11 Mart 2013, Pazartesi 08:26:15

LUFTHANSA 2013'TE TÜRKİYE'DE İDDİALI

Lufthansa Satış ve Gelir Yönetimi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jens Bischof, şirketin 2013 hedeflerini, düzenlenen basın toplantısında açıkladı.
  • İnsanlarımızın işi gücü yok Alman Konsolosluğunda sürünüp transit vize alacaklar, bu da yetmezmiş gibi Almanya'da körük girişinde bekleyen elinde makinalı tüfekle kaba Alman polislere pasaport gösterecekler, hadi bu da yetmedi, İtalya'ya, İspanya'ya gidecekken elin kaba Türk düşmanı Alman polisine Schengene girerken yalvaracak.... YOK YA... Mis gibi THY var artık sayn Lufthansa yetkilileri... Öncelikle ülkeniz Türklere karşı tavrını düzeltsin, sonra düşünür bu halk sizinle uçmayı...
  • 3.cu noktaya transit bile gecerken,git bana transit vize getir diyen ulkenin havayollari ile ucmam.
  • benim tahminim,bir kaç yıl içinde thy!'yi satın alıp,swiss,austrian gibi lufthansa şirketler grubuna dahil etmeleri

Toplantının ardından Lufthansa Güneydoğu Avrupa, Afrika, Ortadoğu, Pakistan Satış ve Servis Birimi Başkan Yardımcısı Carsten Schaeffer  de Türk gazetecilere özel açıklamalar yaptı.

Lufthansa Satış ve Gelir Yönetimi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jens Bischof ITB Berlin Fuarı'nda 2012 yılını değerlendirdikten sonra, geçen yıl tanıttıkları LufthansaHolidays.com sitesi hakkında bilgiler verdi. LufthansaHolidays.com sitesi hakkındaki gelişmeleri duyurmaktan memnun olduğunu vurgulayan Bischof şunları söyledi:

“2013’te turizm segmentinde ciddi yatırım yapacağız. Turizm alanındaki varlığımızı arttırmayı hedefliyoruz. LufthansaHolidays.com sitesinde uçuş dışında paket turları da sunuyoruz. Site şimdiye kadar 1 milyonu aşkın kullanıcı tarafından tıklandı. Lufthansa Holidays sitesi üzerindeki trafiği arttırmayı hedefliyoruz. Site üzerinden gerçekleştirilen rezervasyonları mil de kazandırıyor.”

Turistik destinasyolara uçuşlarında çok başarılı bir yılı geride bıraktığını ve yüzde 88 doluluk yakaladığını açıklayan Bischof, 2013 yılında da yeni hatlar açacaklarını açıkladı. Bischof, açacakları yeni hatlar arasında Frankfurt-Antalya ve Berlin Tegel-Antalya uçuşlarının da olduğunu sözlerine ekledi.

“Antalya’yı kışın da desteklemek istiyoruz”

Toplantının ardından gelen Lufthansa Güneydoğu Avrupa, Afrika, Ortadoğu ve Pakistan Satış ve Servis Birimi Başkan Yardımcısı Carsten Schaeffer  ile Lufthansa Küresel Tatil ve Online Satış Birimi Başkan Yardımcısı Christian Tillmans  Türkiye'den basın mensuplarına özel açıklamalar yaptı.

Antalya rotasında iki yeni direkt uçuş başlatacaklarını hatırlatan Schaeffer, talep olması durumunda bu uçuşların kış döneminde de sürdürülebileceğini söyledi. Schaeffer,  “Her zaman işe odaklı çalışıyoruz. Özellikle Antalya'yı kış için desteklemek istiyoruz ancak yaz dönemi ile kış sezonu arasında ciddi talep farklılıkları oluşuyor” dedi. 

Lufthansa Holidays konusunda bilgi veren Christian Tillmans ise geçtiğimiz yıl ITB Berlin Fuarı'nda tanıtımını yaptıkları Lufthansa Holidays'in Nisan 2012'de hizmete girdiğini toplamda 10 bin kişiye dinamik paketler sattıklarını söyledi. İnternet üzerinden satış gerçekleştirdiklerini ve operasyon konusunda Thomas Cook ile çalıştıklarını söyleyen Tillmans, amaçlarının aynı zamanda iş ortağı oldukları, hizmet verdikleri tur operatörlerine rakip olmadan müşterilerine dinamik tur paketi sunmak olduğunu dile getirdi.

Türkiye turlarına talep var

Lufthansa Holidays'i başlangıçta sadece Lufthansa'nın dergisi üzerinden tanıttıklarını, geçtiğimiz haftalarda başlattıkları bir tanıtım kampanyası ile daha geniş kitlelere duyurduklarını anlatan Tillmans, reklamın ardından web sitesine olan talepte çok ciddi bir artış yaşandığını kaydetti. Tillmans, Türkiye'ye yönelik turları da site üzerinden sattıklarını ifade ederken talebin ağırlıklı olarak Türkiye turlarına yönelik olduğunu dile getirdi.

Lufthansa Holidays'i gelecekte daha da büyütmek istediklerini ifade eden Tillmans, "İş seyahatleri konusunda başarılıyız. Yolcularımızın yüzde 55'ini özel amaçlarla seyahat edenler oluşturduğu için tatil amaçlı seyahat eden müşteri sayımızı arttırmayı hedefliyoruz. Benim görevim seyahat alanındaki varlığımızı kuvvetlendirmek" diye konuştu.

 

LUFTHANSA 2013'TE TÜRKİYE'DE İDDİALI

Yorumlar

Sinan A. ~ 11 yıl önce
İnsanlarımızın işi gücü yok Alman Konsolosluğunda sürünüp transit vize alacaklar, bu da yetmezmiş gibi Almanya'da körük girişinde bekleyen elinde makinalı tüfekle kaba Alman polislere pasaport gösterecekler, hadi bu da yetmedi, İtalya'ya, İspanya'ya gidecekken elin kaba Türk düşmanı Alman polisine Schengene girerken yalvaracak.... YOK YA... Mis gibi THY var artık sayn Lufthansa yetkilileri... Öncelikle ülkeniz Türklere karşı tavrını düzeltsin, sonra düşünür bu halk sizinle uçmayı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziya tarkan kozan ~ 11 yıl önce
3.cu noktaya transit bile gecerken,git bana transit vize getir diyen ulkenin havayollari ile ucmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
benim tahminim,bir kaç yıl içinde thy!'yi satın alıp,swiss,austrian gibi lufthansa şirketler grubuna dahil etmeleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000