12 Nisan 2018, Perşembe 15:12:03

Lufthansa A320 uçaklarını yeniliyor

2019 yılında başlaması planlanan Airbus A320 Ailesi uçak teslimatları ile Lufthansa Group, müşterilerine kısa ve orta mesafeli güzergahlarda yeni koltuklar sunacak.
  • Urettigimiz koltuklari gorme firsatim oldu, bence olmamis, maalesef cok sert ve konforsuz, tabure konsa daha anlamli olurmus
  • Koltuklara jetlerdeki gibi firlatma aleti ve parasut koymalilar
  • Neden Türk şirketinden almıyor??
  • Ostimde hakkı ustada klm in koltuklarını yeniliyor buda bişeymi
  • Son gelen geniş gövde uçaklarimizda yerli koltuk kullandık. Bu gerçekten güzel bir şey. Ama koltuk ceplerin tasarımları asiri berbat. Çok kullanıssiz. Umarım bununla ilgili bir çalışma vardır.
  • THY nin koltuklari eski nesil acil slikon destekli kaucuk sistemlerine gecilmeli, koltuklar rahatsiz airlinequality ye bakarsaniz sikayetleri gorebilirsiniz
  • Umarım THY de JU* ve JP* serisi 320'lerin koltuklarını yeniler, şayet filoda tutmaya devam edecekse..

Yeni, ergonomik, basınç dağılımlı ve tam yapılandırılmış koltuk döşemeleri yolcuların seyahat sırasında daha rahat hissetmelerini sağlayacak. Yeni cep tasarımı ile de daha fazla kişisel alana sahip olacak yolcular, sadece uçuş sırasında değil aynı zamanda inişlerde ve kalkışlarda da konfor farkını hissedecek. Paul Estoppey, Lufthansa Group Hub Airlines Ürün Kabin Başkanı, "Müşteri geribildirimleri ile koltuk tasarımını geliştirdik ve proje süresince uygulanan özellikler üzerinde şimdiden çok olumlu geri dönüşler almış olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Lufthansa, SWISS ve Austrian Airlines ilk defa uyumlaştırılmış, rahat bir seyahat deneyimi için aynı standarta sahip koltuklar sunuyor. Geven tasarımlı koltuklar, yolcular için daha konforlu seyahat sunarken aynı zamanda havayollarının da ağırlık ve bakım maliyetlerini azaltıyor.

Estoppey, “Geven'in sektörde mükemmel bir itibarı var ki bunu birinci elden doğrulayabiliyoruz. İşbirliğimiz ilk günden itibaren sorunsuz ilerledi, Lufthansa Group olarak, yolcu konforunu artırmak için Geven'in uzmanlığından ve yaratıcı desteğinden yararlanmış olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Lufthansa Group Havayolları A320 filosu Standartlaşıyor

Lufthansa Group’un Airbus A320 uçakları, tüm grup havayolları arasında kısa bir süre içinde dönüştürülebilecek şekilde yapılandırıldı ve standartlaştırıldı. Bu durum, Lufthansa Group’un mevcut gelişmelere daha kolay ve etkin bir şekilde daha hızlı yanıt verebilmesini sağlamakta ve havayolları ile merkezleri arasında uçak ve kapasite dolaşımını mümkün kılmaktadır. Böylece dönüşüm ve kesinti maliyetleri de önemli ölçüde azalabilecektir. Buna ek olarak, standartlaştırma, uçak ve komponentlerin tedarikinde de daha fazla sinerjiye yol açacaktır. Havayolu markaları farklı bir marka imajı ile korunmaktadır.





Lufthansa A320 uçaklarını yeniliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Koktuklarimiz ~ 6 yıl önce
Urettigimiz koltuklari gorme firsatim oldu, bence olmamis, maalesef cok sert ve konforsuz, tabure konsa daha anlamli olurmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koltuk ~ 6 yıl önce
Evet, metal aksamı sırta batıyor, ah bir de o cart kırmızı ve cart mavi...
Koltuk ~ 6 yıl önce
Koltuklara jetlerdeki gibi firlatma aleti ve parasut koymalilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Star ~ 6 yıl önce
Neden Türk şirketinden almıyor??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koltuk ~ 6 yıl önce
Kıskanmışlardır da ondan !
Zurna ~ 6 yıl önce
Ostimde hakkı ustada klm in koltuklarını yeniliyor buda bişeymi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A 330 B777 ~ 6 yıl önce
Son gelen geniş gövde uçaklarimizda yerli koltuk kullandık. Bu gerçekten güzel bir şey. Ama koltuk ceplerin tasarımları asiri berbat. Çok kullanıssiz. Umarım bununla ilgili bir çalışma vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Strategist ~ 6 yıl önce
THY nin koltuklari eski nesil acil slikon destekli kaucuk sistemlerine gecilmeli, koltuklar rahatsiz airlinequality ye bakarsaniz sikayetleri gorebilirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 ~ 6 yıl önce
Umarım THY de JU* ve JP* serisi 320'lerin koltuklarını yeniler, şayet filoda tutmaya devam edecekse..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000