10 Nisan 2009, Cuma 17:38:52

Kriz, Lufthansa'yı da vurdu

Küresel ekonomik krizin havayolu sektörü üzerindeki etkileri artarak sürüyor...
  • laleliden çıksa çıksa lions çıkar aslan çıkmaz valla tbr sana ne çok konuda bilgin varmış::)lufthansayı da sen bizden ii bilirsin belli.bakacam pasaportuna aldi ya uğramışmısın..
  • olsun sun expres onları finanse eder.bizim paramızla...
  • anlamıyorum ben her haberde thy alkışçılarını şakşakçılarını luthansayı kurtaracaklarmış önce thy düzeltinde personelin eğitimini moralini seviyesini insan taşıyan kurum sadece kar değildir bakınız amsterdam bakınız tiflis daha bakacaksak işimiz zor...
  • LH sanin 3oo den fasla ucagi var kolay deyil bunlari idare edecek zor dostum zor
  • Ekonomiden falan anlayan biri değilim. LH krizden etkileniyor, THY ise uçak üstüne uçak satınalıp bir de kiralama yapıyor. Şu ana kadar THY iyi durumda görünüyor. Gerçekten mi iyi yoksa iyi mi gösterilmeye çalışılıyor? Umarım iyidir ve dünyada iyi yerlere gelir bizler de gurur duyarız...
  • LH batacak ha?Başka kapıya koçum.
  • Bunlar daha LH'nin iyi günleri. THY önce AirBerlin'i, sonra Türkiye'deki ortağını, ardından da LH'yi piyasadan silecektir, görün bakın, ahanda buraya yazıyorum. AirBerlin yetkilileri "Temel abi, Candan amca, Hamdi hoca, valla biz ettik siz etmeyin, cin Ali'nin gazına geldik" diye yalvarmazsa iyidir. Bittiniz olum siz, TK eleştirgenleri siziii... :)
  • lufthansa erzuruma uçsun

Küresel ekonomik krizin havayolu sektörü üzerindeki etkileri artarak sürüyor. Avrupa’nın ve dünyanın en güçlü havayolu şirketlerinden Alman Hava Yolları Lufthansa’nın yolcu sayısının 2009’un ilk çeyreğinde yüzde 7 düştüğü belirlendi. Lufthansa’nın ilk çeyrekteki yolcu sayısı 12,1 milyon oldu.

Lufthansa’nın yolcu sayısındaki düşüşün en fazla kıtalar arası uçuşlarda yaşandığı, toplam uçuşların yüzde 76,7’sini oluşturan bu uçuşlardaki düşüşün yüzde 4,3 civarında olduğu belirtildi. Lufthansa bünyesindeki İsviçre havayolları Swiss Air’in de bu dönemde 2,95 milyon olduğu ve bunun da yüzde 1,6’lık bir düşüşe tekabül ettiği bildirildi.

Kriz, Lufthansa'yı da vurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
laleliden çıksa çıksa lions çıkar aslan çıkmaz valla tbr sana ne çok konuda bilgin varmış::)lufthansayı da sen bizden ii bilirsin belli.bakacam pasaportuna aldi ya uğramışmısın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
olsun sun expres onları finanse eder.bizim paramızla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
anlamıyorum ben her haberde thy alkışçılarını şakşakçılarını luthansayı kurtaracaklarmış önce thy düzeltinde personelin eğitimini moralini seviyesini insan taşıyan kurum sadece kar değildir bakınız amsterdam bakınız tiflis daha bakacaksak işimiz zor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
LH sanin 3oo den fasla ucagi var kolay deyil bunlari idare edecek zor dostum zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ekonomiden falan anlayan biri değilim. LH krizden etkileniyor, THY ise uçak üstüne uçak satınalıp bir de kiralama yapıyor. Şu ana kadar THY iyi durumda görünüyor. Gerçekten mi iyi yoksa iyi mi gösterilmeye çalışılıyor? Umarım iyidir ve dünyada iyi yerlere gelir bizler de gurur duyarız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
LH batacak ha?Başka kapıya koçum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bunlar daha LH'nin iyi günleri. THY önce AirBerlin'i, sonra Türkiye'deki ortağını, ardından da LH'yi piyasadan silecektir, görün bakın, ahanda buraya yazıyorum. AirBerlin yetkilileri "Temel abi, Candan amca, Hamdi hoca, valla biz ettik siz etmeyin, cin Ali'nin gazına geldik" diye yalvarmazsa iyidir. Bittiniz olum siz, TK eleştirgenleri siziii... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lufthansa erzuruma uçsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000