeyi bekliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km9 ~ 3 yıl önce
Helak diye bir şey yok masallara kanmayı bırakın bilime yönelin yeter artık ya şu cehaletinizi okuyarak yenin bunun başka yolu yok sabah akşam malum kanalları izlemeyin düşünmeyi unutuyorsunuz
Pgs ~ 3 yıl önce
Pegasus yıllardır bayanlar bayları kaldırdı. Değerli misafirlerimiz ve sayın konuklarımız olarak ifade ediliyor. Ayrıca eşcinseller uçuş personeli olamaz diye bir kural yok. İster feminen ister maskülen,işini hakkıyla yaptıktan sonra problem yok. Ayrıca onlar neşe kaynağımız. Şirketimizde her zaman destekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegaysus ~ 3 yıl önce
Evet pegasus havayolu sirketi adi altinda gayleri koruma ve yasatma dernegi misyonuyla yoluna devam ediyor bu bir gercek de bu insanlardan ‘nese kaynagimiz’ diye bahsetmeniz buradaki homofobik yorumlardan cok daha diskrimine edici ha ama yonelimini arac olarak kullanip soytarilik yapanlari kastediyorsaniz neselenmek bir yana gordukce kendileri adina utaniyoruz.
bize düşmez ~ 3 yıl önce
böyle çağın ilerisinde olan değişimleri sorgulamak bize düşmez arkadaşlar, biz önce aç karnımızı doyuralım, ölmeden bu leveli geçelim ondan sonra anons cinsiyetini konuşuruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Betty blue ~ 3 yıl önce
İnsana sadece insan diye baksaydınız İnsan olurdunuz zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bukowski ~ 3 yıl önce
Zaten sizlerden de yaratıcı cevaplar beklemek hata olur. Renkleri bile cinsiyetlerine göre ayıran klasik anlatı yapısına sahip citler dolusu beyinleriniz ne yazık ki bomboş. ‘Ilık, gevşek, değişik’ olarak anlamlandırdığınız insanlar size okumayı öğretiyor, uçmayı, arkadaşlığı, insanlığı ve gördüğüm kitlenin leş yorumlara sahip olmasından çıkardığım zeka seviyesi eksi değerleri sonucu; size delikanlı olmayı da öğretiyor çoğu zaman. İnanın bana Erkeklik ya da Normallik olarak değerlendirdiğiniz şeyler hiçbir delikle alakalı değil! Ortamlarda onlar bizim arkadaşımız aaa benim de öyle bi arkadaşım var o da insan tarzında iyi olduğunu sandığınız saçma sapan yorumlar yapar isimsiz platformlarda nefret kusarsınız. İki yüzlüsünüz... Beş kuruş vermeden savurduğunuz acımasız ön yargılarınızla Duyguları cinsiyetlerine göre ayıramazsınız! Evet ‘onlar’ Tanrının istenmeyen çocukları... Ama siz insan bile değilsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sabah ne ictin ~ 3 yıl önce
pampaaa ne dediğini sen bile bilmiyorsun
Extravaganza ~ 3 yıl önce
Tüm bilinen uygulamalar kavramlar zaman içersinde niteliğini yitiriyor.Bir zamanlar kendini saklayan sakallı kıllı falan erkek görünümlü cinsiyetler lezzolar rengarenk kıyafetleriyle uluorta Beyoğlu'nda LGBT yürüyüşü yapmaya çalışıyorlar.Bu ülkenin kendine has sorunları var ve bu işleri kaldırmaz hedef haline gelirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayda’ya ~ 3 yıl önce
Eşcinseller yorumunu beğenmemiş kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000