11 Ağustos 2011, Perşembe 13:43:07

HAVALANDIKTAN SONRA GERİ DÖNDÜ

Lufthansa Havayolları’na ait Airbus A320 tipi uçak bu sabah Münih – İstanbul seferini yapmak üzere havalandiktan kısa bir süre sonra kalkış yaptığı alana geri döndü.
  • Evet sayin , yorumcular-- THY nin bunda nasil bir sucu var acaba.. yoksa bunlar yani badem biyiklilar ve takunyalilar LH yi mi karistitmak istiyor.. vay be.. LH da teknik ariza olurmu, nerde görülmüs falan-- hayret-- yokmu .. baska yorum.. INSAF .. acaba bu THY de olasydi ne olurdu ... EGITIM SART
  • evet merak ediyorum avrupada böyle bişey yok değip ukala ukala konuşup ortalığı birbirine katan avrupada 3.sınıf insan muamelesi görürken tr de koltukları kapan avrupalı bağarsanıza avrupada böle bişey yok diye almanyada kule personelleri grev deymiş burda sis olduğunda bağaran yolcular bağırsanıza aaaaa ama pardon lufthansa da black lıst var bağırırsalar bi 5 yıl kadar lufthansa ile uçamazlar
  • tk da olsa....donmesek ya buyuk ucak donunce sey oluyor falan tarzi bir konusma mutlaka olurdu...tk yi da o yuzden elestiriyoruz..ancak sizin gibiler anlamaz..kafanizi yormayin o yuzden ;)
  • Hadi neden bagırmamıslar? neden ortalıgı bırbırıne katacak gucu kendılerınde hıssetmemısler? neden yer personelıne ıskence etmemısler sıddete tesebbus etmemısler?Bence ozellıkle (ıc hat) Turk yolcusunu egıtmenın en ıyı bilet satıldıgı vakıt kısa gerekli bilgiyi sms olarak atmaktır sırket tarafından bu sart olmustur yoksa kendını bılmeyenleri egıtmenın en kolay yolu bu olsa gerek yoksa dahaaaa cooOok oradaki personele ezıyet ederler dovmeye kalkarlar daha fazla bu ınsanların havacılıgın ıcıne etmeden gereklı bılgılerın bıraz o patronlar tarafından dusunulup bıletını sattıgı yolcusunu bu konuda bılgılendırırse daha ıyı olucagı kanaatındeyım.ilgiyi kim sevmez :D ///Aequitas///
  • bu daha buz dağının görünen İstanbul tarafı. İstanbul uçuşu oldugu için haber değeri var. Bir de diğer seferleri görün, o zaman bizim havayollarımızı anlayışla karşılarsınız.
  • Geçenlerde THY - Lufthansa mukayesesi yapanlara kapak olunur , bu hata değil tedbir dir , sorumluluktur. THY yapsaydı irlandalı kardeşlerimiz sevineceklerdi.
  • hadı arkadaslar tk nın ucagı arıza yapınca demedıgınız kalmıyordu neredesınız buyurun yapın bakalım...
  • THY dusmanlarina. İcimizdeki İrlandalilara, kendini havacilik uzmani sanan ve ucus isletmeden bihaber olup iskembeden sallayan herkese ve de cahil ve bilincsiz yolculara ithaf olunur. Dikkatle okusunlar, yok THY yok Turkish Technic, yok badem yok adem gibi muhabbetleri biraksinlar. Bu sayfa siyaset sayfasi degil.
  • Demek ki Avrupa'nın bir numaralı havayolu şirketinin uçakları da teknik arıza yapabiliyormuş. Demek ki bu havayolunu kullanan yolcular da saatlerce bekleyebiliyormuş... Mükemmeli bulmak zor arkadaşlar... Hedefimiz hep mevcudun daha iyisini bulmak olmalı ;)
Lufthansa Havayolları’na ait Airbus 320 tipi yolcu uçağı Münih Havaalanı’ndan kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra yaşadığı teknik arıza nedeniyle Münih Havaalanı’na geri döndü.
 
Yaşanan arıza nedeniyle sefer iptal edilirken, yolcuların şirket tarafından tahsis edilecek bir başka uçak gelinceye kadar Münih Havalimanı’nda bekleyeceği belirtildi.

Bu arada bugün 12:50’de Atatürk Havalimanı’ndan yapılması planlanan LH 1771 sefer sayılı İstanbul – Münih uçuşunun da iptal edildiği ve uçakta bulunan 100’den fazla yolcunun, Lufthansa’ya ait diğer seferlerle Almanya'ya gönderileceği belirtildi.

Atatürk Havalimanı’nda seferin iptal edildiğini ve Köln, Frankfurt ve Düsseldorf’a seferleriyle uçabileceklerini öğrenen yolcular Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde bulunan Lufthansa ofisinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.


HAVALANDIKTAN SONRA GERİ DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Evet sayin , yorumcular-- THY nin bunda nasil bir sucu var acaba.. yoksa bunlar yani badem biyiklilar ve takunyalilar LH yi mi karistitmak istiyor.. vay be.. LH da teknik ariza olurmu, nerde görülmüs falan-- hayret-- yokmu .. baska yorum.. INSAF .. acaba bu THY de olasydi ne olurdu ... EGITIM SART

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet merak ediyorum avrupada böyle bişey yok değip ukala ukala konuşup ortalığı birbirine katan avrupada 3.sınıf insan muamelesi görürken tr de koltukları kapan avrupalı bağarsanıza avrupada böle bişey yok diye almanyada kule personelleri grev deymiş burda sis olduğunda bağaran yolcular bağırsanıza aaaaa ama pardon lufthansa da black lıst var bağırırsalar bi 5 yıl kadar lufthansa ile uçamazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tk da olsa....donmesek ya buyuk ucak donunce sey oluyor falan tarzi bir konusma mutlaka olurdu...tk yi da o yuzden elestiriyoruz..ancak sizin gibiler anlamaz..kafanizi yormayin o yuzden ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hadi neden bagırmamıslar? neden ortalıgı bırbırıne katacak gucu kendılerınde hıssetmemısler? neden yer personelıne ıskence etmemısler sıddete tesebbus etmemısler?Bence ozellıkle (ıc hat) Turk yolcusunu egıtmenın en ıyı bilet satıldıgı vakıt kısa gerekli bilgiyi sms olarak atmaktır sırket tarafından bu sart olmustur yoksa kendını bılmeyenleri egıtmenın en kolay yolu bu olsa gerek yoksa dahaaaa cooOok oradaki personele ezıyet ederler dovmeye kalkarlar daha fazla bu ınsanların havacılıgın ıcıne etmeden gereklı bılgılerın bıraz o patronlar tarafından dusunulup bıletını sattıgı yolcusunu bu konuda bılgılendırırse daha ıyı olucagı kanaatındeyım.ilgiyi kim sevmez :D ///Aequitas///

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu daha buz dağının görünen İstanbul tarafı. İstanbul uçuşu oldugu için haber değeri var. Bir de diğer seferleri görün, o zaman bizim havayollarımızı anlayışla karşılarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geçenlerde THY - Lufthansa mukayesesi yapanlara kapak olunur , bu hata değil tedbir dir , sorumluluktur. THY yapsaydı irlandalı kardeşlerimiz sevineceklerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hadı arkadaslar tk nın ucagı arıza yapınca demedıgınız kalmıyordu neredesınız buyurun yapın bakalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY dusmanlarina. İcimizdeki İrlandalilara, kendini havacilik uzmani sanan ve ucus isletmeden bihaber olup iskembeden sallayan herkese ve de cahil ve bilincsiz yolculara ithaf olunur. Dikkatle okusunlar, yok THY yok Turkish Technic, yok badem yok adem gibi muhabbetleri biraksinlar. Bu sayfa siyaset sayfasi degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Demek ki Avrupa'nın bir numaralı havayolu şirketinin uçakları da teknik arıza yapabiliyormuş. Demek ki bu havayolunu kullanan yolcular da saatlerce bekleyebiliyormuş... Mükemmeli bulmak zor arkadaşlar... Hedefimiz hep mevcudun daha iyisini bulmak olmalı ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000