24 Ekim 2013, Perşembe 12:20:12

İŞTE GERMANWINGS'İN YENİ YÜZÜ!

Yeni Germanwings konsepti altında hizmet alanını genişleten ve 10 yılı aşkın süredir Türkiye’de hizmet veren Lufthansa kuruluşu Germanwings, yeni konseptiyle ilgili bazı detayları basın mensuplarıyla paylaştı...
  • Germanwingsin DOLANDIRICIDIR BEN STTUTGART İSTANBUL BİLET ALDIM GİDİŞ DÖNÜŞ HEB PARAM GİTTİ HEMDE BİLET İŞLERİM CIKTI ANİDEN GİDEMEDİM 5 GÜN ÖNÇE BİLETİ İPTAL ETTİRBEK İSTEDİM ARKADAŞ BİRTANE İSTANBULDA ŞUBESİ YOK YURDIŞINDA HEPSİ TÜRK TELEFONNUMARASI KOYBUŞ TÜRKCE KONUŞAN OPOROTOR AMA 2 GÜN BOYUNCA ARADIM DA TÜRKCE KONUŞAN NUMARAYI HİÇBİRİ BİLBİYOR İNGİLİZCE VE ALMANCA TÜRK OPOROTÖRÜ YOK YANI ANLATAMADIK DERDİBİZİ YARDIMCIDA OLMADILAR PARADA GİTTİ UÇUŞUDA ERTELETEBEDİK YANDI BİLET PARAYIDA AFİYETLE YEDİLER 7 GÜN BOYUNCA ARADIM YURDIŞINDAKİ ŞUBELERİNİ TELEFONU NO TÜRKEY DİYİP KAPATIYOLAR YANİ ALMAYIN REZİL OLMAK İSTEBİYORSANIZ BİLET
  • Bu ucuslarda oger Türk tur un 80-100 arasi risikolu yeri var
  • İnsallah kısa zamanda Germanwings Zonguldak -Dusseldorf ve Köln uçuşlarını da dahil eder. THY zaten pas geçiyor bu havalanını.
  • Bay Pedroyu seviyoruz...Germanwingsin Türkiyedeki başarısında payı büyüktür.
  • ankara-paris, ankara-londra açsa ya german wings. imkansız mıdır?

Yeni Germanwings konsepti altında hizmet alanını genişleten ve 10 yılı aşkın süredir Türkiye’de hizmet veren Lufthansa kuruluşu Germanwings, yeni konseptiyle ilgili bazı detayları basın mensuplarıyla paylaştı.

Hizmet alanını genişleterek yolcularına 3 farklı konsept ile değişik paketler sunan Alman low cost (düşük tarifeli) havayolu Germanwings, bu yolla herkese uçuş imkanı tanımayı hedefliyor.

Hizmet alanlarıyla ilgili bilgiler veren Germanwings İletişim Direktörü Andreas Engel, ‘her cebe uygun uçuş imkanımız var’ dedi.

UÇMAK ARTIK DEMOKRATİKLEŞTİ

Eskiden uçmanın bir imtiyaz olduğunu vurgulayan Engel, ‘Geçmiş yıllara baktığımızda uçuş sadece ekonomik durumu iyi olanlara mahsus bir seyahat seçeneğiydi ama şimdi imtiyaz olmaktan çıktı ve uçuş demokratik bir hale geldi. 1965 yılında tek bir uçuş 780 Euro iken şimdi bu rakam ortalama 188 Euro’ya kadar geriledi. Hem uçuş pazarları hem de düşük tarifeli şirketlerin hizmet alanları genişledi.

Germanwings, Almanya’nın en büyük düşük tarifeli havayolu konumunda ve büyümesini de hızla devam ettiriyor. 5 uçakla başladığımız serüvenimiz 38 uçağa kadar çıktı. Müşteri portföyümüz de oldukça genişlemiş durumda. Amacımız 2015 itibariyle 87 uçak, 2500 personel, 190 bin uçuş ve 20 milyon yolcu rakamlarına ulaşmak olacak’ dedi.

HER CEBE UYGUN UÇUŞ İMKANLARI

Yolcularına akıllı tarifelerle farklı hizmetler sunduklarının altını çizen Andreas Engel, ‘Eskiden biletin dışında herşeye ayrı ücret ödeniyordu ama bizim konseptlerimizle bu durum biraz daha farklı hale geldi. Bunun içinde bagaj hakkı, koltuk seçme hakkı ve ikram gibi önemli konular ayrı ayrı paketlerle yolculara sunuluyor.

Bunlardan ilki basic seçeneği; bu uçuşta sadece uçuş ve mil kazanımı seçeneği sunuluyor ve fiyatı da 33 Euro’dan başlıyor.

İkinci seçenek smart uçuş; Smart uçuşun detayları biraz daha geniş olarak değerlendiriliyor. Bu uçuşu kullanmak isteyen yolcuya, koltuk seçimi, 23 kiloya kadar bagaj hakkının yanı sıra bir yiyecek ve içecek seçenekleri sunuluyor ayrıca mil de kazanabiliyor. Bu uçusun fiyatı da 53 Euro’da başlıyor.

Son seçeneğimiz ise best adını verdiğimiz uçuş konsepti; Bu uçuş henüz Türkiye’de uygulanmıyor. Detaylarında ise Alacart menü, bagaj hakkı, koltuk seçeneği ve yanınızdaki koltuğu boş bırakma gibi imkanlar söz konusu oluyor.

TÜRKİYE’DE UÇUŞ YAZ İTİBARİYLE HAFTADA 39 OLACAK

Türkiye’deki pazarda da büyümeye devam edeceklerini ifade eden Engel, ‘kış döneminde İstanbul’dan Köln, Dortmund, Hannover, Berlin ve Hamburg’a, Ankara’dan ise Köln, Berlin ve Hannover, Adana’dan da Stutgart ve Hannover’e uçacağız. Böylece haftalık uçuş sayımız 19’a çıkacak.

2014 yazı itibariyle uçuşlarımızı artırmayı planlıyoruz. Mevcut uçuşların yanında İzmir’den Köln, Düsseldorf, Stutgart ve Hannover, Antalya’dan ise Köln ve Stutgart uçuşlarıyla haftalık uçuş sayımız 39’a çıkacak’ dedi.

Türkiye'deki rekabetten çekinmediklerini ve hedefledikleri yolda ilerleyeceklerini vurgulayan Engel, 3. Havalimanı ile ilgili olarak da henüz bir planlarının olmadığını sözlerine ekledi. Engel, ‘Şimdilik bir planımız yok ama bu süreçte neler olur bilemiyorum. Türk mühendisler çok hızlı çalışıyor. Berlin Havalimanı açılmadan 3. Havalimanı hizmete bile girebilir’ şeklinde konuştu.



İŞTE GERMANWINGS'İN YENİ YÜZÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

OKTAY ÇALAR ~ 10 yıl önce
Germanwingsin DOLANDIRICIDIR BEN STTUTGART İSTANBUL BİLET ALDIM GİDİŞ DÖNÜŞ HEB PARAM GİTTİ HEMDE BİLET İŞLERİM CIKTI ANİDEN GİDEMEDİM 5 GÜN ÖNÇE BİLETİ İPTAL ETTİRBEK İSTEDİM ARKADAŞ BİRTANE İSTANBULDA ŞUBESİ YOK YURDIŞINDA HEPSİ TÜRK TELEFONNUMARASI KOYBUŞ TÜRKCE KONUŞAN OPOROTOR AMA 2 GÜN BOYUNCA ARADIM DA TÜRKCE KONUŞAN NUMARAYI HİÇBİRİ BİLBİYOR İNGİLİZCE VE ALMANCA TÜRK OPOROTÖRÜ YOK YANI ANLATAMADIK DERDİBİZİ YARDIMCIDA OLMADILAR PARADA GİTTİ UÇUŞUDA ERTELETEBEDİK YANDI BİLET PARAYIDA AFİYETLE YEDİLER 7 GÜN BOYUNCA ARADIM YURDIŞINDAKİ ŞUBELERİNİ TELEFONU NO TÜRKEY DİYİP KAPATIYOLAR YANİ ALMAYIN REZİL OLMAK İSTEBİYORSANIZ BİLET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oger Türk tur ~ 10 yıl önce
Bu ucuslarda oger Türk tur un 80-100 arasi risikolu yeri var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zonguldak- Köln ~ 10 yıl önce
İnsallah kısa zamanda Germanwings Zonguldak -Dusseldorf ve Köln uçuşlarını da dahil eder. THY zaten pas geçiyor bu havalanını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUS TK ~ 10 yıl önce
Pas gecmekle pek alakali degil güzel kardesim Koca Koca ucaklarla Fare kadar piste inilmesi imkansiz. ÖGER bile o Ufacik Germania ucaklari ile zor başediyor... Bilgilerinize....
tr ~ 10 yıl önce
Bay Pedroyu seviyoruz...Germanwingsin Türkiyedeki başarısında payı büyüktür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankara paris ~ 10 yıl önce
ankara-paris, ankara-londra açsa ya german wings. imkansız mıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabotaj ~ 10 yıl önce
Evet imkansiz. kabotaj hakki diye bisey var alman sirketinden fransa veya ingiltereye ucmasi sacma olur

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000