30 Mart 2015, Pazartesi 20:15:16

"LUBITZ İNTİHARA MEYİLLİYDİ"

Fransa'nın güneyinde düşen Alman havayolu şirketi Lufthansa'ya ait Germanwings uçağını düşüş anında kullanan 27 yaşındaki yardımcı pilot Andreas Lubitz'in, pilot lisansını almadan önce intihar düşüncesi nedeniyle uzun süre tedavi gördüğü bildirildi.
  • FO innocent.sirket ismi icin ona yükleniyor sucu..sanmıyorum..olmaz öyle birşey.
  • Ulan foyu aziz ilan edeceksiniz neredeyse.herif daldırmış uçağı arıza varsa kapıyı açar kaptanı çağırır artı master warningi ikide bir susturuyor içerde hin bişeyler yaptığı alenen belli.
  • Bu uçak teknik sebeble düştü ise bu işe ticari bakan firmalar avukatlık şirketleri var dünyada abd de özellikle bu firmalar ailelerine kazada ölenlerin ulaşır bu dava çok su kaldırır airbusa çok manyak tazminat açarlar bakın gelişmelere siz
  • Dlr patlamştır. yetkililere duyurulur
  • Yıl 2015. Almanlar kadar sağlamcı bir zihniyete sahip bir milletin havayolunda böyle bir kaza yaşanması düşündürücü. Buradan çıkan sonuç: Sivil havacılık kuralları yolcuların hayatını yeterince koruyamıyor.
  • opuyum inanani
  • Bence bu adam sizofren bunalımda depresyonda olan biri spor yapmaz gece hayatı olmaz ve intahardan önce illaki birseyler söyler su su sebebten bunu yaptım diye ancak sizofren biri yanliş olan birseyi dogru yaptıgını zannettiği sesini cıkarmadı belkide o ucagı kurtarmaya calisıyordu kendince almanlar bunu örtbas etmek için fo ya yükleniyorlar gibi saygılar
  • Ayni durumdaki pilot müslüman olsaydı kesin bütün dünyada terörist ilan edilirdi. Ama şu anda akli dengesi yerinde değil veya psikolojik sorunları vardı deniyor. İki yüzlü karakter sizler.
  • Olenin arkasindan sallayin gitsin. Madem bu adam bu kadar problemliydi, madem kiz arkadasina boyle seyler demisti, madem sorunlari boylesine coktu bu adam almanya gibi biryerden lisansini nasil aldi? O asamaya nasil geldi? Nasil olduda bu kadar saat doldurdu? Bilerek boyle birsey yapacakti da simdiye kadar neden bir ipucu bile cikmadi?
  • aksine türkiyede herkes yalana alismis dogru birsey söylendiginde ahh inanmam moduna giriyor, kardesim sen türkiyeli olarak yalana alismis olabilirsin ama avrupada dogruya dogru derler bunuda böyle bilir adamlar kimseyi korumaksizim dogrulari arastiriyor oysa siz yalan dolan spekulasyon dünyasinda yasiyorsunuz

Düsseldorf Savcılığı'ndan Savcı Christoph Kumpa, doktor raporlarına göre Lubitz'in herhangi bir fiziksel rahatsızlığının bulunmadığını belirterek "Yardımcı pilot, pilot lisansını almadan birkaç yıl önce, intihara meyilli olduğu için psikoterapi gördü" dedi.

Savcı Kumpa, incelemelerde, Lubitz'in böyle bir eylemi yapacağına dair herhangi bir ize rastlamadıklarını belirterek yardımcı pilotta, son dönemdeki doktor ziyaretlerinde de intihar eğilimi ve başkalarına zarar verme gibi belirtilerin görülmediğini kaydetti.

Germanwings'e ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı geçen hafta Barcelona-Düsseldorf seferini yaparken Fransa'nın güneyinde düşmüştü. Uçaktaki altı uçuş görevlisi ve 144 yolcudan kurtulan olmamıştı. Uçağın ses kayıtlarının incelenmesinin ardından Fransız yetkililer, kaptan pilot kokpitten çıktıktan sonra Lubitz’in "uçağı bilinçli olarak alçalttığını" bildirmişti.

Düsseldorf Savcılığı tarafından Lubitz'in evinde yapılan aramada, kazanın meydana geldiği günü de kapsayan yırtılmış doktor raporlarının bulunduğu ifade edilmiş, yardımcı pilotun böylelikle işverenden ve çevresinden hastalığını gizlemeye çalıştığına işaret edilmişti.

"LUBITZ İNTİHARA MEYİLLİYDİ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
FO innocent.sirket ismi icin ona yükleniyor sucu..sanmıyorum..olmaz öyle birşey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mantıksıza ~ 9 yıl önce
Ulan foyu aziz ilan edeceksiniz neredeyse.herif daldırmış uçağı arıza varsa kapıyı açar kaptanı çağırır artı master warningi ikide bir susturuyor içerde hin bişeyler yaptığı alenen belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu uçak teknik sebeble düştü ise bu işe ticari bakan firmalar avukatlık şirketleri var dünyada abd de özellikle bu firmalar ailelerine kazada ölenlerin ulaşır bu dava çok su kaldırır airbusa çok manyak tazminat açarlar bakın gelişmelere siz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a320 ~ 9 yıl önce
Dlr patlamştır. yetkililere duyurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yıl 2015. Almanlar kadar sağlamcı bir zihniyete sahip bir milletin havayolunda böyle bir kaza yaşanması düşündürücü. Buradan çıkan sonuç: Sivil havacılık kuralları yolcuların hayatını yeterince koruyamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
at yalani ~ 9 yıl önce
opuyum inanani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bence bu adam sizofren bunalımda depresyonda olan biri spor yapmaz gece hayatı olmaz ve intahardan önce illaki birseyler söyler su su sebebten bunu yaptım diye ancak sizofren biri yanliş olan birseyi dogru yaptıgını zannettiği sesini cıkarmadı belkide o ucagı kurtarmaya calisıyordu kendince almanlar bunu örtbas etmek için fo ya yükleniyorlar gibi saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ayni durumdaki pilot müslüman olsaydı kesin bütün dünyada terörist ilan edilirdi. Ama şu anda akli dengesi yerinde değil veya psikolojik sorunları vardı deniyor. İki yüzlü karakter sizler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Olenin arkasindan sallayin gitsin. Madem bu adam bu kadar problemliydi, madem kiz arkadasina boyle seyler demisti, madem sorunlari boylesine coktu bu adam almanya gibi biryerden lisansini nasil aldi? O asamaya nasil geldi? Nasil olduda bu kadar saat doldurdu? Bilerek boyle birsey yapacakti da simdiye kadar neden bir ipucu bile cikmadi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalan ~ 9 yıl önce
aksine türkiyede herkes yalana alismis dogru birsey söylendiginde ahh inanmam moduna giriyor, kardesim sen türkiyeli olarak yalana alismis olabilirsin ama avrupada dogruya dogru derler bunuda böyle bilir adamlar kimseyi korumaksizim dogrulari arastiriyor oysa siz yalan dolan spekulasyon dünyasinda yasiyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000