07 Şubat 2013, Perşembe 08:39:13

İLK 5'TE TÜRK HAVAYOLU ŞİRKETİ YOK!

Uçak bileti karşılaştırma motoru Skyscanner’ın en son anketinde 1200’den fazla seyahatsever, Avrupa’da üniforması en şık havayolunu seçti.
  • http://www.youtube.com/watch?v=wu3TLdGRY9s
  • Avrupa havayolları aralarında anca işte şıklıkta mıklıkta yarışır.. geri kalan her şeyde THY hepsini dümdüz eder... Globally Ours !
  • Skyscanner'in yaptigi cok bilimsel anketlerde sikmaya basladi ama. 1200 kisiye sorulmus ve bunu haber yapiyosunuz... Yok daha neler.
  • olay gorsellik ise tabii ki atlasjet
  • Bir bayan gözüyle kesinlikle atlasjet'inkiler daha güzel.
  • üniforma bakımından tabiki biritish airways.
  • Türk olmak bu demek işte. kendini herşeyde üst görmek fakat gerçekte yerinde saymak. aslında büyük bir hata sen türksün sen yaparsın sen 1-0 öndesin diye diye kimse hiçbişey yapmaz oldu. medyaya baktığınızda en akıllı n çevik sporcular bizde ama olimpiyatlarda madalya yok denecek sayıda. THY süper en iyi falan filan ve durum ortada. çıkın bu pembe dünyadan türklük size hiçbişey kazandırmayacak ancak çalışmayla birşeyler olur.
  • Aeroflot'un herhangi bir listede birinci olması şıklık ve estetik dışında pek de mümkün olmasa gerek zaten.
  • herkes bılırkı tr de en ıyı kostum atlasjette onlar bıle gıremedıyse way tk nın halıne
  • Bakiyorum gene icimizdeki fransizlar isbasinda....

Gökyüzünde şıklık araştırmasında, Rus havayolu Aeroflot'un üniformaları en şık üniforma seçilirken, İngiliz British Airways'in üniformaları ikinci ve Alman Lufthansa'nın üniformaları da üçüncü sırada yer aldı.

Avrupa'nın önemli başkentlerinde moda haftaları düzenlenirken, kullanıcılarına en hesaplı uçak bileti alternatiflerini sunan arama motoru Skyscanner, kabin görevlileri en şık olan Avrupalı havayollarını araştırarak modanın nabzını gökyüzünde tuttu. Skyscanner'ın 1200'ü aşkın seyahatseverin katıldığı anket sonuçlarına göre Avrupa'nın en şık kabin görevlileri kırmızı üniformalarıyla Rus Aeroflot Hava Yolları'nda. Aeroflot Havayolları'nın ardından ikinci sırayı mavi-beyaz-kırmızı renkli üniformalarıyla İngiliz British Airways Havayolları'nın kabin memurları alıyor.

Diğer yandan Alman Havayolu Luftansa, mavi üniforma ve sarı fular ile stil sahibi olmalarıyla tanınan Fransızların önüne geçerek üçüncü sırada bulunuyor. Luftansa'yı şıklıkları ile ünlü Fransız Havayolu Air France izlerken, Finlandiyalı Fin Havayolları da beşinci sıradan en şıkların arasına dahil oluyor.

En Şık Havayolları
1. Aeroflot
2. British Airways
3. Lufthansa
4. Air France
5. Finnair 

İLK 5'TE TÜRK HAVAYOLU ŞİRKETİ YOK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

aklıma geldi ~ 11 yıl önce
http://www.youtube.com/watch?v=wu3TLdGRY9s

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ecnebi Airlines ~ 11 yıl önce
Avrupa havayolları aralarında anca işte şıklıkta mıklıkta yarışır.. geri kalan her şeyde THY hepsini dümdüz eder... Globally Ours !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SPQ ~ 11 yıl önce
Skyscanner'in yaptigi cok bilimsel anketlerde sikmaya basladi ama. 1200 kisiye sorulmus ve bunu haber yapiyosunuz... Yok daha neler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
olay gorsellik ise tabii ki atlasjet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bayan gözüyle ~ 11 yıl önce
Bir bayan gözüyle kesinlikle atlasjet'inkiler daha güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRİTİSH ~ 11 yıl önce
üniforma bakımından tabiki biritish airways.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler acıdır ~ 11 yıl önce
Türk olmak bu demek işte. kendini herşeyde üst görmek fakat gerçekte yerinde saymak. aslında büyük bir hata sen türksün sen yaparsın sen 1-0 öndesin diye diye kimse hiçbişey yapmaz oldu. medyaya baktığınızda en akıllı n çevik sporcular bizde ama olimpiyatlarda madalya yok denecek sayıda. THY süper en iyi falan filan ve durum ortada. çıkın bu pembe dünyadan türklük size hiçbişey kazandırmayacak ancak çalışmayla birşeyler olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviator ~ 11 yıl önce
mükammel
saçma ~ 11 yıl önce
üniforma renginden nereye bağlamışsın. Hanginiz bilet fiyatı, kalite, hizmet vs gibi ölçütler dururken tutup üniforma güzelliğine göre bilet alıyor?
Aeroflot ~ 11 yıl önce
Aeroflot'un herhangi bir listede birinci olması şıklık ve estetik dışında pek de mümkün olmasa gerek zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atsj ~ 11 yıl önce
herkes bılırkı tr de en ıyı kostum atlasjette onlar bıle gıremedıyse way tk nın halıne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah sizi sizi ~ 11 yıl önce
Bakiyorum gene icimizdeki fransizlar isbasinda....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000